Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.09.01. 18:26:26

Demonhunter írta:Rendben mindenható felséges császári királyi modik!
Akkor szerintem el is mehetsz, ha ennyit nem vagy képes felfogni. Nem muszáj ide járni. Csak egy kis józan paraszti észnek kellett volna (ezexerint hiába) belédszorulnia.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.09.01. 18:24:51

pancho írta:
Nem vagy debil :D
Csak az én fejemben ez van:
Dudek - Torres, Metzelder, Heinze, Marcelo - Higuaín, Gago, Guti, Drenthe - Saviola, Soldado
Nekünk ez a B csapat, és akkor még Baptistát és Balboat nem is írtam.
Nekünk 25 játékos van a keretben, és mind minőségi.
Nálatok 22 van.
Lehet, hogy elég lesz, de gondoljatok arra mi volt tavaly a Valenciával.
De lehet csak én vagyok maximalista, és nekünk túl jó a cserepadunk. :lol: 8) :wink:
Hát ez a csapat szerintem egyáltalán nem jobb a mi B gárdánknál, de rendben, ezt az elfogultság számlájára írom. Viszont, hogy realisták legyünk, ebben a tizenegyben 5 új igazolás van, a mienkben egy (plusz két felhozott szupertehetség). Ez szerintem nagyon sokat nyom a lattba.
pancho
Barça B

2007.09.01. 18:24:45

Megnéztem a kereteteket, 27 fős. De abban olyan emberek vannak, mint De la Red, Balboa, Adrián. Akkor ezeket a kiváló képességű gyerkőcöket miért vetted számításba, ha a mi Crosasunk nem elég jó
De la Red és Adrián nincs a keretben. Előbbi a Getafe játékosa, utóbbi pedig kölcsönben van vhol. Balboa jól játszott a felkészülési mecsceken, sztem ő jó játékos.

Na, akkor elmondom mégegyszer: Spanyolországban 25 embert lehet nevezni. A 25ön felüli mezsszámúak a B csapat játékosai. Nálunk 25 ember van, nálatok 22. Ezt keveselltem, hogy egy ilyen nagy csapat hogyhogy nem tud benevezni 25 játékost.
Mr. Master
Director del Fútbol

2007.09.01. 18:23:11

pancho írta:
grecki írta:Lehet én vagyok a debil, de én tényleg nem értem, hogyan lehet gyengének nevezni egy olyan kispadot, ami így nézhetne ki?

Jorquera - Oleguer (na jó, ő a szabályt erősítő kivétel :D), Thuram, Márquez, Sylvinho - Edmilson, Deco, Crosas - Henry, Krkics, Dos Santos.

Ez a csapat harcolna az uefa kupáért, pedig full a B csapat.
Dudek - Torres, Metzelder, Heinze, Marcelo - Higuaín, Gago, Guti, Drenthe - Saviola, Soldado
Nálatok 22 van.
De lehet csak én vagyok maximalista, és nekünk túl jó a cserepadunk. :lol: 8) :wink:
Igen, könnyű megtalálni úgy a csapatban az egyensúlyt, hogy nyolc játékos még a kispadra sem fér fel...

Még a ánlunk lévő 5 is sok... Volt idény, amit 11 emberrel nyertünk meg, úgy, hogy jóval 80 pont fölött teljeseítettünk, akárcsak a madrid :roll:
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
Demonhunter
Capitá del Barça

2007.09.01. 18:22:21

Rendben mindenható felséges császári királyi modik!
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.09.01. 18:21:26

pancho írta:
grecki írta: Csak hogy egészen pontos legyek, te azt írtad, hogy gyenge kispad. Ez szúrta pár ember szemét. Hét ember három helyére pedig egyáltalán nem kevés, vagy szerinted még igazolnunk kellett volna még három középpályást? :roll:
Crosas nem hiszem hogy játszani fog, tehát ő kilőve, én Marquezt se tartom jónak középpályásként (bár nyilván ti jobban ismeritek, ezen nem akarok vitatkozni), így máris csak 5 ember van.Edmilson Touré helyettese, legalábbis sztem. A másik 2 posztra pedig ott van Xavi, Iniesta és Deco. Egyik lesérül, másikat eltiltják, és máris elfogytak. Vagy nem is kell sérülés, elég egy formahanyatlás. Vagy ha egyikük hiányzik csak, akkor a másik kettőnek biztos a helye a csapatban, azaz nem lehet rotálni.

