Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
barcelinho_5
Jugador d'estrella

2007.09.11. 22:55:01

ElRamos írta: Felőlem lehet erősebb a keretetek, ha mi meg csapatként jobban funkcionálunk. Legalábbis eddig úgy néz ki. 8)

PEACE.
azt még megvárnám...ilyet szerintem ne mondjál 2 forduló után.

öcsém! ez tavaly volt. amikor ezt mondhattad. idén megint rendeztetek egy nagybevásárlást, új edző, új csapat és számomra úgy tűnik hogy lesz egy Sneijder-etek aki viszi a szekeret ha nem nagyon akar menni.

várjál még ezzel a kijelentéseddel, mert lehet hogy idén mi leszünk azok akiket a CSAPAT-nak neveznek.
ElRamos
Jugador del Barça

2007.09.11. 22:53:28

Boixos írta:
ElRamos írta:Valaki árulja már el nekem, hogy mi alapján döntitek el, hogy melyik csapatnak milyen erős a kerete.
miért, te mi alapján döntöd el?
Talán egy kis elfogultság, név, és a mutatott teljesítmény.

Néha az az érzésem, hogy sokan csak nevek alapján (meg persze kis elfogultság) döntenek.
1. JASEfos feat Claire Van Der Boom - Do What You Want (Max Graham Afterhours In Montreal Mix)
2. Arnej - People Come, People Go (Maor Levi remix)
3. Markus Schulz feat. Andy Moor - Daydream
4. Fragma - Tocas Miracle (Inpetto remix)
5. Tiesto - Ten Seconds Before Sunrise
6. Tiesto feat. Maxi Jazz - Dance 4 Life
7. Tiesto feat. Jes - Everything
Boixos
Llegenda del Barça

2007.09.11. 22:49:16

ElRamos írta:Valaki árulja már el nekem, hogy mi alapján döntitek el, hogy melyik csapatnak milyen erős a kerete.
miért, te mi alapján döntöd el?
PUYOL-XAVI-INIESTA
ElRamos
Jugador del Barça

2007.09.11. 22:43:17

Valaki árulja már el nekem, hogy mi alapján döntitek el, hogy melyik csapatnak milyen erős a kerete.

Amikor azt írtam, hogy a mi keretünk erősebb mint az Interé, kinevettetek. Nem értem hogy miért. Legalább olyan jó, ha nem jobb a keretünk.

Mind1, erről nem akarok vitázni, mert úgysem fog egyezni a véleményünk.

Viszont azt én sem bírom elviselni hogy néhány "nagyokos" arról próbál meg meggyőzni, hogy ha kihozzátok magatokból a maximumot, akkor nincs a világon olyan csapat, amelyik megállítana benneteket. Ez egy nagy baromság. Nem a nevek számítanak, hanem az, hogy csapatként hogy működnek.

Felőlem lehet erősebb a keretetek, ha mi meg csapatként jobban funkcionálunk. Legalábbis eddig úgy néz ki. 8)

PEACE.
1. JASEfos feat Claire Van Der Boom - Do What You Want (Max Graham Afterhours In Montreal Mix)
2. Arnej - People Come, People Go (Maor Levi remix)
3. Markus Schulz feat. Andy Moor - Daydream
4. Fragma - Tocas Miracle (Inpetto remix)
5. Tiesto - Ten Seconds Before Sunrise
6. Tiesto feat. Maxi Jazz - Dance 4 Life
7. Tiesto feat. Jes - Everything
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.09.11. 22:11:37

Boixos írta: ne bántsátok azt a [auto_cenzúra], a saját csapatáról mi mást mondhatna?
egyébként is, égeti ő magát mással éppen eleget... megvehették volna az alvest, csak nem akarták... persze. a jövő héten meg majd azt mondja, h milantól könyörögtek, h igazolják le kakát, de ő megmutatta nekik az ajtót. pedig berlusconi még a kedvenc hajfestékéből is adott volna neki egy kartonnal, csak vigyék el a gyereket, de calderon kemény maradt, és nem engedett a negyvennyócból.
:lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kedvenc hajfesték, ez kész... :lol:
Boixos
Llegenda del Barça

2007.09.11. 22:09:34

Vito írta:
ez egy barom:

