Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Na ez az, erről beszélt Varga Tamás a sulis témával kapcsolatban, sokan nagyon jól tudják, hogy milyen jogaik vannak...Az nem érdekli őket, hogy mekkora károkat okoznak, ami nem csak pénzben mérhető.el fuero írta:még azoknak is akik korábban rasszista, erőszakos megnyilvánulásokkal kárt okoztak a klubnak és példálul miattuk büntette meg az MLSZ a Fradit."
Persze h emlékszem, azért mondtam h mi lett volna ha...varga tamás írta:el fuero: én nem vagyok Fradi-drukker, sőt, nagyon nem szeretem őket. De! 1995/96-ban örültem a sikerüknek. És ne feledd, 1995-ben még sehol sem volt Jani bácsi. A Fradi elnökét úgy hívták, hogy dr. Szívós István - na, ő tette zsebre a pénz egy jelentős részét, meg a játékosok. Fél év alatt eltapsoltak 6-700 millió forintot, ahelyett, hogy megalapozták volna a klub jövőjét. Jani bácsi is rendesen kivette a részét a klub lezüllesztéséből, de a folyamatot Szívós Pista indította el. Én még emlékszem, gondolom Te is.
Kolláth György alkotmányjogász:Ádám02 írta: Jogszerűtlenül???Ha egyszer bevezették,hogy nem lehet szidni és szidtátok akkor mér jogszerűtlen?
Milyen jogszerűtlenül? A rendbontókat akkor is ki kell szorítani a stadionokból ha ez sokaknak nem tetszik. Ha egyszer meg lett mondva hogy nem lehet szidni senkit akkor ezt el kell fogadni. Érdekes módon amikor most a Szpari-UTE-n elkezdték szidni a Szparisták az újpestieket és szólt a hangosbemondó hogy lehetőleg a saját csapatukkal legyenek elfoglalva akkor érdekes módon utánna egy Újpestet szidó rigmus sem hangzott el. És ezt most nem csak a Szpari meccsre értem hanem más csapatok meccsein is észrevettem már. A másik meg hogy kiszámolták hogy a Fradinak az elmúlt 5 évben a SAJÁT szurkolói kb 100 millió Ft-os büntetést szedtek össze. Most szerintem az a 100 milla nagyon jól jönne szeretett csapatodnakel fuero írta: Gondolkozzunk el azon, h mi lett volna ha a fradi nem jut be 96-ban a BL-be. Nem kapja meg azt az írtózatos pénzt amit a Furulyás féle patkányok elloptak a FRADI-tól. Ez a folyamat már 10 éve megy és talán sose lesz vége amíg az utolsó darabot ki nem tépik a Fradiból, mégpedig a szurkolókat. Kitiltották több szurkolótársunkat jogszerűtlenül!!!!!!!! Mert mi csak az igazat mondtuk...
Jogszerűtlenül???Ha egyszer bevezették,hogy nem lehet szidni és szidtátok akkor mér jogszerűtlen?el fuero írta:Gondolkozzunk el azon, h mi lett volna ha a fradi nem jut be 96-ban a BL-be. Nem kapja meg azt az írtózatos pénzt amit a Furulyás féle patkányok elloptak a FRADI-tól. Ez a folyamat már 10 éve megy és talán sose lesz vége amíg az utolsó darabot ki nem tépik a Fradiból, mégpedig a szurkolókat. Kitiltották több szurkolótársunkat jogszerűtlenül!!!!!!!! Mert mi csak az igazat mondtuk...varga tamás írta: Az én kedvenc magyar csapatom már évek óta sz.rban van, és nem tud lelombozni. Néha kimegyek egy Hali-meccsre, megállapítom, hogy az nb2 színvonala nem magasabb, mint a megye kettőé, és jól elszórakozok rajtuk. 500Ft-ot megér, többet nem.
A Fradi meg magának köszönheti, hogy idáig jutott, tőlünk nyugatabbra már csődeljárás révén felszámolták volna - lsd. Leeds Utd, pedig az egy picit patinásabb csapat.
