2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Hát pedig amikor elment mindenki mondta meg ne sérüljön erre tessék!Szegény pedig itt azért kaphatna játéklehetőséget,de így...Titinho írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=153957&
Hát ilyet...Motta súlyos térdsérülést szenvedett az Atletico mai edzésén! Tegnap mutatkozott be a csapatban!
Nekem inkább furcsa ,de ha ott biztos több lesz a sikerélménye ,mert játszik!Jó itt is megvolt bl győzelem bajnokság,de más ha tesz is érte valamit és biztos többet fog játszani mint nálunk!Taibi írta:Mottát bemutatták Madridban.
Azért nem jó érzés más csapat mezében látni őt...
Nem tudom, hogy ezt mire értheti, meg lett neki mondva, hogy nem kell. Legalábbis én erre következtetek abból, hogy folyamatosan kihagyta Frank a keretből, és nyilvánosságra is hozták a nem kívánatos személyek nevék. Lehet, hogy régebben pedig azzal hitegették, hogy számítanak rá. Nem tudom...Vito írta:a SPORT-on arról is lehet olvasni, hogy kritikával illeti Laportat és Csikit, mert szerinte nem voltak vele egyenesek ...
Edmilsont is el fogjuk adni egyszer remélem az télen bekövetkezik...Mottaért a 2 millió kevés szerinte kellett volna 4-5-öt kérni!Game90 írta:Jobban örültem volna, ha Edmilsont adjuk elMottáért is kaphattunk volna többet, ez van... Sok sikert neki
Hát igen bár most nagyon megerősödött az At nem tudom lesz e helye a kezdőben!Reméljük hogy igen!kovinho írta:Bezony, és a Madridnak rúgjon vagy 3-at.![]()
De végülis az lenne a lényeg hogy állandó kezdő lehessen, és ne legyen sérült.