Rashford az elmúlt évekről
️ Rashford: "Sokáig egy olyan környezetben voltam, ahol nem volt meg a stabilitás, emiatt most még nehezebb következetes teljesítményt nyújtanom. Úgy gondolom, az állandóság az, amit be kell építenem a játékomba. Ezt szeretném elérni.” pic.twitter.com/gwi4f2ESM8
— EuroBarça (@eurobarcahu) October 13, 2025

szóval csak kicsi az esély
 szóval csak kicsi az esély

De azért köszönöm az infót!Tegnap jöttem meg Spanyolorszából de ott minden OK volt!láttam a meccset a TV-ben,a Gampert meg élőben!
 De azért köszönöm az infót!Tegnap jöttem meg Spanyolorszából de ott minden OK volt!láttam a meccset a TV-ben,a Gampert meg élőben!  Na ott tényleg nem volt probléma!Apropó ha valakit érdekelnek képek,mivel a pálya szélén ücsörögtem,csináltam egy-két száz fotót annak belinkelhetem,ha érdekel!Már ha tudom...
 Na ott tényleg nem volt probléma!Apropó ha valakit érdekelnek képek,mivel a pálya szélén ücsörögtem,csináltam egy-két száz fotót annak belinkelhetem,ha érdekel!Már ha tudom...  mivel még soha nem csináltam de nem hiszem hogy túúl nehéz!
 mivel még soha nem csináltam de nem hiszem hogy túúl nehéz! ugyhogy nem nagyon hiszem,hogy ez összefüggésben lenne.Valami akkor nem stimmel.
 ugyhogy nem nagyon hiszem,hogy ez összefüggésben lenne.Valami akkor nem stimmel.  egyébként tudja valaki,hogy a neten hol lehet nézni a meccset?????
 egyébként tudja valaki,hogy a neten hol lehet nézni a meccset?????