Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
te tuti elnéznédozsimiki írta:
Szerintem nem a jövő éviről kellene kizárni őket,hanem az idei összes eredményt elvenni tőlük+az a 100 misi amit meg is kaptak...ennyi. Ez lenne a megfelelő bünti...talán azt a 4futamot kibírnák a merci szimpatizánsai+örülhetnének még annak is,h jövőre nézhetik őket....
Szerintem meg nem kevés pénz... Nekem ne adja be senki, hogy a Formula 1ben senki nem kémkedik... Akkor miért takargatják a kocsikat???Boixos írta:röhejes ez az ítélet. ez a lóvé kb a negyedéves büdzséjük.
gondolom, olyan brutális elrettentő ereje lesz ennek, h biztos nem fognak ezek után sumákolni.
legalábbis egy pár napig...
Szerintem nem a jövő éviről kellene kizárni őket,hanem az idei összes eredményt elvenni tőlük+az a 100 misi amit meg is kaptak...ennyi. Ez lenne a megfelelő bünti...talán azt a 4futamot kibírnák a merci szimpatizánsai+örülhetnének még annak is,h jövőre nézhetik őket....barca99 írta:All right. Akkor mi a helyes ítélet?![]()
Ugye maguk alatt sem vágják a fát, drasztikusan csökkene a nézettség a McLaren kizárásával..
Most hogy így mondod, tényleg....Boixos írta:szabadságot az ultráknak!barca99 írta:All right. Akkor mi a helyes ítélet?![]()
Ebben teljesen igazad van.Tudtak a csalásról a pilóták,ezért bünhődniük kell(ett volna)varga tamás írta:Ha már itt tartunk: ha bebizonyosodott a mai tárgyaláson, hogy De la Rosa és Alonso emilt váltva értekezett a Ferraris fejlesztésekről, akkor egyszerű a képlet. A Ferrarinak egy dolga van: polgári peres eljárást indít a McLaren ellen, ill. Alonso és de la rosa ellen - mint bűnpártolók ellen. Mert a bűncselekmény elhallgatása, az bűnpártolás - legalábbis, az én felfogásom szerint.
Ezt a 4 futamot kibírná úgy aki szereti az F1-et vagy nemGame90 írta:Tamás!
Miért te milyen büntetést szabtál volna ki?Arra is gondolj, hogy a McLaren nélkül szinte senki sem nézné az F-1-et (Ferrari egyeduralom lenne)...
Ezek szerint a Juventus nélkül a tavalyi olasz bajnokság fabatkát sem ért. Ezek szerint Justin Gatlin nélkül az idei atlétikai VB nem volt színvonalas. Az ipari kémkedés a fejlett világban az egyik legsúlyosabban üldözött bűncselekmény, a FIA szerint ejnye-bejnye jár érte. Meg ne szórakozzatok: igaz, hogy Alonso tudott a bűncselekményről, de ez nem számít. Ha már itt tartunk: ha bebizonyosodott a mai tárgyaláson, hogy De la Rosa és Alonso emilt váltva értekezett a Ferraris fejlesztésekről, akkor egyszerű a képlet. A Ferrarinak egy dolga van: polgári peres eljárást indít a McLaren ellen, ill. Alonso és de la rosa ellen - mint bűnpártolók ellen. Mert a bűncselekmény elhallgatása, az bűnpártolás - legalábbis, az én felfogásom szerint.Game90 írta:Tamás!
Miért te milyen büntetést szabtál volna ki?Arra is gondolj, hogy a McLaren nélkül szinte senki sem nézné az F-1-et (Ferrari egyeduralom lenne)...
100 milka nem kevés, még azon a szinten sem, idén pénzt sem kapnak. Szóval visszaesés garantálható.varga tamás írta:Ez nevetségesen enyhe büntetés. A százmilliót a mclaren a mellényzsebéből kifizeti, a konstruktőri vb pedig lényegtelen, senkit sem érdekel. Szégyellheti magát a nemzetközi szövetség. Erre mondják azt, hogy a sz.rnak adtak egy pofont.
Sztem ez a megfelelő büntetésKralo írta:Hivatalos
A McLaren pénzbüntetést (100 millió dollár) kapott, idei konstruktőr-pontjait elvették, de nem zárták ki a futamokról és a pilótákat nem büntetik!