2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Dehát ezt senki nem írtaozsimiki írta:Tehát nem mi vagyunk az esélyesek,ezért ne csak a győzelmet tekintsétek elfogahatónak,ennyit akartam írni
Anti! Egy betűvel sem írtam,h ne törekedjün arraantiimperialista írta:A szövetségi kapitány szerint Norvégiában is "biztatóan" játszottunk, mégis csúnyán elp.csáztak... Én sem azt mondtam, hogy kötelező a győzelem, de a játékosoknak igenis törekedniük kell rá.
nem muszáj nyerni,de itt majd kijön h milyen ez a válogatott,remélem tartjuk az olaszok elleni szintet,ha ittis elérünk egy jó eredményt,akkor a köv.években lehet bizakodni,és akár világversenyre is kijuthatunk.gianni írta:játszunk jól és nyerjünk!
Miki, pont az ilyen hozzáállás miatt is állunk ott, ahol... Egyrészt a törökök már nem tartoznak az elitbe, másrészt nincsenek is túl jó formában, harmadrészt mindenki ellen a győzelem reményében kell pályára lépni, mivel verhetetlen csapat nincs. Ha mindenki így gondolkodna, nem lennének meglepetések, azaz pl. Málta nem vert volna meg minket és nem x-elt volna a janicsárokkal. Ha reálisan nézzük, tényleg nincs sok esélyünk a győzelemre, de akkor sem tele gatyával kell kimenni a pályára, vagy úgy, hogy "ááá, ezek erősebbek, nem is várhatják el tőlünk, hogy nyerjünk..."ozsimiki írta:De szerintem senki ne várja el tőlük még a győzelmet,az még nem reális egy ilyen ellenfél ellen...
Ez viszont már nem mérvadó, mert Terim nyilatkozta, hogy lesznek változások a kezdőcsapatban több helyen is.Game90 írta:A törökök egyébként így álltak fel Málta ellen:
Hakan Arikan - Sabri (52' Gökdeniz), Ibrahim Toraman, Servet, Ibrahim Üzülmez - Tuncay (66' Deniz), Hamit Altintop, Emre, Arda (30' Ayhan) - Hakan Sükür, Halil Altintop
Hát azért ezek a Altintopok sajnos nem rosszak...csak nem rúgnak nekünk gólt!Game90 írta:Győrben van asszem.Zozzy 5 írta:Stark Petivel mi van? Rég láttam a válogatott körül, pedig magyar szinten nagyon jó védő.
A törökök egyébként így álltak fel Málta ellen:
Hakan Arikan - Sabri (52' Gökdeniz), Ibrahim Toraman, Servet, Ibrahim Üzülmez - Tuncay (66' Deniz), Hamit Altintop, Emre, Arda (30' Ayhan) - Hakan Sükür, Halil Altintop
Győrben van asszem.Zozzy 5 írta:Stark Petivel mi van? Rég láttam a válogatott körül, pedig magyar szinten nagyon jó védő.
Jó, a hozzáállás egy dolog. Annál mélyebb gödörben vagyunk, hogy ez így magában elég legyen...Oké, hogy küzdenek, de igazából az a szégyen, hogy ez eddig nem volt meg...Ádám02 írta: Hát én a csapat hozzáálására gondoltam!
Szerintem a Bosnyákoknak sem volt hú de nagy reklámértékeandrewwind írta:Ja, ha Moldvával, a Vatikánnal, Andorrával, Albániával, a Feröer-szigetekkel és San Marinóval kerülünk egy csoportba.
nem biztos, hogy ebből a csoportból továbbjutnánk, mert ezeknek a csapatoknak nincs reklámértéke ( mint az olaszoknak ) és az MLSZ nem tudnák pénzel motíválni a válogatott játékosait, hogy hajtsanak a meccseken és tegyenek meg mindent kis hazájukért meg a bolond szurkolókért. úgy mint az olasz meccs után gyorssegélyként nyújtott 10 millió ft-al
Hát én a csapat hozzáálására gondoltam!LG írta:Ha igy folytatja, akkor biztos nemVagy mi alapján mondot
Azért mert legyőztük Boszniát egy olyan 11-el aminek jogosságát meg lehet kérdőjelezni, ugy h ők meg kihagytak egy rakás ziccert
Vagy mert egy bari meccsen legyőztük az olaszokat
![]()
Mert ez semmi...
Ja, ha Moldvával, a Vatikánnal, Andorrával, Albániával, a Feröer-szigetekkel és San Marinóval kerülünk egy csoportba.Ádám02 írta:Ha így folytatja a magyar válogatott és szerencsések leszünk akár ki is juthattunk a kövi eb-re!LG írta:Pedig a most a törökök sem azok a fu de jokNem is értem, h kaphattunk ennyire könnyü csoportot. Sajnos nem valoszinü, h mégegyszer ekkora sanszuk legyen
igaz most sem volt nagy