Ha megnézitek a Real keretét, akkor a 25 fő közül Codinát leszámítva mind olyan játékos, aki bármikor kezdő lehet. Ez a Barca keretéről nem mondható el. De nehogy megint belém kössetek, h lefikázom a Barcát. Csak anniyt mondok, h a mi keretünk összességében kiegyensúlyozottabb. Több minőségi játékos van minden posztra, így ha esetleg közbejön egy sérüléshullám, akkor se leszünk olyan nagy gondban, mint ti lennétek hasonló esetben.
Megnéztem a kereteteket, 27 fős. De abban olyan emberek vannak, mint De la Red, Balboa, Adrián. Akkor ezeket a kiváló képességű gyerkőcöket miért vetted számításba, ha a mi Crosasunk nem elég jó :?:

Akkor szerinted tényleg 10 embert kellene tartani 3 posztra? Mi van, ha nincs sérülés? Mi van, ha nincs eltiltás? Akkor hét ember ácsorog, hogy kapjon pár percet néhány hónap múlva? Szerinted az jót tesz a morálnak? Szerintem nem.
Mihu
Director del Fútbol

2007.09.01. 18:20:53

Demonhunter írta:De én azt nem értem itt az Eurobarcán hogy mindenki olyan nagy tiszteletet követel magának meg olyan rendet kell tartani.Valaki egyet rosszul mondd akkor már egyből lekell rohanni.Valaki hibázik azonnal fel kell világosítani mint ha olyan hülye lenne.Lehet hogy a Barca a legjobb de a szurkolói nem istenek!Pedig én is az vok. :? :x :!:
Szerk:Jah meg egy kicsit Off-os dolgot vki beír egyből törölni kell.Nem hinném hogy szegény elnyomott fórumozóknak megzavarná a lelki nyugalmát egy Off-os üzenet!
De neked már nem ez az első rossz hozzászólásod. Sokszor írsz rossz helyre, sok szmájlival, egy-két szavas hozzászólásokat. Az offról meg csak annyit hogy mondjuk van egy társaság...a többiek beszélgetnek mondjuk a kocsikról és valaki egyszercsak közbevág hogy jó volt a tegnap esti film...kicsit furán adja ki magát az is nem? :wink: Eddig ez volt a leghosszabb hsz-ed amióta itt vagy :roll: Ezen próbálj meg javítani és akkor senkinek nem lesz egy rossz szava sem hozzád :wink:
Kép
pancho
Barça B

2007.09.01. 18:19:51

grecki írta:Lehet én vagyok a debil, de én tényleg nem értem, hogyan lehet gyengének nevezni egy olyan kispadot, ami így nézhetne ki?

Jorquera - Oleguer (na jó, ő a szabályt erősítő kivétel :D), Thuram, Márquez, Sylvinho - Edmilson, Deco, Crosas - Henry, Krkics, Dos Santos.

Nálatok 22 van.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.09.01. 18:17:02

Nem. Itt nincsenek sem istenek, sem tévedhetetlenek, sem jók, sem bunkók, sem rosszak, sem debilek. Itt Barca-drukkerek vannak, akiknek magasabb az ingerküszöbe, ha szeretett csapatukról van szó (a madridistán sincs ez másképp). Ezért tűnik úgy, hogy felkapnánk a vizet, néhány ilyen elmés hsz után. A cserepadunk igenis erős, aki ezt másképp látja - az igenis szakbarbár. Ezen kár vitatkozni. Akinek pedig nem tetszik - vissza lehet menni a madridistára.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.09.01. 18:16:39

