2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Itt megtalálsz mindent:varga tamás írta:Azt lehet tudni, hogy mi pontosan a csoprt menetrendje, hogy melyik fordulóban kivel játszunk? Köszi!
pont azt mondtam hogy nem lesz mindig ilyen rosszul kezdte a rajtot de belejön lényegében nem sokta változott a keret mert akik elmentek helyükre jöttek is én azért nem becsülném le a lyont!Slither írta:Sztem elég könnyű csoportot kapunk, egyik ellenfél sem nagy durranás, mert a mostani Lyon elég gyengén muzsikál.
én is egyböl erre gondoltamfcjoc írta:Így van, lehozzuk és meg is van a továbbjutásKaTo írta:Lyon és otthon játszunkLos Banditos írta:Azt tudom, hogy 2 hét múlva szerdán 20:45-kör kezdődik ameccsünk, de ki ellen?![]()
Így van, lehozzuk és meg is van a továbbjutásKaTo írta:Lyon és otthon játszunkLos Banditos írta:Azt tudom, hogy 2 hét múlva szerdán 20:45-kör kezdődik ameccsünk, de ki ellen?![]()
Lyon és otthon játszunkLos Banditos írta:Azt tudom, hogy 2 hét múlva szerdán 20:45-kör kezdődik ameccsünk, de ki ellen?![]()
Honvéd - Hamburg? Magyar meccseket szinte labda sincs mégis helytálltak.Rivaldo11 írta: A Lyont ne is írjuk le, de a skótokon én csak röhögni tudok.
Szerencsétlenek.
Néztem 1-2 skót meccset. Szinte sír a labda.
A Lyont ne is írjuk le, de a skótokon én csak röhögni tudok.Balika Gaucho írta: Szerintem ez a csoport a legnehezebb..... meg a B és a C is nehéz csoport , de a Lyon-t ne írjuk le , a Rangers-t se!