De ha kifulladnak, akkor sokat nem érnek az 5 pont előnyükkel.Ádám02 írta:Bajnok nem lesz de ha holnap nyer akkor már 5 pont előnye van a fradival szemben!kovinho írta:Mondjuk sok pénzt nem tennék rá hogy a Bőcs lesz a bajnok.Azért mert most a 2. helyen állnak...
Most a Szolnokban, érzek annyi erőt, hogy harcban legyen a bajnoki címért.
Bajnok nem lesz de ha holnap nyer akkor már 5 pont előnye van a fradival szemben!kovinho írta:Mondjuk sok pénzt nem tennék rá hogy a Bőcs lesz a bajnok.Azért mert most a 2. helyen állnak...
Most a Szolnokban, érzek annyi erőt, hogy harcban legyen a bajnoki címért.
Gondolkozzunk el azon, h mi lett volna ha a fradi nem jut be 96-ban a BL-be. Nem kapja meg azt az írtózatos pénzt amit a Furulyás féle patkányok elloptak a FRADI-tól. Ez a folyamat már 10 éve megy és talán sose lesz vége amíg az utolsó darabot ki nem tépik a Fradiból, mégpedig a szurkolókat. Kitiltották több szurkolótársunkat jogszerűtlenül!!!!!!!! Mert mi csak az igazat mondtuk...varga tamás írta: Az én kedvenc magyar csapatom már évek óta sz.rban van, és nem tud lelombozni. Néha kimegyek egy Hali-meccsre, megállapítom, hogy az nb2 színvonala nem magasabb, mint a megye kettőé, és jól elszórakozok rajtuk. 500Ft-ot megér, többet nem.
A Fradi meg magának köszönheti, hogy idáig jutott, tőlünk nyugatabbra már csődeljárás révén felszámolták volna - lsd. Leeds Utd, pedig az egy picit patinásabb csapat.
De azért vágjátok miket nyilatkoztak a fradinál!"jövőre nb1,fedett stadion,és 3-4 év múlva meghatározó csapat lesz a bl-ben"szal értitek!kovinho írta:Hát remélem így lesz.Raziel írta:megint nem fognak feljutni...a Szolnok beelőz a végén.varga tamás írta:Jajj, szegény Fradi! Hahahaha...Örülnék neki, de én kétlem, hogy feljutnánk. De ha a Fradi így folytatja akkor még + 1 évig nyaralni fognak az NB2-ben.
A szolnok nem lesz sehol az év végén de ott a Bőcs meg az orosháza is!Jövőhéten orosháza-fradi itt akár el is dőlhet valami!Raziel írta:megint nem fognak feljutni...a Szolnok beelőz a végén.varga tamás írta:Jajj, szegény Fradi! Hahahaha...
Hát remélem így lesz.Raziel írta:megint nem fognak feljutni...a Szolnok beelőz a végén.varga tamás írta:Jajj, szegény Fradi! Hahahaha...
Az én kedvenc magyar csapatom már évek óta sz.rban van, és nem tud lelombozni. Néha kimegyek egy Hali-meccsre, megállapítom, hogy az nb2 színvonala nem magasabb, mint a megye kettőé, és jól elszórakozok rajtuk. 500Ft-ot megér, többet nem.el fuero írta:Tőled nem is vártam többet...varga tamás írta:Jajj, szegény Fradi! Hahahaha...
Röhögjetek csak, eljön még az a nap amikor a ti kedvenc csapatotok lesz ekkora sz.rban. Majd akkor lehet vigyorogni meg nb2özni. Szídjátok csak a fradit, mert ettől sokkal jobb lesz...Szánalom.
Örökké kitartunk!!!!!!!
Tőled nem is vártam többet...varga tamás írta:Jajj, szegény Fradi! Hahahaha...
Grat a Szolnoknak igazából most nem fogom elkezdeni szidni a fradit,mert kikapott(nem úgy mikor az újpest van így...kovinho írta:Ferencváros - Szolnoki Máv 0-2 (Félidő)
![]()
![]()
![]()
Mondom hogy a Szolnok lesz a végén a bajnok...Csak a Szolnok!
Szerk.: Vége 1-2