Zozzy 5 írta:Az téveszettt pályát, aki a gombokat cserélgette a billentyűngrecki írta: Micsodi?![]()
HOVA TŰNT DAMON HILL?! - Dühöngő:)
-
- Eurobarca Staff
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- Andris
- Adminisztrátor
Nah fiúk, én akk nem kötök bele a dologba. Legyen Greckié az öv. Nagylelkűen lemondok róla. 

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Eurobarca Staff
Már vége. Nem vetted észre, hogy már tok ékezeteket írni és nem a z helyén van az y?! Meg valami vicces kedvű srác megfordította az F-ek soorendjét szal a gépen aminél ültem az F12 volt az F1 helyén és így továbbZozzy 5 írta:Nem előadáson kéne lenned?Drigo írta: Értitek öv-é. Tudom ez [auto_cenzúra] volt![]()

Grecki, na szerintem ő tévesztett pályát.
-
- Eurobarca Staff
Értitek öv-é. Tudom ez [auto_cenzúra] voltSharkinho írta:Csongor adta nekem. Az övé voltgrecki írta:Erről inkább lemaradnék, mint Demszky Gábor a Sarkozy-találkozóról...
Amúgy nagyon tetszetős, mennyiért vetted Shark?

-
- Hírhozó-cikkíró
Így már érthető.
Más. Nem tom mit csináltam a tesóm gépével, de azóta a letöltött filmeket nem engedi kicsomagolni, nem jeleníti meg rendesen a honlapokat (Eurobarcát sem), nem játsza le a filmeket. Szóval, lehet nem kellett volna a régi progik közül törölgetnem...

Más. Nem tom mit csináltam a tesóm gépével, de azóta a letöltött filmeket nem engedi kicsomagolni, nem jeleníti meg rendesen a honlapokat (Eurobarcát sem), nem játsza le a filmeket. Szóval, lehet nem kellett volna a régi progik közül törölgetnem...

-
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Nem tévedsz.grecki írta:Akkor trónón maradt a regnáló világbajnok, legalábbis, ha a profiboksz szabályai szerint zajlottak az események. Az pedig jómagam lenne, ha nem tévedek...

Grat

-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Szerintem a mutatott teljesítménye pont elég indok...lionelmessi19 írta:
Remek. megint megtisztelt minket az értelmesebbje.
Nem a véleményetekkel van a gond, hanem azzal h null indoklással ideböktök valami párszavas, ráadásul sztem elfogadhatatlan stílusú [auto_cenzúra]. Pofám leszakad néha, ha ilyeneket olvasok. Hiába fórum és hiába névtelen...

-
- Hírhozó-cikkíró
Akkor trónón maradt a regnáló világbajnok, legalábbis, ha a profiboksz szabályai szerint zajlottak az események. Az pedig jómagam lenne, ha nem tévedek...Sharkinho írta:A mérkőzés döntetlennel végződött

- Andris
- Adminisztrátor
Akk jó, ezt is megbeszéltük. 
Viszont most nemörülnek azok akik egy jókis délutáni drámát akartak volna...
Nyilván nemnöveltem a színvonalat én se ezzel... de mindenesetre ezért írtam ebbe a topicba, ha már feltétlen szükségesnek éreztem tegnap este.

Viszont most nemörülnek azok akik egy jókis délutáni drámát akartak volna...

Nyilván nemnöveltem a színvonalat én se ezzel... de mindenesetre ezért írtam ebbe a topicba, ha már feltétlen szükségesnek éreztem tegnap este.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Hírhozó-cikkíró
Egyáltalán nem éreztem úgy...lionelmessi19 írta:Marci nyilván úgyérezte, hogy ez ismét neki szól. De rosszul érezte.
Nemállok be a sarokba most, ha nem haragszotok.
nade azért: azthittem evidens, hogy mi a problémám, de leírom én szivesen.
Úgy gondoltam, hogy Rijkaard függetlenül attól hogy most milyen a csapat és ebben neki mennyi szerepe van, rengeteget tett a Barcáért már, nagy sikerek nagyrészben Neki is köszönhetőek, és!!!! ha nem felel meg már, akkor is le lehet írni tisztességesen hogy "szerintem el kell mennie és ezért és ezért"
Sőt szerintem így kell. De lényegtelen, hogy a többiek mit gondolnak, azért írtam ebbe a topicba ezt, mert nekem ez a véleményem.
Elég szomorúnak tartom, hogy egy tök jó fórumon ilyen trágya fogalmazásokat is lehet olvasni, és ennek most hangot adtam.
Lehet vitatkozni, én most kimaradnék... am. se nagyon szoktatok meggyőzni. Én nemsokra tartom az ilyen megnyilvánulásokat és alkotóikat.
Üdv, a mozsárágyú

Csak ha pont a fórum színvonalának megőrzése a célod, akkor ezzel a kijelentéseddel nem feltétlenül ezt a célt szolgáltad. Na mind1, nem mintha olyan horderejű kérdéskörről lenne szó.

- Andris
- Adminisztrátor
Marci nyilván úgyérezte, hogy ez ismét neki szól. De rosszul érezte.
Úgy gondoltam, hogy Rijkaard függetlenül attól hogy most milyen a csapat és ebben neki mennyi szerepe van, rengeteget tett a Barcáért már, nagy sikerek nagyrészben Neki is köszönhetőek, és!!!! ha nem felel meg már, akkor is le lehet írni tisztességesen hogy "szerintem el kell mennie és ezért és ezért"
Sőt szerintem így kell. De lényegtelen, hogy a többiek mit gondolnak, azért írtam ebbe a topicba ezt, mert nekem ez a véleményem.
Elég szomorúnak tartom, hogy egy tök jó fórumon ilyen trágya fogalmazásokat is lehet olvasni, és ennek most hangot adtam.
Lehet vitatkozni, én most kimaradnék... am. se nagyon szoktatok meggyőzni. Én nemsokra tartom az ilyen megnyilvánulásokat és alkotóikat.
Üdv, a mozsárágyú

Üdv, a mozsárágyú

- József Attila
- József Attila
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Bazz, mondom most rászánom ma magam, és végigsétálok a Tiszaparton, olyan 5 perce sétálok, és látom hogy a hát mögött jönnek a felhők. Mondom, hát addigra ameddigre ide ér, hazaérek. Tévedtem. Olyan csúnyán elkapott az eső, szakadt rólam a víz, komolyan úgy néztem ki mint mikor a zuhany alól jövök ki.

-
- Llegenda del Barça
Még gerjeszti is őketSharkinho írta:A piros sarokban a rettenthetetlen-cikkíró: GRECKIIIIIIIII![]()
A kék sarokban a hidegvérű-modi: LM19![]()
![]()
![]()
A szabályokat ismeritek, sportszerű mérkőzést akarok. Induljon a meccs

Habár dühöngő...Akkor hadd menjen

- ozsimiki
- Adminisztrátor
grecki írta:...
Hm,már parázslik ismét...lionelmessi19 írta:...

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.