NB1 - Magyar Bajnokság

Foci a Barçán kívül
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.09.09. 13:35:25

Nem az a lényeg, hogyan szólít meg. Hanem az, hogy van-e hozzá joga. Nincs, innentől kezdve tehet egy szívességet. Én nem fogom megmutatni, sohasem.
Kép
Capon
Llegenda del Barça

2007.09.09. 13:27:17

igazábó a biztonsági örök is csk azért vannak, hogy legyen valaki aki kihívja a rendöröket egyébként tényleg semmihez nincsen joga. Emlitettél egy áruházat, hogy meg akarta nézni a táskádat. Pff. Annyi köze lehet a te táskádhoz neki mint neked az övéhez. Igazából még eléd sem állhat fel sem tartoztathat ha jól tudom. Annyi értelme van ennek, hogy csak na. maximum kikisér a kocsidhoz mikor mész és integethet. Igazából ha engem kér meg, hogy megnézhesse a cuccomat akkor én megmutatom, ha úgy szolit meg mint egy embert. de aki hé te és más jelzökkel illet az elmehet a búsba.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.09.09. 13:22:21

Boixos!
Beleolvastam, eléggé elszomorító. Viszont ami megdöbbentett, az a következő. A szurkolók nincsenek tisztában a kötelességeikkel , és a JOGAIKKAL. Ugyanis: Mo-on a biztonsági őr, a security tagja, a polgárőr, a kigyúrt testű, izompacsirta káposztalével kopasz nem számít HIVATALOS SZEMÉLY-nek. Ez mit jelent: NEM MOTOZHAT MEG, soha, semmilyen körülmények között sem. Megmotozni csak a rendőrnek van joga! Ezzel tisztában kéne lennie mindenkinek. Én is voltam hasonló cipőben, nem is egyszer. Kettőt elmesélnék.
Az egyik egy nagy áruházláncban történt. A biztonsági őr felszólított, hogy mutassam meg a táskám, mire én ezt megtagadtam. Azt mondta, hogy neki ehhez joga van, én meg közöltem vele, hogy nincsen. Elkezdett hőbörögni, hogy de igenis van, meg mindjárt kihívja a rendőrséget. Mondom, azt megteheti. Aztán jobbnak látta végülfeladni a dolgot, és beengedett. Mert valójában tudta: törvénytelenséget próbált megkísérelni.
A másik eset Falco-meccsen történt, még a régi csarnokban. Megyek a bejárathoz, és a biztonsági őr aszongya, hogy emeljem fel a kezeimet, mert szeretne megmotozni. Én meg mondtam, hogy ehhez nincs joga. A kaputól pár méterre állt két rendőr, odajöttek kérdik, mi a probléma. Mondom nekik, hogy mi a helyzet, mire ők kértek meg, hogy emeljem fel a kezem, megmotoznának. Rendben van, engedelmeskedtem. Mielőtt beléptem, a biztonsági őrnek megmondtam, hogy többet ilyet ne merészeljen, mert feljelentem őket. Szegény, alig tudott szóhoz jutni. Többet nem próbálkozott velem.
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2007.09.09. 13:00:53

a szurkolók kitiltása a meccsekről nem másról szól, mint arról, h azt a réteget takarítsák el, akik akkor is kijárnának a meccsekre, ha ez a mostani nyomorult fradi a blasz2ben nyomná. szó sincs itt már pl. a rasszista megnyilvánulások megelőzéséről (amit én is gyűlölök, de ezt sajnos nemcsak a fradinál művelik, ezzel az erővel csak zártkapus meccseket rendezhetne mindenki), szó sincs a balhék miatt milliós büntetéseket "kiharcoló" renitensek távoltartásáról, inkább egy az mlsz seggét fényesre nyaló, korrupt vezetőség ámokfutása ez az egész.
akit esetleg érdekelne a másik oldal véleménye is, és a történtek leírása, azoknak ajánlom ezt itt: link de a többi cikk is érdekes.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Drigo
Eurobarca Staff

