Sztem erről az oldalról ne töltsetek le háttérképeket mert mindegyik download vírusosmrmonster írta:Silvanus: www.soccer-desktop.com

Sztem erről az oldalról ne töltsetek le háttérképeket mert mindegyik download vírusosmrmonster írta:Silvanus: www.soccer-desktop.com
Itt van 1pár, parancsolj...Barcaforever írta:Vki nem tudna nekem Yestéről képet adni?Nem találk sehol a neten.
Aki nem vette volna észre. BARCA - Chelsea összefoglaló - Fentebb 2 sorral.
Kukkold meg Márkinho lapját ( http://gportal.hu/portal/barcelona/ ) Ott van 1 csomó a képeknél. Most nem jut eszembe több, majd ha találok még xólok.Silvanus írta:Srácok, lenne egy kérdésem: már nagyon régóta vadászom olyan oldalakra a neten, ahonnan nagyméretű (legalább 800x600-as, vagy akár 1024x768-as) képeket lehet letölteni a Barcelonáról...
BÁRHOVA!!Lujo írta:Na srácok akkor hova pakoljam fel a szerdai meccset és milyen formátumban kéritek?
nb.nb.nb írta:és honnan töltöttétek le? mert nekem telepítés utáni regisztrációnál,még belép, de utánna amikor újra beléptem ezt írta ki: loading page, és se kép se hang. már vagy 5X telepítettem de mindig ezt csinálja. légyszi segítsetekgsn írta:Köszi Enrique.![]()
Igen Real Player-rel kell lejátszani.
és honnan töltöttétek le? mert nekem telepítés utáni regisztrációnál,még belép, de utánna amikor újra beléptem ezt írta ki: loading page, és se kép se hang. már vagy 5X telepítettem de mindig ezt csinálja. légyszi segítsetekgsn írta:Köszi Enrique.![]()
Igen Real Player-rel kell lejátszani.
Azt hiszem, 1 bizonyos Gee-é.gsn írta:Fú, az a 4 giga azért sok, és fogalmam sincs hova lehetne felpakolni. De remélem fenn lesz a teljes meccs a fcbarca.zl.hu-n néhány napon belül. Amúgy nem tudja valaki, hogy kié az a szuper Barca videós oldal?