2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Rivaldo11 írta:Ma helikopter szerencsétlenségben elhunyt Colin Mc Rae. Óriási egyéniség volt, tulajdonképpen legendának számított már életében is.
Nyugodjék békében.
Én azzal is beérném, ha Faubel előtt végezne.La Pulga írta:Nem,Talma csak első lehet!
Nem,Talma csak első lehet!Krojf írta:Komáim!
A Sas József társulatával a balassagyarmati moziban fellépő
Böröczki Pepi azt mondta nekem, hogy holnap Talma csak
harmadik lesz.
Elhiszitek neki?
Kérdi Tőletek Krojf komátok.
Davigyenko messze van Nadaltól azért...de az első 5ben ott van...Nadal azért jobb egyértelműen,mert a tudását be tudja mutatni Federer ellen is,nemcsak a kisebb playak ellen...egyszóval nem fosik be Rogertől...Sylvinho_ írta:Amúgy én azon gondolkodtam el, hogy tul.képpen miért Nadal a világranglista 2. helyezettje, hiszen Davigyenko, Djokovics hasonló tudású játékosok, mint Rafa. Aztán rájöttem, hogy azért, mert ő az egyetlen ember, aki Grand Slam tornán képes megverni Rogert (ugye Roland Garros)! Amúgy sztem pár éven belül Djokovics is GS-t fog nyerni.
Így van...pedig....Drigo írta:Akkor a rend kedvéért:
Federer - Djokovic 7-6 (4), 7-6 (2), 6-4 Ezzel a svájci sorozatban negyedszer győzött az amerikai nyílt teniszbajnokságon, csakúgy, mint pár hónappal korábban Wimbledonban. Ez volt pályafutása 12 Grand Slam diadala.