-ez így nem igaz
-egy elnöknek egyszerűen nem lehet ilyet nyilatkozni. (elképzelem, haogy patinás klubok első emberei kiröhögik ezt a barmot, ugyanúgy, ahogy a zaragoza-madrid meccs utáni ünneplésénél...)

ez egy barom

:lol:
ne bántsátok azt a [auto_cenzúra], a saját csapatáról mi mást mondhatna?
egyébként is, égeti ő magát mással éppen eleget... megvehették volna az alvest, csak nem akarták... persze. a jövő héten meg majd azt mondja, h milantól könyörögtek, h igazolják le kakát, de ő megmutatta nekik az ajtót. pedig berlusconi még a kedvenc hajfestékéből is adott volna neki egy kartonnal, csak vigyék el a gyereket, de calderon kemény maradt, és nem engedett a negyvennyócból.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2007.09.11. 22:03:55

Megint itt vannak a madridistáról a hittérítők? Jó pénzt kaptok érte? Csak baromságokat írtok. Ne tegyétek már magatokat gyerekessé, az idióta hozzászólásaitokkal, mert ezzel is csak a madridistát minősítitek, pedig ott is vannak értelmes emberek. Kár értük. Ők nem vonnak le 2 forduló után olyan következtetéseket, miszerint ez a Real már szinte bajnok.
Kép
Kép
Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
Vito
Llegenda del Barça

2007.09.11. 22:02:12

ez egy barom:

-ez így nem igaz
-egy elnöknek egyszerűen nem lehet ilyet nyilatkozni. (elképzelem, haogy patinás klubok első emberei kiröhögik ezt a barmot, ugyanúgy, ahogy a zaragoza-madrid meccs utáni ünneplésénél...)

ez egy barom

:lol:
Drigo
Eurobarca Staff

2007.09.11. 21:51:33

varga tamás írta:Egy realos véleménye eddig sem érdekelt, ezután sem fog. Írhattok akármit, lesz.rom.
Na végre valaki aki egy véleményen van velem :lol: Délelőtt már meggyűlt a bajom a Realosokkal. Nem tehetek róla de egyszerűen rühellem a Madridot sajnálom ez van. Írhattok bármit nem érdekel ha nem tetszik irány madridista de itt ne pattogjatok én sem megyek hozzátok nem is lenne hosszú életem ott :lol: De azért találkoztam már NORMÁLIS MADRIDISTÁKKAL akik tudják h nem otthon vannak és tudnak (azámomra) értelmesen írni.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Mr. Master
Director del Fútbol

2007.09.11. 21:48:53

battya írta:
Ne hagyd ki Pepét se, a 30 millás cserét.
Nálad a "B"-ben van Robben... 36millás csere
Ezt nem értem. Egy játékos tudása nem egyenesen arányos az árával. Akkor nem értem, hogy miért kell mindig ezen lovagolni!? Egy jó játékos nem lehet csere, vagy mi a f*** van már?
Ezért undorito a madrid, mert annyi pénzük van, hogy azt vesznek meg, akit nem szégzellnek, ez megy már nagyon sok éve... Ráadásul az edzöket csak ugy basszák ki, ahogy akarják... Hányingerem van ennek a csapatnak az átigazolási politikájátol... Már 9 éves korom ota...
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
battya
Jugador del Barça

2007.09.11. 21:38:48

Ne hagyd ki Pepét se, a 30 millás cserét.
Nálad a "B"-ben van Robben... 36millás csere
Ezt nem értem. Egy játékos tudása nem egyenesen arányos az árával. Akkor nem értem, hogy miért kell mindig ezen lovagolni!? Egy jó játékos nem lehet csere, vagy mi a f*** van már?
Real Madrid.
EFOTT
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.09.11. 21:31:35

ultrasur írta:sorry hogy ezt mondom de egy ritka nagy [auto_cenzúra] vagy nem véletlen hogy nem csak realosok sok barcás is utál
Egy realos véleménye eddig sem érdekelt, ezután sem fog. Írhattok akármit, lesz.rom. Nem ismerek senkit, aki utálna, csak olyat, aki vitatkozik velem. A kettő nem ugyanaz. Ha nem ismered a szavak jelentését, végy egy Bakost.
Kép
ultrasur
Madridista

2007.09.11. 21:22:28

sorry hogy ezt mondom de egy ritka nagy [auto_cenzúra] vagy nem véletlen hogy nem csak realosok sok barcás is utál
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.09.11. 21:06:00