Demonhunter írta:De én azt nem értem itt az Eurobarcán hogy mindenki olyan nagy tiszteletet követel magának meg olyan rendet kell tartani.Valaki egyet rosszul mondd akkor már egyből lekell rohanni.Valaki hibázik azonnal fel kell világosítani mint ha olyan hülye lenne.Lehet hogy a Barca a legjobb de a szurkolói nem istenek!Pedig én is az vok. :? :x :!:
Gondolom nem először szóltak. Ráadásul legalább háromszor láttam már olyan kérdésedet, hogy ezt most miért törölték. Gondolom pontosan azért, mert már unják a modik, hogy képtelen vagy felfogni a fórum szabályzatát.
DJ REAL Bee
Jugador del Barça

2007.09.01. 18:16:19

Mondjuk Pancho, most nincs igazad sztem :)

Messi, Ronaldinho félig szélső, azaz félig középpályás.. Meg vegyük azt hogy mondjuk 4-3-3-ban fognak játszani. Tehát Xavi-Iniesta-Touré, vagy Edmilson-Marquez-Deco, az utóbbi is elég jó névsor, ha mindhárom lesérülne, amire pici az esély
HALA MADRID!
CAMPEONES 06/07
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.09.01. 18:14:35

Ha vki hibázik és nem javítjuk ki,akkor hogy maradnak abba a hibák :wink: Ez nem személyeskedés,hanem az oldal szabályzata,amit mindenkinek be kell tartani,ha vki új,az hibázik,a régiek,meg a modik figyelmeztetik,és erről szól az egész! Persze ha minden új azzal kezdené,h elolvasná a szabályzatot :roll: :roll: :idea: .....
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
pancho
Barça B

2007.09.01. 18:13:43

grecki írta: Csak hogy egészen pontos legyek, te azt írtad, hogy gyenge kispad. Ez szúrta pár ember szemét. Hét ember három helyére pedig egyáltalán nem kevés, vagy szerinted még igazolnunk kellett volna még három középpályást? :roll:
Crosas nem hiszem hogy játszani fog, tehát ő kilőve, én Marquezt se tartom jónak középpályásként (bár nyilván ti jobban ismeritek, ezen nem akarok vitatkozni), így máris csak 5 ember van.Edmilson Touré helyettese, legalábbis sztem. A másik 2 posztra pedig ott van Xavi, Iniesta és Deco. Egyik lesérül, másikat eltiltják, és máris elfogytak. Vagy nem is kell sérülés, elég egy formahanyatlás. Vagy ha egyikük hiányzik csak, akkor a másik kettőnek biztos a helye a csapatban, azaz nem lehet rotálni.

Ha megnézitek a Real keretét, akkor a 25 fő közül Codinát leszámítva mind olyan játékos, aki bármikor kezdő lehet. Ez a Barca keretéről nem mondható el. De nehogy megint belém kössetek, h lefikázom a Barcát. Csak anniyt mondok, h a mi keretünk összességében kiegyensúlyozottabb. Több minőségi játékos van minden posztra, így ha esetleg közbejön egy sérüléshullám, akkor se leszünk olyan nagy gondban, mint ti lennétek hasonló esetben.
Demonhunter
Capitá del Barça

2007.09.01. 18:12:03

De én azt nem értem itt az Eurobarcán hogy mindenki olyan nagy tiszteletet követel magának meg olyan rendet kell tartani.Valaki egyet rosszul mondd akkor már egyből lekell rohanni.Valaki hibázik azonnal fel kell világosítani mint ha olyan hülye lenne.Lehet hogy a Barca a legjobb de a szurkolói nem istenek!Pedig én is az vok. :? :x :!:
Szerk:Jah meg egy kicsit Off-os dolgot vki beír egyből törölni kell.Nem hinném hogy szegény elnyomott fórumozóknak megzavarná a lelki nyugalmát egy Off-os üzenet!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Demonhunter 2007.09.01. 18:16:47-kor.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.09.01. 18:11:04

Lehet én vagyok a debil, de én tényleg nem értem, hogyan lehet gyengének nevezni egy olyan kispadot, ami így nézhetne ki?

DJ REAL Bee
Jugador del Barça

2007.09.01. 18:07:01

Na, újabb madridista, aki idejött kiosztani minket. Volt egy kis nyugalmunk az elmúlt héten, de úgy látom, vége. Újabb hozzá nem értő. Három helyre 7 ember kevés - nagyon okos.
Véleménycsere, ha zavar, zárjátok be.

