Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Te mindig az egyéni képességekről beszélsz, de valjuk meg ez csapatjáték ami azt jelenti, hogy segítjük egymást...haze71 írta:. És itt nem a csapatjátékról, hanem az egyéni képességekről beszélek.
Hmmm...akkor megint a védelem...dopi írta:Én vállalom a felelősséget és ennek fényében a következő mérkőzésen a csere cseréjének a cseréje leszek, amely a "csak végszükség és atomtámadás esetén" fogalmát meríti ki. rosszul játszottam, én is benne voltam a "gyíkabb" védelemben és bár lehet a kövekezőn jobban menne, de nem kockáztathatunk. És talán a győzelmek is jönni fognak ezek után.
Hogy a pélóba lehet kikapni 2-0-ról, hogy az ellenfél 1 félidő alatt rúg 4-et?Melkor írta:Superláma!
Sajnos 4-2-re kikaptunk egy velünk kb azonos erősségű csapattól.
2-0-ra vezettünk az 1. félidőben, de utána valahogy nem igazán ment a játék és szerencsénk sem volt....
Amúgy egyénileg és csapatban is javultunk múlt héthez képest (ez persze nem volt nehéz...), de összjátékban ennél még lényegesen több kell!
Hajrá a következő fordulóban!