Sokszor elgondolkozom, hogy mit vétettünk mi, hogy ennek a sok madridistának a tapasztalatlanságból eredő üres dumáját és szakértését el kell viselnünk. Ennyire nem lehetünk bűnösek. Istenem, segíts!
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.09.11. 20:19:59

ElRamos írta:
A mi keretünk sokkal jobb mint az Interé, meg a Chelsea-é, a Mu-val kb. egy szint, a Milan meg sehol nem lesz 3 év múlva. :)
:shock: Úristen.
:lol: :lol: :lol:
Rivaldo-A Legnagyobb.
Boixos
Llegenda del Barça

2007.09.11. 17:42:44

én elhiszem, h nehéz ilyenkor dumálgatni, amikor semmi extra nem történik klubszinten, de ez a keret összehasonlítgatósdi...
a madridnak és a barcának is mindig erős volt a kerete, más kérdés, h ez mire volt elég. amúgy meg kit érdekel, h a madridnak milyen a padja, ha megnyerjük a bajnokságot?
PUYOL-XAVI-INIESTA
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.09.11. 17:40:22

Szeretem a hozzáértő kisgyerekek tapasztalattól duzzadó hozzászólásait, akik 2 forduló után megmondják, hogy mi lesz a bajnokság végeredménye. 12 éves barátunknak szerintem jósnak, jövőbelátónak kellene lennie, mert ő még azt is tudja ki lesz 2020-ban Ugandában az államfő, hogy hívják ekkor az USA elnökét. Szerintem az ilyen röhejes hsz-kat egyból a Humor topicba kellene átirányítani.
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.09.11. 17:29:03

ra95 írta: Én nem pontosan sztárok gyűlekezetére gondoltam, viszont a motiváltsággal vagy vmivel gondok vannak, különben miért nem csillog minden mecccsen Eto vagy Deco vagy Ronaldinho? Én részben a tavalyi hozzáállás miatt következtettem erre, és az h. semmi nyoma az nem igaz.
2 éve? Motiváltság, Ten Cate és Larsson (minőségi kispad).

Olyanokat nem akarok mondani, olyan mint a Real "galaktikus" korszaka, talán majd a hétvége után :) . Amit eddig láttam (szegényes 0-0, bíróbeavatkozós 3-1 egy hótgyenge Bilbao ellen) az nem győzőtt meg.

szerk: a Real meg olyan egység mint még soha, csak látni kell egy meccset, izzanak a pályán, mintha az életük múlna rajta, nem elfogultságból mondom. Lehet h. vmikor bénázni fognak, nem jön össze semmi, de az akarás, motiváció az végig bennük lesz, ezért nyerhettünk tavaly, egy a mostaninál gyengébb csapattal.
Ten Cate hiányzik, az tény, és az is köztudott, hogy nem vagyok Rijkkard fan, sőt...Viszont kispadban ott vagyunk, de ebben nem nyitok vitát, mert sztem hülyeség. Ha nem ismered el, hogy ez minőségi kispad, ami nekünk most van, akkor nincs miről beszélni. De egységet Rijkkard is tud teremteni, mert még ha taktikailag nem is, de pszihológiailag ott van. Ezeknek a játékoksnak pedig tényleg illik megnyerni egy meccset bonyorultabb taktikai elemek nélkül, más kérdés, hogy nem tartom jónak, hogy Frank még mindíg nálunk csücsül.

Első meccsünk gyalázatos volt, ez tény. Második meccsről felhozhatod a bírót, de semmit sem jelent. Remekül játszottunk, ha kell, akkor rugunk másikat. Hót gyenge Bilbao...A Villarreal se volt vmi acélos...

