Magyar Válogatott

Foci a Barçán kívül
Boixos
Llegenda del Barça

2007.09.13. 18:39:08

LG írta:Akkor is tulzás amit csinálnak. Sztem minden válogatottal baxott már ki biro, de nem hiszem ha szövetség elnökök küldözgették volna a leveleket az Uefa elnöknek. Meg az ujságokban sem fogalakoztak vele oldalakon keresztül :roll:
ez a levelezgetés tényleg nevetséges valahol, pláne, ha a nemzetközi futballban akkora "súlyú" ország, mint mi, írogatunk...
arról, h máshol mennyit foglalkoztak az ilyesmivel, csak annyit, h az olaszoknál (ahol azért a vb-továbbjutást bukták így el), az eset után még kb fél évvel is féloldalas cikkeket írogattak a szituról.
PUYOL-XAVI-INIESTA
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.09.13. 18:28:12

Boixos írta:LG, ne csináld már! az rohadtul idegesítő tud lenni, amikor tőled abszolút függetlenül, úgy, h semmi közöd nincs a dologhoz, kinyírnak!
ugyanilyen népmuvészeti cserépedény volt az a perui v equadori gyökér annak idején a capitanoval, amikor a koreaiak ellen kiszórta még a távol-keleti vb-n!
mondjuk akkor azért nem voltam ennyire ideges, max félig. azt is csak totti miatt. :D :evil:
Akkor is tulzás amit csinálnak. Sztem minden válogatottal baxott már ki biro, de nem hiszem ha szövetség elnökök küldözgették volna a leveleket az Uefa elnöknek. Meg az ujságokban sem fogalakoztak vele oldalakon keresztül :roll:
Balika Gaucho
Jugador d'estrella

2007.09.13. 18:21:47

Game90 írta: Igyekeztem a lehető legsportszerűbben fogalmazni abban a levélben, amit ma küldtem Michel Platininek,
Akkor még 2100-ba se kapjuk meg az Eb-t :?
Mes que un Dream Team !

Valdes – Alves, Puyol, Piqué, Abidal – Touré Yaya (Sergi Busquets), Xavi, Iniesta (Bojan) Messi, Eto’o, Henry (Keita) Josep Guardiola
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.09.13. 18:18:09

Mondjuk anno Tottit nem véletlenül szórták ki. Egész szezonban, ha valaki hozzáért, sikongatva földre vetette magát. A kiállítása nem volt jogos, tévedés volt, de "előéletével" picit hozzájárulhatott ehhez. Persze ez nem menti fel a bírót(aki ecuadori volt, azt hiszem, és közismert csaló). De emlékszem, már akkor azt mondtam, hogy a bíró elhatározta, hogy Totti dobálja magát, éas sárgát ad érte, pedig akkor, ha jól emlékszem mégcsak nem is szimulált.
Gerára nem jellemző a fetrengés, még mindig mérges vagyok a történtek miatt.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Boixos
Llegenda del Barça

2007.09.13. 18:11:25

LG, ne csináld már! az rohadtul idegesítő tud lenni, amikor tőled abszolút függetlenül, úgy, h semmi közöd nincs a dologhoz, kinyírnak!
ugyanilyen népművészeti cserépedény volt az a perui v equadori gyökér annak idején a capitanoval, amikor a koreaiak ellen kiszórta még a távol-keleti vb-n!
mondjuk akkor azért nem voltam ennyire ideges, max félig. azt is csak totti miatt. :D :evil:
PUYOL-XAVI-INIESTA
Mr. Master
Director del Fútbol

2007.09.13. 18:08:31

kistuloki első szimpatikus nyilatkozata.. De ettől függetlenül mehet a búsba, és kéne már a szövetség élére is valaki, aki ért a focihoz, kész véltlen, hogy a kispadon egy ilyen ember ül :roll: 8) :)
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.09.13. 18:05:59

Na, azért sztem ennyit nem kéne a biroval foglalkozni...a biroi tévedések is hozzá tartoznak a focihoz, VB döntők is már dőltek el rossz biroi itéletek miatt, ez meg csak 1 selejtező volt, aminek számunkra nem is volt semmi tétje. Ráadásul eddig inkább minket segitettek a birok, pl. a bosnyákok is sirhatnának, met 2x is nagyonnagy a biro velük ellenünk :roll:
Lionel85
Llegenda del Barça

2007.09.13. 15:39:50

Gratulálok a magyar csapatnak, amíg el nem döntötte a bíró a meccset, addig méltó ellenfelek voltunk, akár a győzelem is összejöhetett volna, de legalább az iksz. Az mondjuk nem mentség, hogy kiállítanak egy játékost és egyből elfelejtenek játszani a fiúk, de megértem, hogy a vezér elvesztése nélkül nagyon nehéz játszani. Az első gól Fülöpé volt, aki csak testileg volt ott, lelkileg nem, a második gól peches volt, a harmadik meg Baloghé volt. Ennek ellenére jól játszottunk, de ezen az estén a magyar csapatnak nem lehetett nyernie, erről gondoskodott is a bíró.
PCsabi
aka Game90

