Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
úgylegyen, nagyon örült neki, megkönnyebülés látszott rajta..Asys írta:..Henrynél ezzel xtem biztos megtört a jég mostantól xórni fogja!!!
Igen, tavaly egy meccsen ha bejött Iniestával a támadó poszton, de végtére is ő középpályás, szerintem is jobb, ha Giovani kezd, vagy talán Bojan, de szerintem ő inkább csere lesz.Morminho írta:Tavaly is próbálkozott párszor Rijkaard Iniestával támadó poszton, de hülyeség lenne ott játszatni őt, amikor van egy Giovani...
http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=6866lionelmessi19 írta:Ezt hol olvastad?Lionel85 írta:Úgy néz ki, hogy Deco és Iniesta egyszerre lesznek a pályán, mert Rijkaard kitalálta hogy Iniesta legyen a harmadik támadó Henry és Ronaldinho mellett.
Amúgy nem olyan rossz döntés sztem. Egész teccik, egy félidő után jöhetne egyszerre Bojan és Giova.
Szerintem a lehetö elgrosszabb ötlet, ennyi erövel játszahtnánk 4-4-2-t is...noname írta:Mi???Lionel85 írta:Úgy néz ki, hogy Deco és Iniesta egyszerre lesznek a pályán, mert Rijkaard kitalálta hogy Iniesta legyen a harmadik támadó Henry és Ronaldinho mellett.baas11 írta:Szerintem is jobb ha Deco kezd...Ini még mindig bombajó ha beál az uccso 30-40 percben ,Deco csereként nemtudja ugy megdobni a játékot ! Meg Ininek sokszor igy eloszlik a teljesítménye ha 90 percet játszik szerintem !
Mi???Lionel85 írta:Úgy néz ki, hogy Deco és Iniesta egyszerre lesznek a pályán, mert Rijkaard kitalálta hogy Iniesta legyen a harmadik támadó Henry és Ronaldinho mellett.baas11 írta:Szerintem is jobb ha Deco kezd...Ini még mindig bombajó ha beál az uccso 30-40 percben ,Deco csereként nemtudja ugy megdobni a játékot ! Meg Ininek sokszor igy eloszlik a teljesítménye ha 90 percet játszik szerintem !
Ezt hol olvastad?Lionel85 írta:Úgy néz ki, hogy Deco és Iniesta egyszerre lesznek a pályán, mert Rijkaard kitalálta hogy Iniesta legyen a harmadik támadó Henry és Ronaldinho mellett.baas11 írta:Szerintem is jobb ha Deco kezd...Ini még mindig bombajó ha beál az uccso 30-40 percben ,Deco csereként nemtudja ugy megdobni a játékot ! Meg Ininek sokszor igy eloszlik a teljesítménye ha 90 percet játszik szerintem !
Úgy néz ki, hogy Deco és Iniesta egyszerre lesznek a pályán, mert Rijkaard kitalálta hogy Iniesta legyen a harmadik támadó Henry és Ronaldinho mellett.baas11 írta:Szerintem is jobb ha Deco kezd...Ini még mindig bombajó ha beál az uccso 30-40 percben ,Deco csereként nemtudja ugy megdobni a játékot ! Meg Ininek sokszor igy eloszlik a teljesítménye ha 90 percet játszik szerintem !
Az angolok is kezdik??? Nyomorult pletykalapok...senzu írta:Newcastle, szeptember 13., 12.45 A portugál középpályás januárban elhagyná a Barcelonát.
Az angol Newcastle csak akkor igazolná le a Barcelona középpályását, Decót, ha a török Emre Belezoglu hazatérne a Galatasarayhoz. A portugál játékos kezd rájönni: rosszul tette, hogy nyáron nem hagyta el a katalánokat, a jelek szerint ott ugyanis már nincs szükség a szolgálataira. A brazil születésű kétszeres BL-győztes futballista klubváltását elősegítheti Emre szombati kijelentése.
- Szeretnék visszatérni a Galatához, ahol tárt karokkal várnak rám - mondta a Málta elleni 2-2-es döntetlennel véget érő mérkőzés után az Intert is megjáró futballista.
nb1.hu
Igen jó volt Deco ,de azért ő többet tud ennél és ha azt látja,hogy ilyen játékkal bekerülhet akkor nem fogja széthajtani magát.ozsimiki írta:Deconak a kezdőben a helye! Ini szürkébb most mint szokott,szóval most meg neki kellene kicsit padozni,és meglátjuk mi lesz....Deco szerintem most húzamosabb ideig jó lesz!