A tavalyi Realban tényleg egység és akarás lobogott, csakhogy azóta elment az, akitől az egész indult, Capello, és jött egy rakat új játékos is. Közöttük most megint ugyan úgy meg kell teremteni az egységet, az eddigi 2 meccs eddig biztató nektek, de ez még semmit sem jelent. Szval én két forduló után még nem jelenteném ki, hogy ebben az új játékosokkal teli Madridban máris akkora egység honol...
noname
Llegenda del Barça

2007.09.11. 17:14:09

Ne hagyd ki Pepét se, a 30 millás cserét. :lol:
A Fifa egy szégyen
kilibarca
Capitá del Barça

2007.09.11. 16:50:58

Ez már majdnem Humor topic :D Egy-két idézet ami nagyon ott van :wink:
ElRamos írta:Ezzel vitatkoznék, mivel a Madrid kispadja klasszisokkal jobb mint a Barca kispadja...
semmi elfogultság :roll:
ElRamos írta:és ha Robben is csúcsformában játszik, meglesz a címvédés. :arrow:
Real Madrid "B": Robben
Nálad a "B"-ben van Robben... :D 36millás csere :D
ElRamos írta: a Milan meg sehol nem lesz 3 év múlva.
Nem szeretem a Milant de azért nem írnám le annyira őket Kaka 3 év múlva is lesz + Pato, Gourcuff . Ha meg akarnának ők is vehetnének 10 játékost egyik nyáron :wink:
ra95 írta: de kérdem én mikor lesz egy olyan egységes CSAPATOTOK, mint a Realnak? soha... Rijkarddal a némával, Eto'o-val a hisztissel, R10-el aki ellóg az edzésekről? Nagyon meg kell csillogtatni azt technikai tudást, különben a Real ellen, de bármely komolyabb csapat ellen is nehéz lesz...
2 meccs után ennyi … Remélem mindenki így gondolja ahogy te :D Sevilla elleni real nagyon egységes volt pedig az a közel múlt. Ilyeneket meg h hisztis Eto’o … Akkor Robinho , Guti , Ramos , (Robben őt még nem láthattuk de majd fogjuk) mik ? ? :wink:
ra95 írta:Amit eddig láttam (szegényes 0-0, bíróbeavatkozós 3-1 egy hótgyenge Bilbao ellen) az nem győzőtt meg.
Első meccsetek akár fordítva is lehetett volna :wink: A másodikon kijött a lépés ennyi. Mi az első meccsen rosszak voltunk , de a másodikon kétség sem fért 3 ponthoz :wink:
ra95 írta:a Real meg olyan egység mint még soha, csak látni kell egy meccset, izzanak a pályán, mintha az életük múlna rajta, nem elfogultságból mondom.
akkor nekünk már nincs is esélyünk :cry: :D
ra95
Barça B

2007.09.11. 15:15:50

Zozzy 5 írta:
ra95 írta: de kérdem én mikor lesz egy olyan egységes CSAPATOTOK, mint a Realnak? soha... Rijkarddal a némával, Eto'o-val a hisztissel, R10-el aki ellóg az edzésekről? Nagyon meg kell csillogtatni azt technikai tudást, különben a Real ellen, de bármely komolyabb csapat ellen is nehéz lesz...
Osasuna idegenben... háát ha ha nyertek le a kalappal mert gyilkos egy pálya
2 éve is ugyan az a felállás volt nálunk, mégis egységesek tudtunk lenni...Azt meg mi alapján vontad le, hogy nálatok olyan óriási egység honol? Igen, lehet, hogy az lesz a felállás, amit leírtál, vagyis nálatok csapat lesz, nálunk megsztárok, de egyenlőre ennek semmi nyoma, úgyhogy ezzel ne gyere.
Én nem pontosan sztárok gyűlekezetére gondoltam, viszont a motiváltsággal vagy vmivel gondok vannak, különben miért nem csillog minden mecccsen Eto vagy Deco vagy Ronaldinho? Én részben a tavalyi hozzáállás miatt következtettem erre, és az h. semmi nyoma az nem igaz.
2 éve? Motiváltság, Ten Cate és Larsson (minőségi kispad).

Olyanokat nem akarok mondani, olyan mint a Real "galaktikus" korszaka, talán majd a hétvége után :) . Amit eddig láttam (szegényes 0-0, bíróbeavatkozós 3-1 egy hótgyenge Bilbao ellen) az nem győzőtt meg.

szerk: a Real meg olyan egység mint még soha, csak látni kell egy meccset, izzanak a pályán, mintha az életük múlna rajta, nem elfogultságból mondom. Lehet h. vmikor bénázni fognak, nem jön össze semmi, de az akarás, motiváció az végig bennük lesz, ezért nyerhettünk tavaly, egy a mostaninál gyengébb csapattal.
Gracias Dios por ser MADRIDISTA!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.09.11. 15:04:49

