Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Mé, te nem a Fásit néznéd, inkább a Barcát?!ozsimiki írta:
Hát az nem,de Fásy mulatót tuti![]()
![]()
Szégyen volt ahogy játszott a Valencia, mondjuk így is előkerültek a fehér kendők...LG írta:Milyen purti gollal nyert a Valencia
Hát az nem,de Fásy mulatót tutiÁdám02 írta:Elkezdődtek a meccsek!Van köztük néhány izgalmasnak ígérkező is ahol 3-om esélyes a meccs!Kár,hogy a Barca meccsét nem adja atv!![]()
![]()
Ez a Zara rém [auto_cenzúra] idén.Arra számítottam h a 4-5. helyért küzdenek erre gyengébb csapatok ellen bénáznak.Nemértem mi lett velük.Milito és Pique nem lehetett ekkora veszteség, főleg h a csatársoruk és a kp-juk így is naon brutál maradt.Aprieto írta:Bilbao-Zaragoza 1-1
8 sárgalap![]()
Egyébként szerintem egy jó meccs. Ez a Susaeta gyerek baromi ügyes! Le kéne csapni rá a Betisnek
Úgy érzem a Zaragozával nem lesz gondunk ebben az évben!A madrid sajnos megint nyert a Valencia meg éppen csak megnyerte az utolsó percekben a meccset!Nekünk ma kötelező nyerni nem szabad döntetlent játszani!Aprieto írta:Bilbao-Zaragoza 1-1
8 sárgalap![]()
Egyébként szerintem egy jó meccs. Ez a Susaeta gyerek baromi ügyes! Le kéne csapni rá a Betisnek
IdejeLa Pulga írta:22:05 - Hivatalos tájékoztatás: az elkövetkezendő bajnoki fordulóra a Spanyol Labdarúgó Liga (LFP) legyártatja az összes jelet a spanyol bajnoki mérkőzésekre, így a következő héttől a nagyobb csapatok is képernyőre kerülhetnek.
Egyetértek. Egy pöppet nekem is unalmas már ez a szöveg. Mi bezzeg megvehettük volna...Uncsiii...Lehet, hogy megtehették volna, de nem vették. Ennyi. Akkor meg? A játékosfigyelőik zsenialitását akarják ezzel csillogtatni vagy mi?Rivaldo11 írta:Hát persze. Nekik mindig mindenre van/volt lehetőségük. Hisz mindenki ott akar játszani.![]()
![]()
A legújabb hírek szerint megvehették volna Ronaldinhot is, amikor még csak 3 éves volt, és kiscsoportos. De akkoriban erre sem szántak pénzt. Kaká ugyszintén nem kellett nekik, mint ahogy bizonyra lemondtak Xavi, Iniesta, Henry stb. játékogáról is. Pedig megvehették volna őket, akárcsak valamennyi, jelenleg ismert sztárjátékost a földkerekségen.
erről eddig semmit sem hallottam...Miguel Ángel Portugal, a Real Madrid elnökségének tagja is beszélt a fiatal mexikóiról. A sportvezető a Radio Marca adásában nyilatkozatban arról, hogy Giovani, valamint Lionel Messi és Cristiano Ronaldo is a királyiak játékosa lehetett volna.
„Amikor Giovani 14 éves volt, lehetőségünk volt arra, hogy szerződtessük - mondta Miguel Ángel Portugal. - Mint ahogyan jó esélyünk volt Messi leigazolására. Cristiano Ronaldóra úgyszintén. Abban az éles vitáktól sem mentes időszakban azonban ilyen átigazolásokra nem szántunk egy vasat sem. Az volt klubunknál a „galaktikusok” szerződtetésének időszaka, a jövővel pedig nem törődtünk.”
„Idén nyáron azonban jól erősítettünk - folytatta a sportvezető. - A Real Madrid mai stílusát meghatározó játékosokra Schuster az elkövetkezendő három-négy-öt évben is számíthat akár.”