Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szint úgy!PetI írta:Jóóó reggelt!
Boldog névnapot minden Ákosnak (és Bátornak persze)
Ja igen azt akartam irni. Akkor mind1Enrique írta:Köxxi!ronaldo írta:Nekem van. Enrique gondolom már láttad de ha esetleg nem akkor mondom hogy a hátvégén lesz a Viasaton Enriqueröl egy film a legendás futballisták musorban.
De utánanéztem és a Spektrumon lex. És már láttam 2x és fel is vettem...
Köxxi!ronaldo írta:Nekem van. Enrique gondolom már láttad de ha esetleg nem akkor mondom hogy a hátvégén lesz a Viasaton Enriqueröl egy film a legendás futballisták musorban.
Charlie - egyem meg a szíííívedet!!!Charlie írta:Nekem van.Silvanus írta:A LÉNYEG, HOGY NEM ADJÁK ÉLŐBEN, SPORT2-JE PEDIG SZINTE SENKINEK SINCS!!!![]()
Csak ezt akartam érzékeltetni...
C.
leadja a sport1 éjfél után szerdán, meg csütörtök este 8-tól felvételről.Zsolti írta:Sport 2 sem adja?Silvanus írta:A Sport1 most szombaton élőben nyomja a Numancia elleni meccsünket, de aztán a hétközi Espanyol ellenit, ami szerintem azért nagyobb, és izgalmasabb is lesz meg NEM!!!Persze szerdán a Real hatalmas buktáját meg leadják élőben!!!
![]()
Mindegy, majd egy jót röhögünk rajtuk...
Remélem a jövőhét végi Ossasuna elleni meccsünket is közvetítik!?...
Sport 2 sem adja?Silvanus írta:A Sport1 most szombaton élőben nyomja a Numancia elleni meccsünket, de aztán a hétközi Espanyol ellenit, ami szerintem azért nagyobb, és izgalmasabb is lesz meg NEM!!!Persze szerdán a Real hatalmas buktáját meg leadják élőben!!!
![]()
Mindegy, majd egy jót röhögünk rajtuk...
Remélem a jövőhét végi Ossasuna elleni meccsünket is közvetítik!?...
OK. Megvan, kösz a segítséget. Én voltam a ....PetI írta:Igen. Szerinem ez olyan, mint az E-mailnél a tárgy-sor.Lujo írta: Az addig ok. De mikor elküldeném, azt írja, hogy új témánál meg kell határozni a címet. Ide mindegy mit írok?
Igen. Szerinem ez olyan, mint az E-mailnél a tárgy-sor.Lujo írta:Az addig ok. De mikor elküldeném, azt írja, hogy új témánál meg kell határozni a címet. Ide mindegy mit írok?PetI írta:A hsz-ek alatt van olyan h "pü" vagy "pm". (Profil-PÜ-E-mil msn stb sorban.) Arra kell kattintani (annak a hsz-énél akinek küldeni akarod) . Kb olyan felület jelenik meg, mintha hsz.et akarnál küldeni.Lujo írta:Srácok! Hogy tudok privát üzenetet küldeni?
Remélem, érthetően magyaráztam