2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
azt még megvárnám...ilyet szerintem ne mondjál 2 forduló után.ElRamos írta: Felőlem lehet erősebb a keretetek, ha mi meg csapatként jobban funkcionálunk. Legalábbis eddig úgy néz ki.![]()
PEACE.
Talán egy kis elfogultság, név, és a mutatott teljesítmény.Boixos írta:miért, te mi alapján döntöd el?ElRamos írta:Valaki árulja már el nekem, hogy mi alapján döntitek el, hogy melyik csapatnak milyen erős a kerete.
Boixos írta: ne bántsátok azt a [auto_cenzúra], a saját csapatáról mi mást mondhatna?
egyébként is, égeti ő magát mással éppen eleget... megvehették volna az alvest, csak nem akarták... persze. a jövő héten meg majd azt mondja, h milantól könyörögtek, h igazolják le kakát, de ő megmutatta nekik az ajtót. pedig berlusconi még a kedvenc hajfestékéből is adott volna neki egy kartonnal, csak vigyék el a gyereket, de calderon kemény maradt, és nem engedett a negyvennyócból.
ne bántsátok azt a [auto_cenzúra], a saját csapatáról mi mást mondhatna?Vito írta:ez egy barom:
-ez így nem igaz
-egy elnöknek egyszerűen nem lehet ilyet nyilatkozni. (elképzelem, haogy patinás klubok első emberei kiröhögik ezt a barmot, ugyanúgy, ahogy a zaragoza-madrid meccs utáni ünneplésénél...)
ez egy barom
ez egy barom:
Na végre valaki aki egy véleményen van velemvarga tamás írta:Egy realos véleménye eddig sem érdekelt, ezután sem fog. Írhattok akármit, lesz.rom.
Ezért undorito a madrid, mert annyi pénzük van, hogy azt vesznek meg, akit nem szégzellnek, ez megy már nagyon sok éve... Ráadásul az edzöket csak ugy basszák ki, ahogy akarják... Hányingerem van ennek a csapatnak az átigazolási politikájátol... Már 9 éves korom ota...battya írta:Ne hagyd ki Pepét se, a 30 millás cserét.Ezt nem értem. Egy játékos tudása nem egyenesen arányos az árával. Akkor nem értem, hogy miért kell mindig ezen lovagolni!? Egy jó játékos nem lehet csere, vagy mi a f*** van már?Nálad a "B"-ben van Robben... 36millás csere
Ne hagyd ki Pepét se, a 30 millás cserét.
Ezt nem értem. Egy játékos tudása nem egyenesen arányos az árával. Akkor nem értem, hogy miért kell mindig ezen lovagolni!? Egy jó játékos nem lehet csere, vagy mi a f*** van már?Nálad a "B"-ben van Robben... 36millás csere
Egy realos véleménye eddig sem érdekelt, ezután sem fog. Írhattok akármit, lesz.rom. Nem ismerek senkit, aki utálna, csak olyat, aki vitatkozik velem. A kettő nem ugyanaz. Ha nem ismered a szavak jelentését, végy egy Bakost.ultrasur írta:sorry hogy ezt mondom de egy ritka nagy [auto_cenzúra] vagy nem véletlen hogy nem csak realosok sok barcás is utál
Ten Cate hiányzik, az tény, és az is köztudott, hogy nem vagyok Rijkkard fan, sőt...Viszont kispadban ott vagyunk, de ebben nem nyitok vitát, mert sztem hülyeség. Ha nem ismered el, hogy ez minőségi kispad, ami nekünk most van, akkor nincs miről beszélni. De egységet Rijkkard is tud teremteni, mert még ha taktikailag nem is, de pszihológiailag ott van. Ezeknek a játékoksnak pedig tényleg illik megnyerni egy meccset bonyorultabb taktikai elemek nélkül, más kérdés, hogy nem tartom jónak, hogy Frank még mindíg nálunk csücsül.ra95 írta: Én nem pontosan sztárok gyűlekezetére gondoltam, viszont a motiváltsággal vagy vmivel gondok vannak, különben miért nem csillog minden mecccsen Eto vagy Deco vagy Ronaldinho? Én részben a tavalyi hozzáállás miatt következtettem erre, és az h. semmi nyoma az nem igaz.
2 éve? Motiváltság, Ten Cate és Larsson (minőségi kispad).
Olyanokat nem akarok mondani, olyan mint a Real "galaktikus" korszaka, talán majd a hétvége után. Amit eddig láttam (szegényes 0-0, bíróbeavatkozós 3-1 egy hótgyenge Bilbao ellen) az nem győzőtt meg.
szerk: a Real meg olyan egység mint még soha, csak látni kell egy meccset, izzanak a pályán, mintha az életük múlna rajta, nem elfogultságból mondom. Lehet h. vmikor bénázni fognak, nem jön össze semmi, de az akarás, motiváció az végig bennük lesz, ezért nyerhettünk tavaly, egy a mostaninál gyengébb csapattal.
semmi elfogultságElRamos írta:Ezzel vitatkoznék, mivel a Madrid kispadja klasszisokkal jobb mint a Barca kispadja...
