így vanPerrero írta:és te is elismeredwakii írta:Én azt mondom nem kell foglalkozni az ilyen két és fél éves gyerekekkel. Sajnos ezzel a REAL MADRIDOT és a MADRIDISTA.HU-t égetik és az értelmese aki átjár ide az elismeri ezt.
Barca vs. Real
♥ REAL MADRID ♥
Én azt mondom nem kell foglalkozni az ilyen két és fél éves gyerekekkel. Sajnos ezzel a REAL MADRIDOT és a MADRIDISTA.HU-t égetik és az értelmese aki átjár ide az elismeri ezt.
♥ REAL MADRID ♥
- noname
- Llegenda del Barça
Állítólag ott is vannak hasonló pólyás kölukök, de sztem jóval kevesebben.Drigo írta:Akik tűlünk odajárnak azok is ilyen idióták? Én még nem voltam Ott, de nem is tervezem, épp elég amit öcsém útján kapok.

A Fifa egy szégyen
-
- Hírhozó-cikkíró
Azt senki nem vitatta, hogy ne működne jól a gazdaságotok, de a mienkre sem lehet panasz...ra95 írta: Tavalyit nem tom. A mostani bevétel a tavalyihoz képest 20%-ot emelkedett, tavalyelőttihez képest 43%-ot. Ez 351 milliót jelent, 83 millióval többet tavalyhoz képest törlesztés előtt. A tiszta nyereség adózás előtt 44 millió euró, 12x annyi mint amennyit előzőleg elfogadtattak a sociókkal mint célt (3,6 millió eurót).
Azt írja a cikk, hogy a hatékonyság mérvadó adata, h mennyit költenek a játékosok fizetésére, és ez a Real Madridnak több mint kíváló, hiszen a kiadások csupán 48%-át teszi ki (az ajánlott 70%).
A cikk a marcán van, forrásként az Europapress közleményét jelöli. Remélem jól értettem, ha vki tud spanyolul, nézze meg hírt:
itt

Mindenesetre, ha így folytatjuk és marad a stabil gazdasági fejlődésünk, akkor az sem érdekel, ha a Real rekordokat dönt minden évben. Az a lényeg, hogy meglegyen a forrás a játékosvásárlásokra, és hogy szépen törlesszük a kötelezettségeinket.
-
- Eurobarca Staff
Akik tűlünk odajárnak azok is ilyen idióták? Én még nem voltam Ott, de nem is tervezem, épp elég amit öcsém útján kapok.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- noname
- Llegenda del Barça
Haggyad már szerencsétlent!Olvasd el a többi hszét is.Mindben csak felhúzni akar minket.Szerencsétlen kis 8 éves kölyök.Perrero írta:Adsz hozzá majonéztReal Madrid 636 írta:Eszitek a kefét mi?!? Na mi volt a Racing ellen ?![]()
Anyázni ér
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚRISTEEEEN 2 forduló után elöttünk vagytok 2 ponttal
ez már eldőlt
Bernabeu, Spanyol szuperkupa döntő második meccs, mi jut eszedbe róla

A Fifa egy szégyen
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Teljesen egyet értek veledPerrero 

