Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ádám02 írta:Kár hogy kiállították,de így legalább kapott néhány percet Milito!Következő meccsen valószínű Thuram,Ologuer kezdő leszamíg nem csinál nagy hülyeséget Oli addig kezdeni fog sajnos!
Tavaly állandóan hülyeségeket csinált, mégis kezdő Rijkaard-nál.Ádám02 írta:Kár hogy kiállították,de így legalább kapott néhány percet Milito!Következő meccsen valószínű Thuram,Ologuer kezdő leszamíg nem csinál nagy hülyeséget Oli addig kezdeni fog sajnos!
Igen, amugy nem volt rosz, de fölöslegesen állitatta ki magátmypeter írta:Kiállítása ellenére nekem tetszett a játéka
Tapasztalatban nem szenved hiányt jó játékos meg kéne adni neki a lehetőséget és a "vezér" szerepet középen!MQuC írta:Thiram rutinos, és többnyire megbizható. Amig Puyol nincs pályán, én mindenképp betenném, mint vezért.
Van csere a vkp posztra: Marc Crosas.barca99 írta:Sztem meg kell ide Marquez. Abban az évben, amikor BL-t nyertünk, nagyon nagy formában volt. Aztán a másik indok, hogy Thuramnak ez az utolsó éve ezen a szinten. Sztem ha esze van, idén abbahagyja, vagy elmegy egy francia középcsapathoz levezetni.Tehát jövőre ott van a Puyol - Milito - Rafa 3-as... ami kell is sztem. Sőt, ami miatt sztem tuti nem megy el, az az, hogy eladtuk Mottát, Edmilson sérült, tehát nincs csere vkp poszton.
Nagy hiba lenne eladni, egyetértek.....barca99 írta:Sztem meg kell ide Marquez. Abban az évben, amikor BL-t nyertünk, nagyon nagy formában volt. Aztán a másik indok, hogy Thuramnak ez az utolsó éve ezen a szinten. Sztem ha esze van, idén abbahagyja, vagy elmegy egy francia középcsapathoz levezetni.Tehát jövőre ott van a Puyol - Milito - Rafa 3-as... ami kell is sztem. Sőt, ami miatt sztem tuti nem megy el, az az, hogy eladtuk Mottát, Edmilson sérült, tehát nincs csere vkp poszton.
Thuram nagyon jó még most is, nagyon hasznosan játszik, ugynakkor remélem rafa is marad, remek védő már amikor megy neki.Zozzy 5 írta:És szerinted Rafa lepadozik nálunk egy évet?Fernando írta: Hát én nem lepődnék meg ha Thuram abbahagyná az idény végénNem kezdő és igencsak eljárt fölötte az idő.
Hát én nem lepődnék meg ha Thuram abbahagyná az idény végénZozzy 5 írta:Nem lepődnék meg, ha elmenne, mert még ha Thuramot hosszútávon talán ki tudja nyomni maga elől, Milito tutira ki fogja szorítani, a középpályán ez a Touré meg egy bomba. Rafa pedig gondolom játszani akar...Mindenesetre remélem marad, remel védő, ha formában van.
A Copa Américára összeszedte magát, idén nagyobb reményeink lehetnek vele szemben, Milito meg szerintem alapember lesz, mert kell egy jó ballábas középső védő is a csapatba. Thuram pedig Puyol visszatértéig, vagy Márquez játékba lendüléséig alapember lehet.Zozzy 5 írta:Thuramnak még egy jó ideig helye lesz a kezdőben, nem is baj. Tavaly ő húzott ki minket a védelemben a kakiból, amikor egy bizonyos mexikói ember nem tudta, hogy hol van. Ettől függetlenül Ráfának és Militónak is meg kell adni a lehetőséget, de egyenlőre nem Lili helyén.