Antimadridista klub
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Ez ár aztán rényleg durva. Hányingerem van.Charlie írta:
Bitót neki!
C.
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Akkor írogass oda!!!LG írta:Oda kellene...pl. én nem mek be 1 melegbárba, ha nem vok az. De amugy mind1Enrique írta:Bocs, de mindenki oda ír ahova akar!! Nehogymár megmond ki hova írhat!!LG írta:A gond az, h az Eurobarca 1 Barcás oldal, és mindenki aki ide ír Barcás
Ez a topic antimadridista, és mindenki aki ide ír antimadridista.
Akkor legalább írhatnátok az EDF-be...
Azért érdekes a dolog, mert végre nem mindenkinek ugyanaz a véleménye!

A madridisták meg maradnak velünk...

By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
Jo akor jojjenek. De én nem mek meleg bárba, se margitos forumba, se noi mosdoba...na jo az utolsot még meggondolom.Enrique írta:Itt a lényeg! : Nem mész be, DE BEMEHETNÉL!! Ez itt a fontos, itt a különbség.LG írta:Oda kellene...pl. én nem mek be 1 melegbárba, ha nem vok az. De amugy mind1![]()
Magyarul még mindig nincs igazad.

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Itt a lényeg! : Nem mész be, DE BEMEHETNÉL!! Ez itt a fontos, itt a különbség.LG írta:Oda kellene...pl. én nem mek be 1 melegbárba, ha nem vok az. De amugy mind1

Magyarul még mindig nincs igazad.
Oda kellene...pl. én nem mek be 1 melegbárba, ha nem vok az. De amugy mind1Enrique írta:Bocs, de mindenki oda ír ahova akar!! Nehogymár megmond ki hova írhat!!LG írta:A gond az, h az Eurobarca 1 Barcás oldal, és mindenki aki ide ír Barcás

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Bocs, de mindenki oda ír ahova akar!! Nehogymár megmond ki hova írhat!!LG írta:A gond az, h az Eurobarca 1 Barcás oldal, és mindenki aki ide ír Barcás

