Ott vannak a kalapok is..UEFA Champions League DRAW..arra katt és behozza a kalapokat!

megnéztem és igen.. hu még johogy szoltál me nem néztem volna...Saviola írta:A sorsolás ma este 18.00-kor lesz az eurosport műsorán,ugye ?
Hát a juve azért annyira nem is mert tavaly sem volt de a bayern hiányozni fog mind1 ennél kevesebb vetélytárs akad...!kilibarca írta:Azért mert nincs ott egy Bayern München v Juventus aki kiszorítaná az első kalapból...grecki írta:Azért az durva, hogy az Arsenal az első kalapban van a másik három angol csapattal egyetemben...Nekem ez két csapat nagyon hiányozni fog a Bl-ből
Azért mert nincs ott egy Bayern München v Juventus aki kiszorítaná az első kalapból...grecki írta:Azért az durva, hogy az Arsenal az első kalapban van a másik három angol csapattal egyetemben...
Először el kell intézni van der Vaart urat, oszt meg is van a továbbjutás.MQuC írta:Remélem a HOnvéd diadalmaskodik. Az akarás, szív, hajtás sok mindent potolni tud!!! HAJRÁ FIÚK
Bocsi, elírtam, de már javítottamRoniee21 írta:Thank you very muchMr. Master írta:Hattól az eurosport élőben közvetíti
Thank you very muchMr. Master írta:Hattól az eurosport élőben közvetíti
Hakni vagy nem hakni?Roniee21 írta:MA lesz v nem ma lesz?![]()