Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha esetleg 20 meccset nyernénk zsinórban, 60-10-es gólkülönbséggel, és utána becsúszik egy 1-0-s vereség, vagy egy 0-0-s döntetlen, itt akkor is lesznek olyan emberek, akik ledilettánsozzák, kifigurázzák.riboo írta:2 éve, a sokak által nem barca szintü edzőnek titulált holland mester végig verte európát ennél valamivel gyengébb kerettel, és gondolom azóta nem felejtette el, amit tud erröl a játékról...ezt csak zárójelben kívánnám megjegyezni![]()
De adja isten, hogy ma úgy összeverjük a Lyont, és elindul a szekér, hogy legközelebb ebbe a topicba, csak olyan vonatkozásba kelljen írni, hogy hol legyen Rijkaard aranyszobra katalóniában
Csak A Barca!!!!!!!!!!![]()
Itt a pont!riboo írta:Frank nemtudja megtanítani Henrynek a gollövést, s Ronnienak azt, hogy futni kell, ha eredményes futtbalt akarnak... s ezt nem tudná sem Wenger, sem más... Rijkaard megosztja az észrevételeit a jáétékosokkal, kitalálja, hogy ki kezdjen, ki padozzon, alkalomadtán megpróbál rendettrakni a fejekben, és ügyel a rendre.
De ezeknek a játékosoknak a vérében van a foci, és a 0-0 ás fantázia nélküli pocsék játékra nem lehet azt mondani, hogy rossz taktikával mentünk fel, rosszat, rosszkor cserélt, vagy padoztatná az ászokat. Rijkaard itt meg van lőve, megprobálja levenni a játékosokrol a terhet, okosan, de első sorban a pályán kell bizonyítani, és ha meccsenként csapunk hármat, Frank pedig elrontja a cseréket, és kiengedjük ezzel a megnyert meccset adott esetben, akkor lehet az edzőkérdéssel babrálni.
Természetesen addig is lehet, de 11 másik embert is kell okolni a történtekért!
visca el barca
Tökéletes gondolatmenet! Respect!Saint Germain írta:Az a baj, hogy eddig nem dolgoztak meg a szurkolók bizalmáért, sőt valamilyen szinten elherdálták azt. Ezért nem értem Rijkaard kirohanását. A másik: nem ő volt az, aki mindig azt mondta, hogy tanulni kell a múltban elkövetett hibákból? Szerintem ezért vetik fel neki gyakran az előző évet, mert nem akarják/akarjuk, hogy a csapat ugyanabba a hibába essen.
fölösleges [auto_cenzúra] hsz kedves promodi... istenem de h lehet vkinek ennyi esze..Vito írta:az egyik lehetséges jelölt Rijkaard helyére! (-ő az én favoritom)
0.50-nél hangzik el a neve