2007.09.09. 11:56:41

el fuero írta:még azoknak is akik korábban rasszista, erőszakos megnyilvánulásokkal kárt okoztak a klubnak és példálul miattuk büntette meg az MLSZ a Fradit."
Na ez az, erről beszélt Varga Tamás a sulis témával kapcsolatban, sokan nagyon jól tudják, hogy milyen jogaik vannak...Az nem érdekli őket, hogy mekkora károkat okoznak, ami nem csak pénzben mérhető.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Ádám02
Entrenador del Barça

2007.09.09. 11:54:39

Pedig valahogy meg kellett büntetni ta fradit!Pénzbüntetés értelmetlen,mert ugysem tudjátok kifizetni a pontlevonás meg talán még 1 évetekbe kerülne bár ezt most elnézve így is az lesz!
el fuero
Entrenador del Barça

2007.09.09. 11:53:20

varga tamás írta:el fuero: én nem vagyok Fradi-drukker, sőt, nagyon nem szeretem őket. De! 1995/96-ban örültem a sikerüknek. És ne feledd, 1995-ben még sehol sem volt Jani bácsi. A Fradi elnökét úgy hívták, hogy dr. Szívós István - na, ő tette zsebre a pénz egy jelentős részét, meg a játékosok. Fél év alatt eltapsoltak 6-700 millió forintot, ahelyett, hogy megalapozták volna a klub jövőjét. Jani bácsi is rendesen kivette a részét a klub lezüllesztéséből, de a folyamatot Szívós Pista indította el. Én még emlékszem, gondolom Te is.
Persze h emlékszem, azért mondtam h mi lett volna ha...
Forza Lazio!
el fuero
Entrenador del Barça

2007.09.09. 11:51:04

Ádám02 írta: Jogszerűtlenül???Ha egyszer bevezették,hogy nem lehet szidni és szidtátok akkor mér jogszerűtlen? :roll:
Kolláth György alkotmányjogász:

"Jogszerűtlen volt a fradi kitiltása és ellentétes a sporttörvénnyel. 2000-ben, illetve 2004-ben olyan sporrtörvény készült, amelynek értelmében lett volna törvényes lehetőség is a kitiltásra, nemcsak a közhatóságnak bíróságnak, hanem a klubnak is. Mégpedig úgy h olyan jogsértés megállapítása lett volna szükséges, amelyet egyenként kell megállapítani és amellyel szemben a bírósághoz lehet fordulni. Az h néhány tucat ember ide be nem jön felkiáltással nem enged be a Ferencvárosi elnökség, lehet h céljában helyes, de megoldásában jogsértő, mert jogorvoslattal sem lehet élni ellene. A Fradi megoldása ebben a tekintetben jogellenes. Tehát ebben a vonatkozásban a szurkolóknak igazuk van, még azoknak is akik korábban rasszista, erőszakos megnyilvánulásokkal kárt okoztak a klubnak és példálul miattuk büntette meg az MLSZ a Fradit."
Forza Lazio!
Mihu
Director del Fútbol

2007.09.09. 11:47:53

el fuero írta: Gondolkozzunk el azon, h mi lett volna ha a fradi nem jut be 96-ban a BL-be. Nem kapja meg azt az írtózatos pénzt amit a Furulyás féle patkányok elloptak a FRADI-tól. Ez a folyamat már 10 éve megy és talán sose lesz vége amíg az utolsó darabot ki nem tépik a Fradiból, mégpedig a szurkolókat. Kitiltották több szurkolótársunkat jogszerűtlenül!!!!!!!! Mert mi csak az igazat mondtuk...
Milyen jogszerűtlenül? A rendbontókat akkor is ki kell szorítani a stadionokból ha ez sokaknak nem tetszik. Ha egyszer meg lett mondva hogy nem lehet szidni senkit akkor ezt el kell fogadni. Érdekes módon amikor most a Szpari-UTE-n elkezdték szidni a Szparisták az újpestieket és szólt a hangosbemondó hogy lehetőleg a saját csapatukkal legyenek elfoglalva akkor érdekes módon utánna egy Újpestet szidó rigmus sem hangzott el. És ezt most nem csak a Szpari meccsre értem hanem más csapatok meccsein is észrevettem már. A másik meg hogy kiszámolták hogy a Fradinak az elmúlt 5 évben a SAJÁT szurkolói kb 100 millió Ft-os büntetést szedtek össze. Most szerintem az a 100 milla nagyon jól jönne szeretett csapatodnak :roll:
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.09.09. 11:41:18

