Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ahogy láttam ,nemsok néző van a krumpliföldönZozzy 5 írta:Rosenborg vezet a Cselszi ellen![]()
![]()
köszi! de már tudtamSharkinho írta:Holnap az M1 adja a meccsünket( ha valakit érdekelt és még nem tudta )
20:30, Viasat 3: Real Madrid - WerderZozzy 5 írta:Milyen meccseket adnak ma?
Miért ne gondolnám komolyan. A G14-et azért írtam, mert egyetértek az álláspontjukkal ebben a kérdésben, nem feltétlenül akarok a szervezet tagja lenni, bár az sem lenen rossz. Platini viszont nem normális, kár volt megválsztani. Most éppen ezzel az ötletével állt elő, még megválasztásakor (vagy előtte, vagy utána nem emlékszem pontosan) azzal állt elő, hogy a nagy bajnokságok csak kevesebb csapatot idíthatnának "Európában", közte a BL-ben is, és így helyet kapnának kis nemzetek csapatai is, gondolom nem kell ecsetelnem, hogy mekkora lenne a színvonalbeli változás - nem pozitív irányba.sasi1 írta:Drigo írta:Ott a helyem a G14-ben. Szerintem Platini egy barom remélem nem sikerül tönkretennie a BL-t.![]()
Most ezt komolyan gondolod?
Én is erre céloztam az előbb.Mindig szokatk lenni gyengébb csapatok a kupákban akik eljutnmak akár a döntőig is és mert z ellenfelük leggyakrabban amúgy is kvalifikálja magát,így nyugodtan megtörténhet h másodosztályú csapataok játszhatnak a BL-ben.Platini ennél nagyobb hülyeséget nehezen találhatott volna ki.Bodi írta:Ilyenkor a döntőben vesztes csapat kerülne a BL-be.Primitive írta:Hát, ezzel nagyban visszaesne a BL szinvonala! Én sem támogatnám ezt a dolgot, bár tuti, hogy így motiváltabbak lennének a csapatok a Kupa megnyerése érdekében... Bár arra tényleg kíváncsi lennék, hogy Platini arra mit talál ki, ha a kupagyőztes egyébként BL induló helyre kvalifikálta magát...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ilyenkor a döntőben vesztes csapat kerülne a BL-be.Primitive írta:Hát, ezzel nagyban visszaesne a BL szinvonala! Én sem támogatnám ezt a dolgot, bár tuti, hogy így motiváltabbak lennének a csapatok a Kupa megnyerése érdekében... Bár arra tényleg kíváncsi lennék, hogy Platini arra mit talál ki, ha a kupagyőztes egyébként BL induló helyre kvalifikálta magát...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()