A véghajrában úgysem kell majd ilyennel foglalkozni, addigra majd szépen leszakadozik a mezőny, és elég lesz a kinek van több telitalálata dolog is.Rumig írta:Kössz. Kérdésem: azonos pontszámnál a több telitalálat rangsorol. És ha az is azonos? Tavaly ilyenkor betűrendben voltak a nevek, de most nem!Enrique írta:Elvileg megoldva.![]()
Kössz. Kérdésem: azonos pontszámnál a több telitalálat rangsorol. És ha az is azonos? Tavaly ilyenkor betűrendben voltak a nevek, de most nem!Enrique írta:Elvileg megoldva.![]()
Szerintem akinek sok pontja lett az így tippelt: ami éppen reális annak az ellenkézőjét kell tippenlniSlither írta:Gyakorlatilag is.
Szerk: a sikeresebb tippelőktől kérdezném, hogy mi alapján tippelnek?
Ami éppen az eszedbe jutSlither írta: Szerk: a sikeresebb tippelőktől kérdezném, hogy mi alapján tippelnek?
Elvileg megoldva.Rumig írta:Az a kérdésem/kérésem, h megoldható-e, h a tippjáték egyéni teljesítmény rovatában a valós helyezés szerepeljen? Pl. nekem most az 5 pontomra azt írja, h 12. vagyok, ami gondolom azt jelöli, h 11 féle ponttal állnak előttem, de attól én még 158. vagyok a ranglista alapján (161., de azonos pontszámmal) Mert így a ranglistából kell kikeresnem magam, h megtudjam, hányadik vagyok. Kösz
Tényleg!haze71 írta:Mikortól lehet a hétvégi fordulóra tippelni? Már csütörtök van!
Kupa meccsekre tuti,h lehet majd,tavaly is lehetett....Gauchomester írta:Kedves tippjátékért felelős személyek....!
Lehet én vagyok alulinformálva, de a Gamper meccsre pl nem lehet tippelni?? Meg mondjuk majd ha király-kupa meccs lesz....Azokkal mi a helyzet??
Akkor nekem is 14 pontom lenne, így me hat.gajeraro írta:17. hely elsőre nem rossz!
Mondjuk a margit mecs fordítva alakul akkor szerintem első vagyok na meg persze mi is vágunk 3at ahogy illet volna!