el fuero: én nem vagyok Fradi-drukker, sőt, nagyon nem szeretem őket. De! 1995/96-ban örültem a sikerüknek. És ne feledd, 1995-ben még sehol sem volt Jani bácsi. A Fradi elnökét úgy hívták, hogy dr. Szívós István - na, ő tette zsebre a pénz egy jelentős részét, meg a játékosok. Fél év alatt eltapsoltak 6-700 millió forintot, ahelyett, hogy megalapozták volna a klub jövőjét. Jani bácsi is rendesen kivette a részét a klub lezüllesztéséből, de a folyamatot Szívós Pista indította el. Én még emlékszem, gondolom Te is.
Kép
Ádám02
Entrenador del Barça

2007.09.09. 11:39:07

el fuero írta:
varga tamás írta: Az én kedvenc magyar csapatom már évek óta sz.rban van, és nem tud lelombozni. Néha kimegyek egy Hali-meccsre, megállapítom, hogy az nb2 színvonala nem magasabb, mint a megye kettőé, és jól elszórakozok rajtuk. 500Ft-ot megér, többet nem.
A Fradi meg magának köszönheti, hogy idáig jutott, tőlünk nyugatabbra már csődeljárás révén felszámolták volna - lsd. Leeds Utd, pedig az egy picit patinásabb csapat.
Gondolkozzunk el azon, h mi lett volna ha a fradi nem jut be 96-ban a BL-be. Nem kapja meg azt az írtózatos pénzt amit a Furulyás féle patkányok elloptak a FRADI-tól. Ez a folyamat már 10 éve megy és talán sose lesz vége amíg az utolsó darabot ki nem tépik a Fradiból, mégpedig a szurkolókat. Kitiltották több szurkolótársunkat jogszerűtlenül!!!!!!!! Mert mi csak az igazat mondtuk...
Jogszerűtlenül???Ha egyszer bevezették,hogy nem lehet szidni és szidtátok akkor mér jogszerűtlen? :roll:
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.09.09. 11:38:41

Ádám02 írta:
kovinho írta:Mondjuk sok pénzt nem tennék rá hogy a Bőcs lesz a bajnok. :lol: Azért mert most a 2. helyen állnak...

Most a Szolnokban, érzek annyi erőt, hogy harcban legyen a bajnoki címért.
Bajnok nem lesz de ha holnap nyer akkor már 5 pont előnye van a fradival szemben! :wink:
De ha kifulladnak, akkor sokat nem érnek az 5 pont előnyükkel. :roll: :wink:
Ádám02
Entrenador del Barça

2007.09.09. 11:37:39

kovinho írta:Mondjuk sok pénzt nem tennék rá hogy a Bőcs lesz a bajnok. :lol: Azért mert most a 2. helyen állnak...

Bajnok nem lesz de ha holnap nyer akkor már 5 pont előnye van a fradival szemben! :wink:
Drigo
Eurobarca Staff

2007.09.09. 11:37:31

Szegény Ordog nem is mer idejönni, már kezdem sajnálni.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
el fuero
Entrenador del Barça

2007.09.09. 11:33:14

varga tamás írta: Az én kedvenc magyar csapatom már évek óta sz.rban van, és nem tud lelombozni. Néha kimegyek egy Hali-meccsre, megállapítom, hogy az nb2 színvonala nem magasabb, mint a megye kettőé, és jól elszórakozok rajtuk. 500Ft-ot megér, többet nem.
A Fradi meg magának köszönheti, hogy idáig jutott, tőlünk nyugatabbra már csődeljárás révén felszámolták volna - lsd. Leeds Utd, pedig az egy picit patinásabb csapat.
Gondolkozzunk el azon, h mi lett volna ha a fradi nem jut be 96-ban a BL-be. Nem kapja meg azt az írtózatos pénzt amit a Furulyás féle patkányok elloptak a FRADI-tól. Ez a folyamat már 10 éve megy és talán sose lesz vége amíg az utolsó darabot ki nem tépik a Fradiból, mégpedig a szurkolókat. Kitiltották több szurkolótársunkat jogszerűtlenül!!!!!!!! Mert mi csak az igazat mondtuk...
Forza Lazio!
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.09.09. 11:31:27

Mondjuk sok pénzt nem tennék rá hogy a Bőcs lesz a bajnok. :lol: Azért mert most a 2. helyen állnak...