2 éve is ugyan az a felállás volt nálunk, mégis egységesek tudtunk lenni...Azt meg mi alapján vontad le, hogy nálatok olyan óriási egység honol? Igen, lehet, hogy az lesz a felállás, amit leírtál, vagyis nálatok csapat lesz, nálunk megsztárok, de egyenlőre ennek semmi nyoma, úgyhogy ezzel ne gyere.
ra95
Barça B

2007.09.11. 14:55:36

Majd ha 3-4 meccset nyertetek zsinórban,
2 újonc ellen játszunk most, ezért könnyen meglehet.
RAJTUNK múlik barátom...nem lebecsülve titeket, de ha a mi keretünkből egységes csapat lesz, max a hátunkat nézhetitek.
El Ramos: Ugyanannyi az esélyünk. Én csak azt mondom, hogy az "alapanyag" nem ugyanolyan minőségű. Ezzel vitatkozhatsz, csak nem érdemes. Márpedig ha mindkét keretből a legjobbat nyújtó csapat kovácsolódik-nyerünk.
A csapatotokban összességében jobb képességű játékosok vannak, több az úgymond sztár, ezt még Calderón is elismeri:
"Jelen pillanatban a Real Madrid rendelkezik a legjobb csapattal Európában. Nem nálunk vannak a legjobb játékosok, de nekünk van a legjobb csapatunk a kontinensen."
de kérdem én mikor lesz egy olyan egységes CSAPATOTOK, mint a Realnak? soha... Rijkarddal a némával, Eto'o-val a hisztissel, R10-el aki ellóg az edzésekről? Nagyon meg kell csillogtatni azt technikai tudást, különben a Real ellen, de bármely komolyabb csapat ellen is nehéz lesz...
Meleg vb...
A spanyolok bombacsapattal fognak kiállni, hiszen soraikban tudhatják majd a fantasztikus Guti-Sergio Ramos kettöst.... (nekik külön zuhifülkét is biztosítanak)
:lol: ez jó, de remélem csak poén akar lenni. Guti házas és Ramos is vmi csajjal jár.
Gracias Dios por ser MADRIDISTA!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.09.11. 14:18:14

Jézusom, miken tudtok vitatkozni... :lol:

Már megint jöttök ezzel a keret baromsággal. A Realnak simán van olyan kerete, hogy bajnokságot nyerjen, és ez igaz a Barcára is. Kérdés, hogy melyik formálódó csapat lesz "előbb kész" annyira, hogy sorozatban tudja nyerni a meccseket. Ismétlem, jelenleg ez még mindíg KÉRDÉS, úgyhogy felesleges jósolgatni. Másrészről pedig ott van a 2 Classico, ami sokat jelenthet a végelszámolásnál. Ez pedig mindíg egy ki-ki meccs, semmit nem jelent a keret. LEHET, hogy a sztárjainknak kijön a lépés és a Barca villog majd, viszont az is lehet, hogy Ronnienak akkor épp nem lesz kedve futni...

Szóval két ilyen bivalyerős gárdánál semmit sem számít az a nagyon nagyon pici, amivel talán az egyik jobb mint a másik, de ez is csak papíron. Ezt el is ismeri pár Barcás, mondjátok is, hogy nem számít, de azért a végén még megkérdezitek, hogy miért nem lehet elismerni, hogy a miénk jobb? Könyörgöm, nem mind1? Ti is elismertétek, de! Akkor meg? Nem értem...Ne várja senki, hogy az ellenfél hivatalos szurkolói oldalán a másik elismeri a szubjektív dolgokat!

Calderon meg egy barom, de ezt eddig is tudtuk...
Franco
Jugador del Barça

2007.09.11. 13:20:12

noname írta:arra céloztam h saját magadnak mondtál ellent.Előbb azt írod h ez tényleg igaz, aztán szted is hülyeség.Ez nem egy iis ellentmondás? :wink: Na mindegy.Én befejeztem a vitát.Peace.
ILyet nyilatkozni hülyeség de PILLANATNYILAG van benne igazság.DE lehet hogy a real az almeria ellen kap egy ötöst a barka meg lö az osasunanak 6 ot akkor abban a pillanatban ti lesztek erösebbek.
Best Club XX Century Real Madrid
Lezárt