2007.09.13. 15:21:38

„Az UEFA szabályai azonban egyértelműek, mindenki tisztában van azzal, hogy a mérkőzés végeredményét nem befolyásolhatjuk, azt nem lehet megváltoztatni - fűzte hozzá Kisteleki István. - Ugyanakkor mégis a leghatározottabban fel kell hívnunk a figyelmet arra, hogy méltánytalanság történt. Igyekeztem a lehető legsportszerűbben fogalmazni abban a levélben, amit ma küldtem Michel Platininek, az UEFA elnökének. Arra kérem: győződjön meg személyesen arról, hogy miért, mit és hogyan ítélt a skót bíró” – áll Kisteleki István nyilatkozata az mlsz.hu-n.
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=153518
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
mypeter
Entrenador del Barça

2007.09.13. 13:14:27

más topicban talán hamarabb lelnél segítő kezekre.... :wink:
pl. segítség kéne vagy utazás Barcelonába
joydog
Barça C

2007.09.13. 12:59:25

Sziasztok ! Óriási kérésem van felétek ha tudtok segiteni nekem !! :)
Mennénk Barcelonaba meccsre a Betis és a Rangersre is !!
Ami kéne nekem jó és olcsobb szállás lehetöleg a Nou camp melett !! :D
Na jó, jó lesz arrébb is csak legyen valami ....
Kérlek segitsetek hagy menjen el a hangom kinn :lol: 8)
elöre is köszönöm mindenkinek
FORZA BARCA !!!!!!!!!!
mypeter
Entrenador del Barça

2007.09.13. 12:31:47

na azért nem. A hivatalos UEFA közleményben annyi van, hogy a sárgát a bíró szimulálásért büntette. Ez igaz. Azért adta neki a sárgát, mert úgy gondolta (vagy nem gondolta, de úgy döntött), hogy Gera szimulál. Csak ennyi és ebben nincs is hiba.

senzu
Entrenador del Barça

2007.09.13. 12:23:06

ja, és egy üzenet Stuart Dougal-nak:
Áramot vezess ne meccset népművészeti cserépedény
:D
senzu
Entrenador del Barça

2007.09.13. 12:21:20

maximális respect a válogatottnak
Várhidi végre kipakolta a vén csontokat, és olyan játékosokkal töltötte fel akik TÉNYLEG szeretnének focizni, ezt már régebben meg kellett volna tenni, de akkor mára értek be azok az ifik, akik tudnak is valamit, van végre taktika, nem ívelgetnek előre állandóan, mintha tényleg egy CSAPATOT nézne az ember
a törökök elleni meccset sajnálom, a bírót lehet savazni, de csak az életét mentette, ha megadja a 11est és berúgjuk, tényleg lett volna pokol, megkockáztatom a kint szurkoló magyarok azért kapták volna a bökőt :S ([auto_cenzúra] törökök)
nem kell elvárni, hogy rögtön kijussunk EB/VB-re, ha 4-5 év múlva fogunk csak, én azzal is megelégszem, addigra Dudás is beérik talán, meg a másik srác aki szintén ki ment a Liverpoolba, Filkor is öregedik pár évet, többiek is egyre tapasztaltabbak lesznek, és mivel a nagy részük külföldön játszik, az erőnléttel sincs különösebb probléma (mondjuk nem vágom, hogy anno Lisztesék meg a bundesligában játszó formák miért nem tudtak futni...)
summa summarum, türelmesnek kell lenni srácok, pár év és visszatérünk a béka segge alól...
hajrá mádzsárok :D
igeorgy
Jugador del Barça

2007.09.13. 12:18:38

Ezt én is direkt megnéztem az uefánál, és elképesztő, hogy legalább egy összefoglalót megnézne azaz űrge aki írja a cikket...
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.09.13. 11:34:31

Vagy mi vagyunk nagyon elfogultak, vagy ezek olyan hülyék, mint a $eggem :? Erősen az utóbbi. Egyszerűen nem találok szavakat, elképesztő...
Elmehet egész az UEFA Dougálostól skótostól a sutyiba!
VIII.Henrik
Entrenador del Barça

2007.09.13. 11:18:49

Ja. Egyszerű szimulálásnak titulálják az esetet és kész. Nem írok többet mert ggrrrrrrrr

:evil: :evil: :evil: (nincs vmi. killer "szmájli" ?)
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta. :)
Kép
La Pulga
Atomico
Kapcsolat:

2007.09.13. 11:15:37

Még mindig,nem tudom,hogy történhetett..](*,)
Nagyon jól játszunk,jól védekeztünk.
Nagyon sajnálom Balogh János-t.
Fülöp Marci jobban van már? :roll:
VIII.Henrik
Entrenador del Barça

2007.09.13. 11:11:00

Talán ide lehet írni, de egy normális hír (talán csak a percet nézték be) az nb1.huról:
Levelet írtak:

Dougal úr!
Nagy szimpátiával követtük nyomon a Törökország-Magyarország mérkőzésen mutatott ténykedését, amit a 68. percig nem sok bírálat érhetett.
Akkor azonban történt valami, a magyar csapat egyik játékosát, Gera Zoltán buktatta a török kapus, mire Ön a tizenegyes megadása helyett kiállította a magyar csapatkapitányt.
Két változat lehetséges..
1. Amire gondolni sem merünk: Önt megvették, ezért sújtotta szándékosan duplán is a magyar csapatot.
2. Ön csak ennyit tud...