Kiosztott? Ezt komolyan mondod? Ennyi erővel minden vélemény kiosztás...
HALA MADRID!
CAMPEONES 06/07
pancho
Barça B

2007.09.01. 18:05:33

Nem kiosztani, vagy fikázni jöttem. Ez csak egy vélemény, én tiszteletben tartom ha nem értetek vele egyet. Szerintem túlzottan elfogult sem vagyok, Elismerem, hogy a Barcának még mindig jobb a kezdőcspata, viszont úgy gondolom a mi keretünk jóval bővebb, ez lehet talán a siker titka. Legalábbis remélem. Majd a szezon végén visszatérhetünk erre a témára újból.

Ja, és ha nyugalomra vágysz, akkor menj el sakkozni, vagy ne olvasd a hsz-eket :D :wink:
DJ REAL Bee
Jugador del Barça

2007.09.01. 18:04:39

Szomorú, hogy a madridsták körében ennyi az elfogult, szakbarbár fórumozó, ezért kár regelni erre a honlapra. A hülyeségeiket megtarthatnák maguknak.
Nem unod még ezt az általánosítóan a Barcást magasabb rendűnek nyilvánítani?

Barcás csak fociértő van szted? És ha vannak hozzánemértők, minden Barcás hülye? Nem.
Egyének vannak mindkét oldalt..
De nem értem felnőtt létedre mégis miért csinálod ezt gyakran.

,,Csak" két tábor, abban vannak hülyék, okosak, elfogultak, fogyatékosok, bunkók stb.
HALA MADRID!
CAMPEONES 06/07
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.09.01. 18:04:36

pancho írta: Olvastam. Szerintem középpályára kevés a 6 emer, főleg, ha Crosast kiveszem, nem hiszem, hogy neki sok lehetőség jutna, és főként nem h minőségi csere lenne. Tehát akkor marad 5 ember középpályára. Eltiltás, sérülés esetén ez nem sok. Jó, tudom h Marquez is tud ott játszani, de akkor is. De szezon közben majd ez ki fog derülni.
Amúgy meg nem kell egyből lerohanni, amiért elmondom a véleményem, én nem személyeskedtem, nem írtam semmi sértőt, csak a fórum adta lehetőségeket kihasználva, megosztottam veletek a véleményem. Ha valakinek nem tetszik azt normálisan is el lehet mondani, és akkor lehet vitatkozin, de ha ilyen stílusban adjátok elő, azzal csak magatokat minősítitek.
Csak hogy egészen pontos legyek, te azt írtad, hogy gyenge kispad. Ez szúrta pár ember szemét. Hét ember három helyére pedig egyáltalán nem kevés, vagy szerinted még igazolnunk kellett volna még három középpályást? :roll:
Demonhunter
Capitá del Barça

2007.09.01. 18:04:07

Enrique írta:
Demonhunter írta:Azt tudom de miért vicces? :?

Demonhunter! Most szólok először és utoljára.
Tanuld meg a fórumot rendeltetésszerűen használni, mert szerintem nem én vagyok az egyetlen, akinek böki a csőrét a sok felesleges hozzászólás, amit írsz.

1) Ha valamihez hozzászólsz, legyen tartalmas, ép szöveg, ha lehet, nyelvtanilag is helyes legyen.
2) Mindig a megfelelő helyen szólj hozzá a dolgokhoz, az 1. pontot figyelembe véve.
3) Tanuld meg használni az idézet gombotl! Nem kell 3-4-5.. hsz.-ást idézni, csak azt amire éppen válaszolsz.

Ha esetleg pedig mégsem jönne össze a dolog, ne lepődj meg, ha törlődnek a hozzászólásaid...
:idea: :idea: :idea:
De ezt:
Azt tudom de miért vicces?
Hogy lehet tartalmasan írni?
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2007.09.01. 18:02:24

varga tamás írta:Na, újabb madridista, aki idejött kiosztani minket. Volt egy kis nyugalmunk az elmúlt héten, de úgy látom, vége. Újabb hozzá nem értő. Három helyre 7 ember kevés - nagyon okos.
Csak elmondta a véleményét..egyáltalán nem kiosztott minket..sztem :roll:
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.09.01. 18:01:36

Na, újabb madridista, aki idejött kiosztani minket. Volt egy kis nyugalmunk az elmúlt héten, de úgy látom, vége. Újabb hozzá nem értő. Három helyre 7 ember kevés - nagyon okos.
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2007.09.01. 18:00:53

Demonhunter írta:Azt tudom de miért vicces? :?