-
- Eurobarca Staff
Már most is jobban járnátok Vele, mint Gutival. Az a szerencsétlen is, ha eligazolt volna még jobb játékos lehetett volna belőle, mert annak ellenére, hogy nem éppen kedvelem, azért nem rossz zsugás.ra95 írta:Jó kis játékos, Guti helyére képzelném el 1-2 év múlva.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Állítólag a Radio Marcának nyilatkozott így. Azt is mondta (az itt nincs benne), hogy nem kötött semmilyen előállapodást a Reallal vagy más csapattal, pedig ezt csiripelték a madarak. Jó kis játékos, Guti helyére képzelném el 1-2 év múlva.
Gracias Dios por ser MADRIDISTA!
Tavalyit nem tom. A mostani bevétel a tavalyihoz képest 20%-ot emelkedett, tavalyelőttihez képest 43%-ot. Ez 351 milliót jelent, 83 millióval többet tavalyhoz képest törlesztés előtt. A tiszta nyereség adózás előtt 44 millió euró, 12x annyi mint amennyit előzőleg elfogadtattak a sociókkal mint célt (3,6 millió eurót).Nektek mennyi volt az összes bevétel, profit? Mert így össze lehet hasonlítani, hogy melyik "gazdaság" is működik jobban.
Azt írja a cikk, hogy a hatékonyság mérvadó adata, h mennyit költenek a játékosok fizetésére, és ez a Real Madridnak több mint kíváló, hiszen a kiadások csupán 48%-át teszi ki (az ajánlott 70%).
A cikk a marcán van, forrásként az Europapress közleményét jelöli. Remélem jól értettem, ha vki tud spanyolul, nézze meg hírt:
itt
Gracias Dios por ser MADRIDISTA!
-
- Hírhozó-cikkíró
http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=6653ra95 írta:grecki írta:Egyrészt nem volt szignifikánsan magasabb a real árbevétele, hogy ekkora különbség mutatkozzon meg a eredményhányadban.
ebbe ugye nem vagy biztos... Annyit mondok a Barca 19%-al több nyereséggel (Real 6%, Barca 25%) sem keresett annyit mint a Madrid.
Bár a most beidézett szöveg szerint és a Marca szerint is jóval több növekedésről van szó.Az elmúlt bajnoki szezon nem csak a pályán hozott sikereket a Real Madrid számára, hanem pénzügyi téren is. A klub tegnap hivatalos közleménybe tudatta, hogy a 2006/07-es szezon pontosan 351 millió eurós összbevételt hozott, amelyre még sosem volt példa a gárda több mint száz éves történelmében.
Vagyis, 290 milliós volt a tavalyi bevételünk. Jövőre 315 millió van előirányozva. Nektek a hiperrekord 350 misi. Az nem hiszem, hogy olyan orbitális különbség lenne, hogy megmagyarázná a több, mint négyszeres növekedési ütemet. (Bár ezt a 25%ot nem tudom honnan számítottátok, ezt nem ismerem. Persze lehet, hogy így van.)
Tavaly 6,8 millió volt az adózás utáni eredményünk. Vagyis 2,34%-os lett az eredményhányadunk. Nektek mennyi volt az összes bevétel, profit? Mert így össze lehet hasonlítani, hogy melyik "gazdaság" is működik jobban.
- noname
- Llegenda del Barça
Lehet.DJ REAL Bee írta:Akkor most LA szurkolók nem?100 millió kínaival, akik még nem is hallottak a Realon kívül más focicsapatról és más játékosról mint Beksről, de ezt te is jól tudod!![]()

A Fifa egy szégyen
-
- Jugador del Barça
Itt a lényeg.sztem mostanra (mondjuk az uccsó 5 évre visszamenőleg) majdnem tökmindegy, h játszanak-e sztárok a madridban, v sem. az rm egy olyan profin felépített brand, h úgy mondjam, ami elég kellemesen termeli a profitot. ez nagyrészt az ordenáré perez menedzsmentjének az érdeme.
De most tényleg, engem baromira hidegenhagy melyik csapat hogy áll pénzügyileg, épp elégé megfertőzte a focit, szurkolóként inkább kimaradok belőle.
Az meg, hogy most ki a jobb annyira felesleges ezen versenyeznni
HALA MADRID!
CAMPEONES 06/07
CAMPEONES 06/07
-
- Jugador del Barça
Akkor most LA szurkolók nem?100 millió kínaival, akik még nem is hallottak a Realon kívül más focicsapatról és más játékosról mint Beksről, de ezt te is jól tudod!

HALA MADRID!
CAMPEONES 06/07
CAMPEONES 06/07
-
- Llegenda del Barça
sztem mostanra (mondjuk az uccsó 5 évre visszamenőleg) majdnem tökmindegy, h játszanak-e sztárok a madridban, v sem. az rm egy olyan profin felépített brand, h úgy mondjam, ami elég kellemesen termeli a profitot. ez nagyrészt az ordenáré perez menedzsmentjének az érdeme.ra95 írta:Azt kéne felfogni, h. még sztárok nélkül is többet keres a Real mint a Barca, ezt mivel magyarázod?
van mit tanulni tőlük, ezért vették mintának sorrianoék is annak idején az indulásuknál a madridot (és mellette a mút). a jelek azt mutatják, nem is alkalmazzák rosszul a tanultakat.
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Jugador del Barça
Sztem sem fogtok galaktikusok hibájába esni, mivel nálatok nincs Perez szintű csak üzletben gondolkodó vezetés 

HALA MADRID!
CAMPEONES 06/07
CAMPEONES 06/07
- noname
- Llegenda del Barça
100 millió kínaival, akik még nem is hallottak a Realon kívül más focicsapatról és más játékosról mint Beksről, de ezt te is jól tudod!ra95 írta:Azt kéne felfogni, h. még sztárok nélkül is többet keres a Real mint a Barca, ezt mivel magyarázod?

A Fifa egy szégyen