Ádám02
Entrenador del Barça

2007.09.09. 11:29:31

kovinho írta:
Raziel írta:
varga tamás írta:Jajj, szegény Fradi! Hahahaha... :oops:
megint nem fognak feljutni...a Szolnok beelőz a végén.
Hát remélem így lesz. :D Örülnék neki, de én kétlem, hogy feljutnánk. De ha a Fradi így folytatja akkor még + 1 évig nyaralni fognak az NB2-ben.
De azért vágjátok miket nyilatkoztak a fradinál!"jövőre nb1,fedett stadion,és 3-4 év múlva meghatározó csapat lesz a bl-ben"szal értitek! :wink: :roll: :)
Ádám02
Entrenador del Barça

2007.09.09. 11:28:03

Raziel írta:
A szolnok nem lesz sehol az év végén de ott a Bőcs meg az orosháza is!Jövőhéten orosháza-fradi itt akár el is dőlhet valami! :roll:
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.09.09. 11:26:10

Raziel írta:
Hát remélem így lesz. :D Örülnék neki, de én kétlem, hogy feljutnánk. De ha a Fradi így folytatja akkor még + 1 évig nyaralni fognak az NB2-ben.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.09.09. 11:24:37

el fuero írta:
Tőled nem is vártam többet...
Röhögjetek csak, eljön még az a nap amikor a ti kedvenc csapatotok lesz ekkora sz.rban. Majd akkor lehet vigyorogni meg nb2özni. Szídjátok csak a fradit, mert ettől sokkal jobb lesz...Szánalom.

Örökké kitartunk!!!!!!!
Az én kedvenc magyar csapatom már évek óta sz.rban van, és nem tud lelombozni. Néha kimegyek egy Hali-meccsre, megállapítom, hogy az nb2 színvonala nem magasabb, mint a megye kettőé, és jól elszórakozok rajtuk. 500Ft-ot megér, többet nem.
Kép
Balika Gaucho
Jugador d'estrella

2007.09.09. 11:19:56

Nem a Fradit akarom szidni , de a meccs félidejében akkor mért olvasnak olyan sms-eket be , hogy a Fradinak nem az nb2 -ben a helye.
Mikor "simán" kikap a Szolnoktól.(akármennyire is szerencsés volt)

Túl nagyok az elvárosok.....
Nem is értem miért kell most azonnal feljutni?? 2 év múlva talán jobbak lennének..
Mes que un Dream Team !

Valdes – Alves, Puyol, Piqué, Abidal – Touré Yaya (Sergi Busquets), Xavi, Iniesta (Bojan) Messi, Eto’o, Henry (Keita) Josep Guardiola
Raziel
Entrenador del Barça

2007.09.09. 11:15:23

el fuero
Entrenador del Barça

2007.09.09. 11:15:10

Tőled nem is vártam többet...
Röhögjetek csak, eljön még az a nap amikor a ti kedvenc csapatotok lesz ekkora sz.rban. Majd akkor lehet vigyorogni meg nb2özni. Szídjátok csak a fradit, mert ettől sokkal jobb lesz...Szánalom.

Örökké kitartunk!!!!!!!
Forza Lazio!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.09.09. 09:22:06

Jajj, szegény Fradi! Hahahaha... :oops:
Kép
Ádám02
Entrenador del Barça

2007.09.09. 09:19:10

kovinho írta:Ferencváros - Szolnoki Máv 0-2 (Félidő)

:lol: :lol: :lol:

Mondom hogy a Szolnok lesz a végén a bajnok... :lol: Csak a Szolnok!

Szerk.: Vége 1-2 :D
Grat a Szolnoknak igazából most nem fogom elkezdeni szidni a fradit,mert kikapott(nem úgy mikor az újpest van így... :roll: )de azért megemlítem,hogy ti mit mondtok már 2 éve "vereség nélkül és kapott gól nélkül feljutunk" szerintem erről ennyit! :roll:
Válasz küldése