Demonhunter! Most szólok először és utoljára.
Tanuld meg a fórumot rendeltetésszerűen használni, mert szerintem nem én vagyok az egyetlen, akinek böki a csőrét a sok felesleges hozzászólás, amit írsz.

1) Ha valamihez hozzászólsz, legyen tartalmas, ép szöveg, ha lehet, nyelvtanilag is helyes legyen.
2) Mindig a megfelelő helyen szólj hozzá a dolgokhoz, az 1. pontot figyelembe véve.
3) Tanuld meg használni az idézet gombotl! Nem kell 3-4-5.. hsz.-ást idézni, csak azt amire éppen válaszolsz.

Ha esetleg pedig mégsem jönne össze a dolog, ne lepődj meg, ha törlődnek a hozzászólásaid...
:idea: :idea: :idea:
pancho
Barça B

2007.09.01. 17:59:33

varga tamás írta:
pancho írta:Azok a játékosok, akiknek a mezszáma 25 fölött van, elsősorban a B csapat tagjai, szóval a felnőtt keret 22 fős, azaz nincs 25 játékos.
A szűk keretet pedig arra értettem, hogy a támadósort leszámítva, szerintem nincsen annyi minőségi csere a csapatban, mint amennyire esetleg szükség lenne. Úgy érzem, hogy a Barca most hasonló cipőben jár, mint a Real pár éve. Bombaerős kezdő, gyenge kispad.
Te elolvastad egyáltalán a névsort? Szerintem, nem. Ha meg, igen, akkor egyáltalán nem értesz a labdarúgáshoz. Szomorú, hogy a madridsták körében ennyi az elfogult, szakbarbár fórumozó, ezért kár regelni erre a honlapra. A hülyeségeiket megtarthatnák maguknak.
Olvastam. Szerintem középpályára kevés a 6 emer, főleg, ha Crosast kiveszem, nem hiszem, hogy neki sok lehetőség jutna, és főként nem h minőségi csere lenne. Tehát akkor marad 5 ember középpályára. Eltiltás, sérülés esetén ez nem sok. Jó, tudom h Marquez is tud ott játszani, de akkor is. De szezon közben majd ez ki fog derülni.
Amúgy meg nem kell egyből lerohanni, amiért elmondom a véleményem, én nem személyeskedtem, nem írtam semmi sértőt, csak a fórum adta lehetőségeket kihasználva, megosztottam veletek a véleményem. Ha valakinek nem tetszik azt normálisan is el lehet mondani, és akkor lehet vitatkozin, de ha ilyen stílusban adjátok elő, azzal csak magatokat minősítitek.
Mihu
Director del Fútbol

2007.09.01. 17:58:45

pancho írta:Azok a játékosok, akiknek a mezszáma 25 fölött van, elsősorban a B csapat tagjai, szóval a felnőtt keret 22 fős, azaz nincs 25 játékos.
A szűk keretet pedig arra értettem, hogy a támadósort leszámítva, szerintem nincsen annyi minőségi csere a csapatban, mint amennyire esetleg szükség lenne. Úgy érzem, hogy a Barca most hasonló cipőben jár, mint a Real pár éve. Bombaerős kezdő, gyenge kispad.
Szerinted az Iniesta, Dos Santos, Bojan, Thuram, Marques (ha Puyolt visszajön ő lesz a padon) most soroljam ide Oleguert is? :roll: Hát végül is előszezonban meg a Gamperen jól játszott szóval eljátsza ő a középső védőt is ha kell, Sylvinhom Gudjonhsen gyenge kispadnak számít? :roll: :roll: Otthon vannak nálad? :roll: :roll: Szerintem nem kell a padon 80 millió eurónak ülnie de ez legyen a ti problémátok :roll:
Kép
Lezárt