Azért én nem esnék hasra a madrid előtt. Otthon meg tudtak verni egy fáradt Osasunát. Ejha!
Speciel 0 vagy 1 pontot jósolnék nekik a Valencia, meg a Sevilla ellen.
Annyira elég ugyanis a csapatuk. ...
Menj ünnepelni a cibelesre. Max. bolondnak néznek, hogy minek ünnepled a 3-vagy a 4. helyet...
Bár megértem hogy lelkes vagy. Nektek nagy siker két pontra megközelíteni minket.
A Szurkolóknak valahogyan meg kell magyarázni maguk előtt is a szennyet, amit hétről hétre előadnak futball gyanánt. Én nem haragszom rájuk...csak sajnálom őket.
Sz*r lehet... Vehetnek akárkit ...
Király vagy Garay!!!
real...itt a döntőtök...
Hoppá. Úgy látom bejött capello cseréje. Hehehe
Szerintem ha a madrid dobogón végez, erőn felül teljesít.
Méghogy "vegyük célba a bajnoki címet..."
Hát célba venni mindent lehet.
Most majd megint megy a reménykedés, meg a döntőzés...kb 1 hétig. Utána megint letargia. És így tovább...
Megint egy rakás sz*r volt a madrid, de szerencséjükre a Valencia hullafáradt, csalódott, és ...
Hihetetlen mákja van a madrinak. A bilbao mindent kihagy, nekik meg még a f***ukról is befelé pattan...Nem baj. Jövő héten kinyírják egymást a Sevillával. Aztán döntőzhetnek.
Hihetetlen mákja van a madrinak.
Végül is négy gól az tényleg csak puszta véletlen lehet.
Nos, úgy látom, az én hsz.-ból ragadtál ki egy mondatot, ami később vitát eredményezett. Amikor írtam, arr ...
Na b+, ezekután a margó a legnagyobb ellenfelünk a bajnokságban. De ne féljetek srácok, úgy is mi nyerjük meg a PD-t.
Sőt...
ezért nyerjük meg a PD-t.
A Sevilla láthatóan elfáradt, sokat kivett bel ...
Én megértem végülis...annyit vártak, hogy legalább sanszuk legyen nyerni valamit...De jelenleg még az általunk mutatott, messze nem százszázalékos forma is sok nekik. És a remek sorozatuk is csak üldö ...
Egy dolog érdekes csak...mégpedig az, hogy mi mit játszunk. Ha hozzuk amit kell, nyerhetik a döntőiket sorra. Legfeljeb szépen csillog majd az ezüst a nyakukban.
Csak én nem tartok tőlük?
Kevesek a bajnoki elsőséghez. Ahhoz nekünk nagyon rosszul kell játszani.
Nem veszitünk több pontot, mint amennyit ők fognak. Ez elég is lesz.
Azért egyet nem árt leszögezni: Az, hogy még küzdhet a madrid a bajnoki címért, az nekünk köszönhető. Nekik ez a csúcs, nekünk meg...
De az a szép, hogy még így is elöl vagyunk. És maradunk is.
Azért real feltámadás ide vagy oda, ne feledjük: Ők azért hajtanak, hogy legyen még esélyük a bajnoki címre. De alapvetően tőlünk függnek. Nekünk semmi más dolgunk nincs, csak hozni a meccseinket. És ...
Egyszerű a képlet: Nyerni kell négyszer, és reménykedni a madridi botlásban.
Egy ilyen madrid mögött másodiknak lenni extra ciki.
Hihetetlen mákjuk van ezeknek a sz*rzsákoknak...pedig harmatgyengék. Ha nyernénk ma, tele lenne a nadrágjuk, mert majd Zaragozában nem lesz egyszerű az élet nekik.
Gratulálok a győzelemhez és az Atletico ma esti teljesítményéhez.
Köszönjük...azér' [auto_cenzúra] lehet, hogy bár vezetitek a tabellát, ilyen játékról még csak nem is álmodhattok...és az a tudat is [auto_cenzúra] l ...
Ahhoz képest, hogy kínkeservesen nyerik a meccseket, úgy beszélnek, mintha parádé lenne...Ehhez egy igen gyengécske esztedőt produkáló Barca is kellett, ezt elfelejtik a madridisták...Jövőre nem adunk ...
A real játékosai valószinüleg kakiban alszanak...ekkora mákot...de magunkat okolhatjuk kizárólag.
Mikor Tamudo belőtte a gólt gyorsan átkapcsoltam a TV-t és láttam, hogy a Madrid is egyenlített. Nem tudom leírni mit éreztem... Elössz9r hányingerem lett aztán kivert a víz és a földön feküdve fogtam ...
Márpedig szerintem nincs bennük több. Cannavaro, Nistelrooy, Beckham-ő ugye távozik-, Guti, Raul-nem új gyerekek, jobbak már nem lesznek. A fiatalok közül pedig Higuain, Gago, és Marcelo egyenlőre vék ...
Hát ha kibírja a Mallorca akkor meztelenül kiszaladok majd örömöben az utcára.
De ne madridig, mert ha Guti észrevesz...
Ne szídjuk őket...Ez egy nagyon szerény képességű munkás madrid. Nagyon picit kellett volna nyújtanunk, hogy megelőzzük őket. Épp ezért, elsősorban magunkban keressük a hibát.
A futballban az a szép, hogy a gyengébb is megelőzheti az erősebbet. Most ez történt, bár több pontot nem szereztek nálunk. Magunkat okolhatjuk, mert gyengébb képességű csapat mögött lettünk másodikak ...
Nálunk a klasszisok a legjobb korban vannak, és még nagyon sok van bennük. Azt nem mondom, hogy 20 ponttal nyerjük a ligát, de az a véleményem, hogy nagy esélyesei leszünk a köv. szezonnak. Ezt alátám ...