Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Kanye West - GraduationMorminho írta:Game90 a Kanye West albumot nem tudnád feltölteni mégegyszer?![]()
Megköszönném
Cimbi! Tudsz ajánlani még vmit ettől a csajtól? Mert ez a szám nagyon üt nálamSlither írta:Ha kell, az összes albumhoz is tudok linket adni.ozsimiki írta:Ennél jobb version nem kell nekem(miért van![]()
)
THANKS,és Vitonak is még1x
![]()
Csak tudnám melyik albumon van rajta.ozsimiki írta:KöszönömSlither írta:Evenescence - My Immortal
Most nem néztem meg hogy melyik verziót töltöttem fel, de valószínűleg az lesz.Ez a verzió is jó,amúgy ez liveversion,de én bírom ezeket is,ahogy örjöngenek
![]()
![]()
![]()
Ha nagyon van időd,azért szívesen fogadnám a stúdiós versiont is,ígérem meghálálom ha nagy leszek(195cm vok,szal sör
![]()
)
KöszönömSlither írta:Evenescence - My Immortal
Most nem néztem meg hogy melyik verziót töltöttem fel, de valószínűleg az lesz.
evenescence - my immortalozsimiki írta:Ezt a vidit az F1 topicba linkelte be Los,kellene nekem az alatta futó zene![]()
![]()
Srácok Please vki töltse fel,vagy fejtse meg,h mi a music
THANKS!!!
http://www.youtube.com/watch?v=geQvkZuB ... Schumacher
Nem próbáltam ki őket, remélem valamelyik jó lesz.Slither írta:Kanyes link letiltva. Nem tudtok egy nem rapidshares linket dobni?