Nálad a "B"-ben van Robben...ElRamos írta:és ha Robben is csúcsformában játszik, meglesz a címvédés.![]()
Real Madrid "B": Robben
Nem szeretem a Milant de azért nem írnám le annyira őket Kaka 3 év múlva is lesz + Pato, Gourcuff . Ha meg akarnának ők is vehetnének 10 játékost egyik nyáronElRamos írta: a Milan meg sehol nem lesz 3 év múlva.
2 meccs után ennyi … Remélem mindenki így gondolja ahogy tera95 írta: de kérdem én mikor lesz egy olyan egységes CSAPATOTOK, mint a Realnak? soha... Rijkarddal a némával, Eto'o-val a hisztissel, R10-el aki ellóg az edzésekről? Nagyon meg kell csillogtatni azt technikai tudást, különben a Real ellen, de bármely komolyabb csapat ellen is nehéz lesz...
Első meccsetek akár fordítva is lehetett volnara95 írta:Amit eddig láttam (szegényes 0-0, bíróbeavatkozós 3-1 egy hótgyenge Bilbao ellen) az nem győzőtt meg.
akkor nekünk már nincs is esélyünkra95 írta:a Real meg olyan egység mint még soha, csak látni kell egy meccset, izzanak a pályán, mintha az életük múlna rajta, nem elfogultságból mondom.
Én nem pontosan sztárok gyűlekezetére gondoltam, viszont a motiváltsággal vagy vmivel gondok vannak, különben miért nem csillog minden mecccsen Eto vagy Deco vagy Ronaldinho? Én részben a tavalyi hozzáállás miatt következtettem erre, és az h. semmi nyoma az nem igaz.Zozzy 5 írta:2 éve is ugyan az a felállás volt nálunk, mégis egységesek tudtunk lenni...Azt meg mi alapján vontad le, hogy nálatok olyan óriási egység honol? Igen, lehet, hogy az lesz a felállás, amit leírtál, vagyis nálatok csapat lesz, nálunk megsztárok, de egyenlőre ennek semmi nyoma, úgyhogy ezzel ne gyere.ra95 írta: de kérdem én mikor lesz egy olyan egységes CSAPATOTOK, mint a Realnak? soha... Rijkarddal a némával, Eto'o-val a hisztissel, R10-el aki ellóg az edzésekről? Nagyon meg kell csillogtatni azt technikai tudást, különben a Real ellen, de bármely komolyabb csapat ellen is nehéz lesz...
Osasuna idegenben... háát ha ha nyertek le a kalappal mert gyilkos egy pálya
2 éve is ugyan az a felállás volt nálunk, mégis egységesek tudtunk lenni...Azt meg mi alapján vontad le, hogy nálatok olyan óriási egység honol? Igen, lehet, hogy az lesz a felállás, amit leírtál, vagyis nálatok csapat lesz, nálunk megsztárok, de egyenlőre ennek semmi nyoma, úgyhogy ezzel ne gyere.ra95 írta: de kérdem én mikor lesz egy olyan egységes CSAPATOTOK, mint a Realnak? soha... Rijkarddal a némával, Eto'o-val a hisztissel, R10-el aki ellóg az edzésekről? Nagyon meg kell csillogtatni azt technikai tudást, különben a Real ellen, de bármely komolyabb csapat ellen is nehéz lesz...
Osasuna idegenben... háát ha ha nyertek le a kalappal mert gyilkos egy pálya
2 újonc ellen játszunk most, ezért könnyen meglehet.Majd ha 3-4 meccset nyertetek zsinórban,
RAJTUNK múlik barátom...nem lebecsülve titeket, de ha a mi keretünkből egységes csapat lesz, max a hátunkat nézhetitek.
A csapatotokban összességében jobb képességű játékosok vannak, több az úgymond sztár, ezt még Calderón is elismeri:El Ramos: Ugyanannyi az esélyünk. Én csak azt mondom, hogy az "alapanyag" nem ugyanolyan minőségű. Ezzel vitatkozhatsz, csak nem érdemes. Márpedig ha mindkét keretből a legjobbat nyújtó csapat kovácsolódik-nyerünk.
de kérdem én mikor lesz egy olyan egységes CSAPATOTOK, mint a Realnak? soha... Rijkarddal a némával, Eto'o-val a hisztissel, R10-el aki ellóg az edzésekről? Nagyon meg kell csillogtatni azt technikai tudást, különben a Real ellen, de bármely komolyabb csapat ellen is nehéz lesz..."Jelen pillanatban a Real Madrid rendelkezik a legjobb csapattal Európában. Nem nálunk vannak a legjobb játékosok, de nekünk van a legjobb csapatunk a kontinensen."
Meleg vb...
A spanyolok bombacsapattal fognak kiállni, hiszen soraikban tudhatják majd a fantasztikus Guti-Sergio Ramos kettöst.... (nekik külön zuhifülkét is biztosítanak)
ILyet nyilatkozni hülyeség de PILLANATNYILAG van benne igazság.DE lehet hogy a real az almeria ellen kap egy ötöst a barka meg lö az osasunanak 6 ot akkor abban a pillanatban ti lesztek erösebbek.noname írta:arra céloztam h saját magadnak mondtál ellent.Előbb azt írod h ez tényleg igaz, aztán szted is hülyeség.Ez nem egy iis ellentmondás?Na mindegy.Én befejeztem a vitát.Peace.