Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nézd meg mit irtam zárójelbeLG írta:Max a Roma töm meg titeketRaziel írta:Megint Roma - Man Utd...lehet megint "tömés" lesz![]()
Eddigi teljesitményetek igen halvány, csak a Spurst tudtátok megverni, és azt sem érdemeltétek meg...
Max a Roma töm meg titeketRaziel írta:Megint Roma - Man Utd...lehet megint "tömés" lesz![]()
Demonhunter nálad a pont, a Celtic volt a legutóbbi bajnok Skóciában. A Stuttgart eléggé levitézlett, a Lyon pedig bukdácsol. A csoprtelsőség megszerzése minimálisan elvárt cél! Kötelező tananyag!Demonhunter írta:Asszem a Rangers se az mert legutóbb is a Celtic nyert nem?Ha nem akkor bocsiSharkinho írta:Csoportunkból egyedül mi nem vagyunk bajnokok![]()
Asszem a Rangers se az mert legutóbb is a Celtic nyert nem?Ha nem akkor bocsiSharkinho írta:Csoportunkból egyedül mi nem vagyunk bajnokok![]()
Hát én a sorsoláskor sem értettem hogy hogy került megint lyen csoportba a celtic benfika meg szerintem benfika győzelmet hoz!LG írta:Meg sztem a PSV esélyesebb a 2. helyre mint a moszkva. Meg a Celtic, Benfica sem sima.
A szemét milánnak mndig könnyü a csoprtja, baxák meg
ezekben nem lennék biztosScorpio írta: D csoport: Milan, Benfica, Celtic, Sahtar Donyeck.
G csoport: Inter, Eindhoven, CSZKA Moszkva, Fenerbahce.
H csoport: Arsenal, Sevilla/AEK Athén, Steaua Bukarest, Slavia Prága.
Azért a Stuttgart Lyon meg a Werder Lazio nem egyértelmű úgy gondolom a real meg a Barca csoport nem egyszerű!Scorpio írta:A csoport: Liverpool, Porto, Marseille, Besiktas.
B csoport: Chelsea, Valencia, Schalke, Rosenborg.
C csoport: Real Madrid, Werder Bremen, Lazio, Olimpiakosz.
D csoport: Milan, Benfica, Celtic, Sahtar Donyeck.
E csoport: Barcelona, Lyon, Stuttgart, Rangers.
F csoport: Manchester United, Roma, Sporting Lisszabon, Dinamo Kijev.
G csoport: Inter, Eindhoven, CSZKA Moszkva, Fenerbahce.
H csoport: Arsenal, Sevilla/AEK Athén, Steaua Bukarest, Slavia Prága.
Így a rajt után azt mondanám könnyű csoportba vagyunk csak ezek a csapatok nem lesznek mindig ilyen így el kell ismerni nehéz csoportba vagyunk de mint mondtam már a realnak sem lesz egyszerű!LG írta:Sztem a miénk nehezebbÁdám02 írta:A Realt azért meg lehet szorongatni abban a csoportabn!Remélem így is lesz!Hajrá Barca!A Poolnak meg a MIlannak sima ügye van. Az Internek is könnyü a csoportja....de amit mostanában müvelnek, hát azzal senki ellen nem mehetnek biztosra, de naon bizok benne, h belejönnek, bár az eszem azt sugja fosok lexnek egész évben
Sztem a miénk nehezebbÁdám02 írta:A Realt azért meg lehet szorongatni abban a csoportabn!Remélem így is lesz!Hajrá Barca!
Ki sír? Hát azért Skóciában nem lesz olyan egyszerű. Tavaly a magasan angol bajnok MU hogy megszenvedett a Celtic ellen, Stuttgart idegenben gázos, Lyon idegenben megint gázos.noname írta:Most mit kell sírni? Ha nem tudunk továbbjutni,akkor nem is érdemlünk semmit!!!A Rangerst oda-vossza kell verni, a Stuttgartot itthon mindenképp,idegenben lehet gond, a Lyon ellen is legalább 3 pontot várok!Tovább kell jutni.Én örülök ennek a csoportnak!Mihu írta:Nehezebbet nem is tudtak volna sorsolni nekünk![]()