A gond az, h az Eurobarca 1 Barcás oldal, és mindenki aki ide ír Barcás

Az olvasástól nem =)
redlions írta:Miért????real_funghi írta:Semmi gond. Én pedig egy időre megint visszavonulok az írkálástól.
Maradj!
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Miért????real_funghi írta:Semmi gond. Én pedig egy időre megint visszavonulok az írkálástól.
Maradj!
By red
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Olvassatok vissza:
már beláttam, túl elhamarkodott voltam.. Elnézést kérek minden realostól, meg azoktól is akik zavart a dolog.
már beláttam, túl elhamarkodott voltam.. Elnézést kérek minden realostól, meg azoktól is akik zavart a dolog.
------------------ pisti.blog.hu --------------------
Elnézést, de "önnek" semmi köze hozzá, hogy hova írok. Rendben? Ugyanazt a véleményt írom ide is, mint máshova. Utána is nézhetsz akár... Az, hogy téged és még néhány barátodat ez zavarja, az engem hidegen hagy. Jogom van ahhoz, hogy ide írjak.
Mr. Master írta:Baszki, ma már három realos is írt a drága fórumunkra, komolyan mondom, gyalázat.FIGO 2 írta:Xavi írta: Tudod, mit madridista... Jussatok csak tovább, aztán átgyaloglunk rajtatok,mint a szőnyegen...
erre nem kerül sor ugyanis a cselzi kiver titeket.
A hozzászólásod első felével nem teljesen értek egyet,mert nem mindenkire igaz. Mindenki, aki egy kicsit is ért a focihoz, elismeri a Barcelola idei teljesítményét. Attól, hogy mi (én) nem istenítjük a legnagyobb ellenfelünket, még nem jelenti azt, hogy nem tiszteljük őket.
Silvanus írta:Ha ezt hiszed, akkor tévedsz! Na látod, látjátok srácok!?... Ez tipikus esete annak, hogy a Barca teljesíthet akárhogy, játszhat akár kivel, mindig gyengének tartják az ellenfelek, hiába minden... csak mákosak, meg ilyesmi!?... DE HA AZ A [auto_cenzúra] REAL játszik teljesen mindegy hogy kivel, akkor ők az ISTENEK!!! Akkor ők nem szerencsések, nem mákosok, meg nem..... akármi, HANEM ŐK JÓK, és azért nyernek!Robinho7 írta:A MÁK nálatok van barátom!Mert Robben meg Duff is hiányzik majdEzért könyű dolgotok lesz
Meglátjuk mennyire éltek vele..
NA NEEEEE!!!!! Mi nem mákosak vagyunk RUBINHO azért, amiért nem jön Robben, és Duff, hanem ők mákosak azért, mert nálunk sérült Edmilson, Motta, és Gabri!!! Mert így csak 4-5 gólt kapnak majd a két meccsen tőlünk, míg velük kaphattak volna vagy 6-7-et is!!! Na ennyi!
- ronaldo
- Jugador d'estrella
Igaza van Enriquenek. azzal hogy hasonlo módon reagáltok az ilyen megjegyzésekre okot adtok neki hogy o is szidja a Barcat . inkább mindenki istenise saját csapatát a saját szurkolói honlapján.Enrique írta:Abba kéne hagyni. Elég 1xű a képlet sztem..Mr. Master írta:...Moderátorok, Csináljatok vele valamit!
Forza Barca!!!
-
- Capitá del Barça
Ha már köcsögözöl, akkor én is.. Szóval: ide figyelj, te népművészeti cserépedény! Nézz rá a tabellára és olvasd le róla szépen, hogy hányszor kaptatok ki és akkor utána tépd azt a Elton kis szádat itt...Robinho7 írta:Nna,Mister.Akkor gondolkodjunk Te kisK.....Hamár a Bernabeu és Iraola akkor ne felejtsük ki A noucampot és Torres-t,elég sima meccsek voltak.Nemde?TE,Rinyáldinyoló..Mr. Master írta:Ki nem állhatom a [margitot,imádom a Juventust (bár mostanában nem meggyőző a játékuk, és nagyon finom voltam), de remélem, hogy a blanco-k jutnak tovább, mert már annyira irritálnak, hogy azt szeretném, hogy mi verjük szét őket! Mind a két meccsen! Istenem, de jól esne az nekem! A népművészeti cserépedény mákos f*szszopók, itt rinyál ez a népművészeti cserépedény Robinho, hogy milyen mákosak vagyunk. De véletlenül sem említené meg, hogy két milyen góllal verték meg az Osasunát és mekkora gólt lőtt Iraola a bernabeu-ban amit meg nem adtak meg.
Na ezen kéne elgondolkodni, öcsi!
-
- Capitá del Barça
Majd 3 hét múlva meglátjuk... Azon már nem lesz mit magyarázni, mert a tények makacs dolgok...FIGO 2 írta:Xavi írta:Tudod, mit madridista... Jussatok csak tovább, aztán átgyaloglunk rajtatok,mint a szőnyegen...real_funghi írta:Keressétek csak a kifogást, keressétek...
erre nem kerül sor ugyanis a cselzi kiver titeket.
Addig is minél kevesebbszer halljak felőletek...

- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
O.K.Mr. Master írta:Ő mondta, hogy mi vagyunk a mákos capat (pont egy realos), erre egy picit elborult az agyam, de csak nagyon.
Ez viszont úgy hangzik,
,,De tanárnő, az egész úgy kezdődött, hogy a Pisti visszaadta" Igazatok van, úgy vielkedtem, mint egy óvodás. I'm really sorry, hülye voltam.
u.i.:de ettől még nem fogom Robinho-t megkedvelni.
Amúgy nemcsak a Real mákos.... Igaz nekik nagyobb van... Volt nekünk is mákunk, mégha jóval kevesebb is...

By red