Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem kell elbízni magunkat, de a hitetlenkedéssel se érünk semmit...Varga írta:Gyengék vagyunk sztem az olaszok már a meccs előtt eldöntötték magukban hogy elfociznak velünk aztán hazamennek csak azért nyertünk szerintem vesztünk
Jó hozzáállás..Varga írta:Gyengék vagyunk sztem az olaszok már a meccs előtt eldöntötték magukban hogy elfociznak velünk aztán hazamennek csak azért nyertünk szerintem vesztünk
Igen én is erre gondolok bár így hogy nyertek az Olaszok ellen erőt adhat nekik még úgy is ,hogy azért az olasz válogatott nem adott bele semmit végülis leszarták...Rivaldinho írta:Örülnék ha nyernénk, de sztem nem fog menni... ez tétmecs, be lesznek sz@rva...
Teljesen igazad van.Zozzy 5 írta:A holnapi meccstől igencsak félek, most szólhat közzbe az a tipikus magyar mentalitás...Már az nem tetszik, hogy az RTL megint ekkora cirkuszt kerít ennek a meccsnek, utánna meg persze majd lehet siránkozni meg szidni a magyarfocit...
Viszont most nem lehet azt kiáltani (mint mikor legutóbb kinn voltam a kanadaiak ellen):La Pulga írta:Remélem megint győzni fogunk!Ott leszek megint!![]()
Ki a jobb?Magyarok!![]()