Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
női fociban igazad van,sőt női kosár sem az igaziBoixos írta:ez a női foci... kb olyan perverz dolog, mint a női kosárlabda.
Sosem értettem az ilyeneket. Tavaly valaki írta, hogy az Arsenal ne jusson túl a selejtezőn... De amikor a VB-n egy normális meccs nem volt, akkoir meg mindenki mondta a magáét. De gyenge csapatoktól mit vártok? Inkább legyenek jó csapatok világversenyeken, meg BL-ben, mint a kicsiket nézni, ezért nem bírom Platinit, amilyen elképzelései vannak, na most jól összevontam két témát, de remélem érthető az álláspontom.barca52 írta:Inkább essen ki mindkettő a f@x-ba!LG írta:Inkább az olaszok ne jussanak tovább, mert tök paraxtokDe jó is lenne!
kár hogy ez nem lehetséges!
RIP!La Pulga írta:Meghalt a szövetségi kapitány!
Hatvanegy éves korában elhunyt a skót Ian Porterfield, az örmény labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. A skót mesternél év elején diagnosztizáltak rákot. Korábban szóba hozták a magyar válogatottal is. A Dunfermline-ban született szakvezető játékosként a Raith Rovers, a Sunderland, a Reading és a Sheffield Wednesday mezét viselte. Legnagyobb sikere az volt, amikor 1973-ban a másodosztályú Sunderland az ő találatával győzte le az akkor fénykorát élő Leeds Unitedet az FA-kupa döntőjében. - írja a magyar.sz.co.yu.
Inkább az olaszok ne jussanak tovább, mert tök paraxtokozsimiki írta:Eddig is útáltam a Franciákat,most mégjobbanRajtuk ment el egy 5ös Kombim.....nembaj,ne is jussanak ezekután ki az EB-re! Jelen állás szerint 3.
Úgy,h már kétszer nyomták az Olaszok,és a Skótok ellen is aszhem...szóval kezdhetek reménykedni
![]()
A Portugálok nagy bajban lesznek ha nem kezdenek el emccseket nyerni!Sajnos az Anglia jelen helyzetben továbbjutó!Krojf írta:Komáim!
Jó kis erőteljes meccsen Portugália-Szerbia:1:1!
A végén még egy kicsiny bunyó is bejátszott!
Tájékoztatott mindenkit Krojfotok.