Távkapcsoló a kézben - Internetes meccsnézés, streamek
na azt nem tudom miért csinálja...
ne sopcasten keresztül lépj be,hanem innen:
http://myp2p.eu/Matches/Match7.htm
ne sopcasten keresztül lépj be,hanem innen:
http://myp2p.eu/Matches/Match7.htm
hogy tudnám néni a meccset??????????
-
- Barça B
a sopcaston belül melyik csatornán adják a meccset
Minden letoltes csak 20 % megy el!!!
töltsd le a sopcast-t...mohagabi írta:ezeken a linkeken hogy lehet meccset nézni?
ott van balra

ezeken a linkeken hogy lehet meccset nézni?
sryReplay írta:ha oda kapcsolsz, ott van a bal felső sarokban.merx írta:benn voltál az m1-nél?
Lehetnél kicsit konkrétabb is
de egy ideje már porosodik az 1-es gomb a távirányítomon

-
- Barça C
Ja kösz, sztem már nem olyan erős a Lyon, mint tavaly, de azé nem lesz olyan könnyű legyőznötök őketOLyon.

Próbáld INNENA sopcast nekem nem jön le. Lassú majd megakad a letöltés

HALA MADRID!!! (Békés szándékkal jöttem

Ha esetleg a Sportklub közvetitené minden féle képpen szoljatok...
Amugy még nem nagyon reagálnak a linkek!
Amugy még nem nagyon reagálnak a linkek!
ha oda kapcsolsz, ott van a bal felső sarokban.merx írta:benn voltál az m1-nél?
-
- Az Eurobarca Anonymusa
OLyon.SpeedAnd08 írta:Ja a Viasat3 és az M1 is csak 1 meccset közvetít élőbenHihetetlen.......
A Viasat3 nem ad szerdán élőben meccset, csupán 23:00-tol gólösszefoglalót. Bennünket ez most nem zavar, mert az M1 adja a meccsünket, de gyanítom a jövőben is így fog működni a dolog.......Kedd (Viasat3): Real Madrid - Werder Bremen és szerdán (ha azt mondod), akkor a ti meccseteket közvetíti az m1, am ki ellen kezditek a BL-t???

Lyon
Kemény lesz 

"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
benn voltál az m1-nél?

-
- Barça B
A sopcast nekem nem jön le. Lassú majd megakad a letöltés 

-
- Barça C
Ja a Viasat3 és az M1 is csak 1 meccset közvetít élőbenHihetetlen.......
A Viasat3 nem ad szerdán élőben meccset, csupán 23:00-tol gólösszefoglalót. Bennünket ez most nem zavar, mert az M1 adja a meccsünket, de gyanítom a jövőben is így fog működni a dolog.......

HALA MADRID!!! (Békés szándékkal jöttem

tőlükmerx írta:honnan van az infó, hogy az m1 adja a meccsünket???
honnan van az infó, hogy az m1 adja a meccsünket??? 

Hihetetlen.......
A Viasat3 nem ad szerdán élőben meccset, csupán 23:00-tol gólösszefoglalót. Bennünket ez most nem zavar, mert az M1 adja a meccsünket, de gyanítom a jövőben is így fog működni a dolog.......

-
- Entrenador del Barça
Akkor egy partizán társaság ingyen közvetített néhány meccset szanaszét a nagyvilágnak.ozsimiki írta:Na most komolyan!
Mi a rákért közvetíthette a BARCA-Bilbaot a tévé 2 hete??? Akkor féretették a vitát vagy mi? Most meg mi ez a húzavona? ....Elvileg most is láthatjuk...de a napokban többen beírták,h nem lesz látható....ki érti?
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

Salems írta:nem tud valaki linket adni hogy hol agyák a barca meccset?
itt nézd majd meg..
nem tud valaki linket adni hogy hol agyák a barca meccset?
-
- Barça C
De hol?
Azért ebből lassan forradalom lesz, hogy a nagy pénzes görényeknek csak éépen mi nem vagyunk lényegesek, akikből élnek. Mi az, hogy én előfizetek a sportadókra és nem kapom meg az ellenszolgáltatást? Gyerekek, nem sima polgári engedetlenség kell ide, hanem világpolgári engedetlenség. A fene egye meg már, hogy nem fogunk össze!
Előszőr tegyen panaszt mindenki a kábelszolgáltatójánál, mint én is, aztán a sok panasz miatt, félve, hogy máshová megyünk, ők majd önös érdekből tovább tolják az ügyet.
Fizettünk érte? Igen. Akkor adják LE!
Szóval: hol lehet a neten nézni, progi letöltés nélkül, egyszerűen, mint az I-tv honlapján? Vagy ott is?
Azért ebből lassan forradalom lesz, hogy a nagy pénzes görényeknek csak éépen mi nem vagyunk lényegesek, akikből élnek. Mi az, hogy én előfizetek a sportadókra és nem kapom meg az ellenszolgáltatást? Gyerekek, nem sima polgári engedetlenség kell ide, hanem világpolgári engedetlenség. A fene egye meg már, hogy nem fogunk össze!
Előszőr tegyen panaszt mindenki a kábelszolgáltatójánál, mint én is, aztán a sok panasz miatt, félve, hogy máshová megyünk, ők majd önös érdekből tovább tolják az ügyet.
Fizettünk érte? Igen. Akkor adják LE!
Szóval: hol lehet a neten nézni, progi letöltés nélkül, egyszerűen, mint az I-tv honlapján? Vagy ott is?