Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az edzőnek kéne motiválni a játékosokat-ezt Frank nem tudja.Ha baj van az edőnek kell elsősorban újítani, ez se megy neki.AZt mondtam nemrég h még egy esélyt megérdemel, de ahogy elnézem tévedtem.Hubi írta:szánalmasak vagytok!!! ti biztos tudnátok mit kell csinálni! ez a folyamatos Rijkaard szidás már vicces, a játékosok nem hibásak??
DE, hibásak ők IS! De ha Rijkaard egyszerűen nem képes új taktikát kitalálni és valami újjat húzni, vagy észheztéríteni a játékosokat, akkor mit keres még a padon? Ezt nem értik sokan szerintem.Hubi írta:szánalmasak vagytok!!! ti biztos tudnátok mit kell csinálni! ez a folyamatos Rijkaard szidás már vicces, a játékosok nem hibásak??
te vagy a jó!ez az én véleményem!nem kell elolvasni!!te értelmiségi!lionelmessi19 írta:Remek. megint megtisztelt minket az értelmesebbje.ricsinho írta:EgyetértekalbicelesteX írta:riijkard egy veréb!el kell takarítani!!!!most kellene megmutatni milyen edző de nem tudja!!!!koccoljon!!!
igazad van!én nem tudnám mit kellene csinálni!csak én nem egy világklasszis csapat kispadján ülök!!!!!Hubi írta:szánalmasak vagytok!!! ti biztos tudnátok mit kell csinálni! ez a folyamatos Rijkaard szidás már vicces, a játékosok nem hibásak??
Remek. megint megtisztelt minket az értelmesebbje.ricsinho írta:EgyetértekalbicelesteX írta:riijkard egy veréb!el kell takarítani!!!!most kellene megmutatni milyen edző de nem tudja!!!!koccoljon!!!
EgyetértekalbicelesteX írta:riijkard egy veréb!el kell takarítani!!!!most kellene megmutatni milyen edző de nem tudja!!!!koccoljon!!!
tavaly is de jó lett volna csak egy győztes meccs!!!!!csak egyetlen egy!!!Gaba írta:hát nemtom srácok, de az tuti h ideje lenne már ébresztőt fújni. de azért még nem kell olyan nagyon kétségbe esni, hiszen hosszú még a bajnokság és ha egyszer elkezdenek az ászaink játszani, akkor az isten védelme sem állítja meg őket.
na pííísz
Mikiozsimiki írta:varga tamás írta: A biztalmam most úgy 10%-on áll Frank irányába, ezt feltornázhatja 20-ra, ha a lyon-sevilla-zaragoza meccseken 9 pontot szerzünk, és kapott gól nélkül tudjuk le a meccseket. Különben nincs kegyelem, ki kell rúgni. A 3 meccs alapján pedig védelmezni nem lehetséges, teljesítménye értékelhetetlen, kritikán aluli, a Barcelonához méltatlan, gyalázatos.
Utálom.sőt szerintem át se engedjük a félpályán az ellent,sőt szerintem ha 1nél több szögletet rúgnak ellenünk,akkor azon nyomba monyóóón leee
![]()
![]()
![]()
A sétálgató játékosokat nem utálod? R10 topicjába mikor írtál hasonlót? Sokat tett a klubbért,de már egy ideje méltatlan saját magához..(én is bízok benne,de ez elég ellentmondásos nálad)
Mind1,értelmetlen ezen veled vitázni....
Igazad van egy bizonyos szinten , de azért ezeket a hejzeteket közelről is be "lehetett" volna rugnicsababarca írta:hát eddig védtem rikaardot,meg még most se mondtam le róla teljesen...![]()
de valamit meg kéne változtatnia,mert ez nem lesz így jó.
ezenkívül sztem egy ilyen játékosokkal rendelkező csapatnak még egy nem túl jó edzővel is hoznia kéne egy ilyen meccset...főleg úgy h rijkaard most jó kezdőt küldött ki...persze az h oleguert megint becserélte vicc...de oleguer se hibáztatható azért h egyszerűen nem lőnek a srácok távolról...ott van deco,ronnie,toure,xavi meg még iniesta,és henry se lő rosszul...szal ha látják h nem megy egy betö,örülő csapat ellen akkor mért nem lőnmek át?![]()
én ezt a egyet nem értem...ha lőnénekj messziről akkor: 1) bemegy![]()
2) kiüti a kapus rossz helyre,érkezik vki és belövi.
3)kiüti szögletre.
4) fölé,mellé megy.
szal akkora tragédia nem történne,szinte csak jól járnánk vele.régen deco is lőtt,és sokszor szerencsével is de bement az a laszti,és hoztuk a meccset.
ezt kéne erőltetni,mert persze szép az amikor kipasszoljuk őket,de a nou camp-ba ez megy is,mert a legszélesebb pálya,de egy szűkebb pályán már nem úgy megy.
nah ennyit akartam leírni.lehet nincs igazam de én így gondolom.
varga tamás írta: A biztalmam most úgy 10%-on áll Frank irányába, ezt feltornázhatja 20-ra, ha a lyon-sevilla-zaragoza meccseken 9 pontot szerzünk, és kapott gól nélkül tudjuk le a meccseket. Különben nincs kegyelem, ki kell rúgni. A 3 meccs alapján pedig védelmezni nem lehetséges, teljesítménye értékelhetetlen, kritikán aluli, a Barcelonához méltatlan, gyalázatos.
Utálom.
a sport.es -en van egy Cruyff interjú. ugyanazt mondja.