Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ebben is egyetértünk... Semmi élvezet nincs ebben a meccsben, max annyi, hogy ismét láthatjuk a kedvenceinket.Enrique írta:Nem úgy nézett ki, mint akinek holnapra kutya-baja sem lesz...Mr. Master írta:REmélem nem lesz súlyos Belletti sérülése. Mert ha Gabvri is meg ő is lesérül, akkor nem igazán lesz jó jobhátvédünk...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
De aki hagyta, hogy ilyen talajon, ilyen időben meccset rendezzenek, azt jól fejbe lőném... Felelőtlen ember!
Nem úgy nézett ki, mint akinek holnapra kutya-baja sem lesz...Mr. Master írta:REmélem nem lesz súlyos Belletti sérülése. Mert ha Gabvri is meg ő is lesérül, akkor nem igazán lesz jó jobhátvédünk...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nincs mitBoixos írta:Badi, köszi ezt a linket a rádióval, ez nagyon állat volt! hétfőn megyek katalán alapfokra.
Én is azt hallgattam, bár az 1. gólt azt nem vettem ki, mert egész végig úgy ordibáltak...Boixos írta:csak vicceltem!ez a link, amit a badi adott a Radio Catalunya volt és itt nyomták folyamatosan a fülembe a tutit vagy négyen. szal még kicsit hallgatom, és pár hét múlva már be is telefonálok nekik! katalánul
Nagyon-nagy jelenet volt! Milyen büszkén, a nagy fehér sálban dobott egy jelet!aky01 írta:láttátok![]()
reál mecs lefújása után az egyik szurkolójuk bemutatott nekik