2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én nem. A bajnokság az első!senzu írta: én abban is bennelennék ha elvesztenék a bajnokságot és megnyernék a blt
én abban is bennelennék ha elvesztenék a bajnokságot és megnyernék a bltZozzy 5 írta:Én egy olyan meccsre számítok, mint tavaly a Werder elleni. Akkor is bizonyítani kellett, most is. Most összekapják magukat, viszont a további bajnoki szereplésünkkel kapcsolatban vannak kétségeimsenzu írta:amúgy nem tudom, nekem van egy olyan megérzésem, hogy ma lövünk 3-4 gólt
nem csak frank hanem a játékosok is meg szeretnék mutatni hogy van helyük a blben
ha nem így lesz az se baj, csak nyerjünk
Én egy olyan meccsre számítok, mint tavaly a Werder elleni. Akkor is bizonyítani kellett, most is. Most összekapják magukat, viszont a további bajnoki szereplésünkkel kapcsolatban vannak kétségeimsenzu írta:amúgy nem tudom, nekem van egy olyan megérzésem, hogy ma lövünk 3-4 gólt
nem csak frank hanem a játékosok is meg szeretnék mutatni hogy van helyük a blben
ha nem így lesz az se baj, csak nyerjünk
A próféta szóljon belőled! Én már behűtöttem a sört, az asszonyt elküdtem a csajokhoz, úgyhogy jöhetnek a haverok meg a barca örömfoci!!!:) Forca Barca!Titinho írta:Na kinek mi a tippje az esti meccsre?Szerintem 2-0-ra nyerünk és van egy olyan érzésem, hogy a Nou Camp közönsége örömfocit fog látni.
Nemtudom, hogy honnan de én ezt érzem!
Elfogadhatatlan, de sajna benne van a paklibanmerx írta:Nyernünk kell!!! elsősorban azért mert ellentétben sok más barca DRUKKERREL én nem szeretnék Rijkaard távozásáról szóló cikket olvasni!
2-1 vagy 3-2a döntetlen és a vereség elfogadhatatlan!!!!
Szerintem rosszul látod a xavi, deco , iniesta kérdést mert most a legutobbi meccsen is iniesta pörgöt a legjobban!! Mondjuk ezzel nem itélem el xavit mert ha a kimondott támadoink erdményesek lennének akkor a hárombol szinte mindegyik tökéletes! remélem értesz!Mr. Master írta:Szerintem tökmindegy kivel kezdünk... Ugyanolyanolyan ötlettelenek leszünk, mint eddig voltunk...Ádám02 írta:Egyébként én nem is értem miért hagyta ki Frank Xavit!Iniesta sincs formában és azért Xavi már valamennyire tapasztalt és őt kezdetném!Lionel85 írta:Én személy szerint Xavit raknám be a kezdőbe, mert én mindig nyugodtabb vagyok, ha ő van a középpályán, mégha nem is játszik olyan látványosan, mint Deco vagy Iniesta. Ráadásul Xavi sincs olyan rossz formában, elég megnézni, hogy a válogatottban is eredményes volt legutóbb.
Szerintem tökmindegy kivel kezdünk... Ugyanolyanolyan ötlettelenek leszünk, mint eddig voltunk...Ádám02 írta:Egyébként én nem is értem miért hagyta ki Frank Xavit!Iniesta sincs formában és azért Xavi már valamennyire tapasztalt és őt kezdetném!Lionel85 írta:Én személy szerint Xavit raknám be a kezdőbe, mert én mindig nyugodtabb vagyok, ha ő van a középpályán, mégha nem is játszik olyan látványosan, mint Deco vagy Iniesta. Ráadásul Xavi sincs olyan rossz formában, elég megnézni, hogy a válogatottban is eredményes volt legutóbb.
Egyébként én nem is értem miért hagyta ki Frank Xavit!Iniesta sincs formában és azért Xavi már valamennyire tapasztalt és őt kezdetném!Lionel85 írta:Én személy szerint Xavit raknám be a kezdőbe, mert én mindig nyugodtabb vagyok, ha ő van a középpályán, mégha nem is játszik olyan látványosan, mint Deco vagy Iniesta. Ráadásul Xavi sincs olyan rossz formában, elég megnézni, hogy a válogatottban is eredményes volt legutóbb.