Mindkét esetben arra kérjük Önt a futball iránt érzett szeretetünkből kifolyólag, hogy azonnal hagyja a játékvezetést olyanokra, akik értenek hozzá, illetve megvesztegethetetlenek.

A sportbarátok és a tiszta játék híveinek nevében:
A magyar szurkolók
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta. :)
Kép
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.09.13. 11:01:53

"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.09.13. 10:48:34

Vito írta:
barca99 írta:
Viszont itt van a lényeg. Simán van esélyünk egy török válogatott ellen, idegenben. És ez nagyon bíztató jel.
ez a lényeg srácok!

na meg az, hogy az 5 (ÖT) éve magyar futball utáló barátom felhívott a meccs után és azt mondta, hogy ez a CSAPAT győzelmet érdemelt volna!

az alap mindkét oldalon megvan, így tovább!

(Várhidi zseniális volt :!: )
Ha sikerül nem összetörni, és ugyan így fejlődni tovább, akkor tényleg nem kell nagy jelentséget tulajdonítani ennek a vereségnek. Viszont egy formálódó csapat lelkében egy ilyen meccs mindenképp mély csalódást okoz, reméljük ez most nem így történt.
Sajnos a skót bíró tönkretette a csapatot, de csak erre a meccsre – ezt határozottan állíthatom” – tette hozzá Várhidi Péter.
--> reménykedjünk ebben.
Titinho
Director del Fútbol

2007.09.13. 10:35:42

Kedves Stuart Dougal! Ön tegnap több millió magyar futballsikerre éhes sportembertől vette el élete egyik legszebb estéjét. Közhelyesen szólva: hibázni emberi dolog, de ez a tegnap esti, véletlennek nehezen nevezhető cselekedet több volt, mint hiba! Mr. Dougal, egyet ne felejtsen el: ha legközelebb Magyarországon jár, ne mulassza el gondosan megszervezni saját őrizetét, mert ha csak egy magyar futballdrukker is felismeri önt, nem lesz skót kifejezni "háláját"...
:evil:
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Asys
Entrenador del Barça

2007.09.13. 10:23:51

aynas írta:Zozzy

beakart csúszni. de minek ez lett a vége.
nem a paraszt focit kell játszani, hogy össze vissza becsúszkálunk.
ha eszünk is lenne a játékhoz, akkor milyen jó csapatunk lehetne :wink:

Na perxe öxxe vissza csúszka mi???Talán baj hogy Gerzson nem ismer elveszett labdát??? Cannavaro is azt hitte simán lefedezheti és az övé!!!
Erre mi lett kaptak egy gólt!!! Ez a győztes mentalitás én azt mondom így tovább!!!

Hajrá Magyarok!Szép volt fiúk és VELETEK VAGYUNK!!!
Nóbi
Capitá del Barça

2007.09.13. 09:26:26

aynas írta:erről beszélek. nem sajnálkozni kell , hogy jaj nem játszhat
mi a fallosznak szabálytalankodtt feleslegesen Gere (amiért az első sárgát kapta) és Hajnal? Ezt ha valaki megmagyarázná. Én lennék a goré alapból megbüntetném őket. Nincs felesleges rúgdalózás a pályán
még szerencse, hogy nem te vagy a góré... :roll: :wink:
mypeter
Entrenador del Barça

2007.09.13. 09:20:47

a legviccesebb az egészben a hülye török labdaszedő gyerek volt. Ő tehet mindenről. Saját csapata legnagyobb kárára azonnal odadobta a labdát a feltápászkodó Priskinnek, így volt csak sansz a gyors szabadrúgásra.
A bíróról annyit: az rendben, hogy esetleg nem tekintette büntetőnek az esetet, mert mondjuk azt gondolta, hogy hozzáért a kapus a labdához vagy mittomén, de 40 méterről tudatosan 2. sárgát adni (tudatosan, hiszen nem nézte a számot, azonnal adta a pirosat is, nyilván ismeri Gerát) az nagyon nagy hiba!
És pont amikor végre elindul valami, 17 éve nem nyertünk 3 meccset zsinórban és félek ez megint nagyon visszaveti a csapatot.
Jaj szegény magyarok
Válasz küldése