LG írta:Azon gondolkodtam, h ha teljes lesz a keret, jovore(felépulnek Larssonék), +még esetleg uj igazolás is lesz

oan eros keretunk lessz, h még a padra is nehéz lesz folkerulni.
A kapusoknál monnyuk nincs ien gond
De a védoink: Belleti, Gabri, Oleguer, Gio, Puyol, (Márquez).., Navarro, Silvinho, Edmilson

Ez 8(9) védo

Ebbol 4 bekerul a kezdobe(+1 aki vkp.-nek bevetheto, még ugyis marad 4, amibol max 2-3 kerulhet a padra. Ráadásul ott van még a fiatal Damiá is, aki 1re jobban fejlodik.
A vkp. posztra: Márquez, Gio is bevetheto, Gerard, Albertini ha marad, Edmilson.

A leg optismálisabb megoldás: Márquez vagy Edmilson, Albertini haza! Gerardot is lehte eladjuk, ha nem meg mehet a padra(mert a támado kpk kozé ugy se fér be), ha 1átalán befér.
Kpk.

Ronaldinho, Deco, Xavi, Giuly, Iniesta, Motta, esetleg Gerardot ide lehet venni

A Xavi-Deco-Ronie-Giuly kp. sor elég 1értelmunek tunik, de Iniesta is naprol-napra fejlodik, meg Motta is jo kis játékos...legalább a padon biztos a helyuk.
Csatárok:Etoo helye 1értelmu, Henke és Maxi
Sztem át kéne a 2 csatáros játékrendszerre álni ugy, h Xavi kimegy a jobszélre, Giuly pedig a padra. Ha én irányítanán a Barcát így nézne ki:
Valdés-Belleti, Edmilson, Puyol, Gio-Márquez-Xavi, Deco, Ronie, Giuly-Etoo, Henke Larsson
Pad: Jorquera, Gio, Gabri, Gerard, Iniesta, Motta, Maxi Lopez
Oleguer, Navarro, Silvinho, Albertini szvsz még a padra sem naon férnek be. Ez lenne a legerosebb keret, de gyakran lehetne ROTACIOT alkalmazni

Persze ehhez kéne a sérultek felépulése, és ujabb sérulések elkerulése.
Itt nem számoltam az esetleges
távozokkal, érkezokkel, kolcsonjátékosokkal
+még van pár fiatal tehetség is. Emiatt a keret miat van az a véleményem, h nem kéne sok pénzt kiadni nyáron igazolásokra.