Nincs Presidente? 10.000 fölött asszem még van valami a llegenda után.Vito írta:a legnagyobb asszem 'legenda del Barca'
Észrevételek, kérdések, kérések az Eurobarcával kapcsolatban
-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
Komáim!
Ha összedobjuk havonta tudósítónk apanázsát, foglalunk
számára egy kis házat, adunk alá "motorizált lovakat",
nomeg akkreditáljuk a nemzetközi sportújságíró
szervezet által, akkor semmi akadálya a további
"Kiküldött tudósítónk jelenti..." kezdetű írásoknak!
Mondjuk addig meg szép dolog álmodni...
Véli ezt Krojf komátok.
Ha összedobjuk havonta tudósítónk apanázsát, foglalunk
számára egy kis házat, adunk alá "motorizált lovakat",
nomeg akkreditáljuk a nemzetközi sportújságíró
szervezet által, akkor semmi akadálya a további
"Kiküldött tudósítónk jelenti..." kezdetű írásoknak!
Mondjuk addig meg szép dolog álmodni...
Véli ezt Krojf komátok.
De. Majd én. Vagy 10 év múlva. 

-
- Capitá del Barça
Lehet, hogy hülye ötlet lesz, de sztem érdemes lenne csinálni egy olyan menüpontot, ahol lennének az Eurobarca interjúi. Mert sztem nem kis dolog az, hogy Iván interjúkat készít Gio-val, Rijkaard-dal, és ki tudja még kivel a jövőben. Szóval, sztem gondolkozzatok el ezen az ötleten, köszi.
"A játék az nem játék."-Johnny Filpo.
A lónak is négy lába van, mégsem asztal.
A disznónak is két oldala van, mégsem egyenlet.
Schweinsteiger, Hitzlsperger és Kohlschreiber jó barátok.
"Talán nem is vagyok méltó arra, hogy ennek az embernek a mérkőzését közvetítsem" - Farkas Norbi Messi-ről.
A lónak is négy lába van, mégsem asztal.
A disznónak is két oldala van, mégsem egyenlet.
Schweinsteiger, Hitzlsperger és Kohlschreiber jó barátok.
"Talán nem is vagyok méltó arra, hogy ennek az embernek a mérkőzését közvetítsem" - Farkas Norbi Messi-ről.

-
- Eurobarca Staff
Igen! Legalábbis elképzelhető, ugyanis Iván kint van, és Giovannit már kérdezte, lehet, hogy most Rijkaard is mikrofonvégre került.Szakacs írta:"A meccset megelőző sajtótájékoztatón Frank Rijkaard az Eurobarca kérdésére elmondta.." Ti csinaltatok az interjut![]()
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
-
- Eurobarca Staff
Azt én sajnos nem tudom talin próbááltunk puhatolózni ezügyben, de falba ütköztünk (sajnos titok, ha jól tudom, de ha valaki tud bővebbet az szóljon), de nézz körül a "rutinosabb" felhasználók nevei alattLionel85 írta:És melyik a legmagasabb fokozat?Drigo írta:A Hsz-eid számával vannak összefüggésben, minél több hsz-ed van/lesz, annál nagyobb lesz a rangod is, ezért kezd mindanki Barça C-vel, aztán fokozatosan egyre följebbDemonhunter írta:Amikor ír valaki egy hsz-t akkor a nevek alatt ott vannak ilyenek:Barca c,Barca b,Jugador de Barca.....Ezek mik?

Sevilla is döntetlent játszott amikor nem is rúgtak labdába! 

Köszönöm kilibarca!!!!
A lelked a dallam a tested a ritmus az elme a rím ez ZENEBUDDHIZMUS!!!By.:AKPH!!!
A lelked a dallam a tested a ritmus az elme a rím ez ZENEBUDDHIZMUS!!!By.:AKPH!!!
Látom már a "Tabellák" menüpont is aktív. Jól néz ki, csak a gólkülönbségekkel van egy kis gond. 

Nem, de mivel nem volt teljes képünk a meccsről, nem vállaltuk be. Amúgy lesz mindig.
[img:dcde76b52b]http://kepfeltoltes.hu/050814/koman-k_s_bb_al_.JPG[/img:dcde76b52b]
Jól tévedek, hogy a mult héten nem volt "Racing - Barcelona számokban"?
Leálltatok erről?
Leálltatok erről?
- Lionel85
- Llegenda del Barça
És melyik a legmagasabb fokozat?Drigo írta:A Hsz-eid számával vannak összefüggésben, minél több hsz-ed van/lesz, annál nagyobb lesz a rangod is, ezért kezd mindanki Barça C-vel, aztán fokozatosan egyre följebbDemonhunter írta:Amikor ír valaki egy hsz-t akkor a nevek alatt ott vannak ilyenek:Barca c,Barca b,Jugador de Barca.....Ezek mik?
-
- Eurobarca Staff
Köszi!lionelmessi19 írta:Juteszembe.![]()
Drigo, grat a gólos videohoz, csak tegnap este néztem meg.
A második fele is király lett.
Igazából ez az egész videó, mivel a másikkal nem nagyon boldogultam, bagyis a programhoz elég gyenge votl a crack, és sok mindent nem lehetett vele csinálni, ami kellett volna, ezért nem volt zene stb. Azzal pedig szenvedtem rendesen, de aztán meguntam és egy másik progival csináltam egy teljesen újat, ami szerencsére egybe is felfért youtube-ra.
- Andris
- Adminisztrátor
Juteszembe.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Eurobarca Staff
A Hsz-eid számával vannak összefüggésben, minél több hsz-ed van/lesz, annál nagyobb lesz a rangod is, ezért kezd mindanki Barça C-vel, aztán fokozatosan egyre följebbDemonhunter írta:Amikor ír valaki egy hsz-t akkor a nevek alatt ott vannak ilyenek:Barca c,Barca b,Jugador de Barca.....Ezek mik?
-
- Capitá del Barça
Amikor ír valaki egy hsz-t akkor a nevek alatt ott vannak ilyenek:Barca c,Barca b,Jugador de Barca.....Ezek mik?
- Andris
- Adminisztrátor
Szerintem meg nem.ozsimiki írta:És még mi lesz akkor ha a Madrid ellen nyomjuklionelmessi19 írta:Amúgy pedig multkor meccs alatt, a Santander ellenikor.![]()
Szerintem 6-7 száz tuti....

Legalábbis reménykedem benne, hogy akkor majd tv-n keresztül is látható lesz már..
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- ozsimiki
- Adminisztrátor
És még mi lesz akkor ha a Madrid ellen nyomjuklionelmessi19 írta:Amúgy pedig multkor meccs alatt, a Santander ellenikor.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Zozzy,rákattintasz a képre,és kiadja nézhető méretben,ott meg ugye van pontos dátum,másodpercre pontos

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.