Barça a Bajnokok Ligájában
-
- Llegenda del Barça
Henrynak végig drukkoltam, ezt nagyon megérdemelte. Sokat jelent ez neki, az biztos. Emellett óriási élmény volt látni pályán Krkicet és Giot.
Viszont óvaintenék mindnekit az elbizakodottságtól! Az első félidő nem volt rosz, de még abban is lehet mit javítani.
A második félidőben végig nagyon mérges voltam amiért ráültek. nagyon nem jó, hogy ez a mentalitás még mindíg ilyen mértékben fel tudja ütni a fejét. Ez a Ronnie álltal vezérelt támadó szekcióban igen gyakori. A legroszabb pedig az, hogy ez szándékos, vagyis, Rijkaard is erre buzdítja őket.
A végén a cseréink felpörögtek, újra elkezdetk focizni, ennek volt az eredménye a két gól.
A meccshez még hozzátartozik, hogy a védelmünk pazar. Örömmel látom, hogy Milito beilleszkedni látszik.
Összeségében azt mondom, hogy ne vonjunk le messzemnő következtetéseket, mert ez a ráülősdi nem jelenthet jót. Javulásról majd akkor beszélnék, ha hozzuk a bajnokinkat is.
VISCA BARCA!
Viszont óvaintenék mindnekit az elbizakodottságtól! Az első félidő nem volt rosz, de még abban is lehet mit javítani.
A második félidőben végig nagyon mérges voltam amiért ráültek. nagyon nem jó, hogy ez a mentalitás még mindíg ilyen mértékben fel tudja ütni a fejét. Ez a Ronnie álltal vezérelt támadó szekcióban igen gyakori. A legroszabb pedig az, hogy ez szándékos, vagyis, Rijkaard is erre buzdítja őket.
A végén a cseréink felpörögtek, újra elkezdetk focizni, ennek volt az eredménye a két gól.
A meccshez még hozzátartozik, hogy a védelmünk pazar. Örömmel látom, hogy Milito beilleszkedni látszik.
Összeségében azt mondom, hogy ne vonjunk le messzemnő következtetéseket, mert ez a ráülősdi nem jelenthet jót. Javulásról majd akkor beszélnék, ha hozzuk a bajnokinkat is.
VISCA BARCA!
-
- Director del Fútbol
Csak nekem tűnt úgy,hogy miután lecserélték Ronaldinhot,folyamatosabb,gyorsabb és ezáltal jobb lett a játékunk?
Ronaldinho csak lassítja az egész csapatot!
Messi nagyon jó volt,Toure nagyon jól dolgozott,Iniesta pedig megint nagyot játszott,hétvégén a kezdőbe vele!Ronaldinhoval pedig a kispadra,bár ez a kívánságom úgyse teljesül sajnos.
Ronaldinho csak lassítja az egész csapatot!
Messi nagyon jó volt,Toure nagyon jól dolgozott,Iniesta pedig megint nagyot játszott,hétvégén a kezdőbe vele!Ronaldinhoval pedig a kispadra,bár ez a kívánságom úgyse teljesül sajnos.
-
- Entrenador del Barça
Láttam az idei francia bajnokságban a Lyon-t és hát ugye most. Nem gondoltam volna, hogy így behúzták a féket náluk.
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

-
- Barça C
[quote="csababarca"]ez a halamadridos vmi ez ki?
Szeretem ha egy barca szurkoló leírja, hogy hajrá madrid
Szeretem ha egy barca szurkoló leírja, hogy hajrá madrid
Nah végre mutattak valamit a srácok!
Szerintem Messi mellett Deco és Yaya volt a legjobb a meccsen!
Gyerünk így tovább!!!
Szerintem Messi mellett Deco és Yaya volt a legjobb a meccsen!
Gyerünk így tovább!!!
RIVALDO egy LEGENDA!!!
MESSI egy STAR aki LEGENDA lesz!!!
KRKIC egy kisgyerek amiből STAR lesz majd pedig egy óriási LEGENDA!
MESSI egy STAR aki LEGENDA lesz!!!
KRKIC egy kisgyerek amiből STAR lesz majd pedig egy óriási LEGENDA!
-
- Capitá del Barça
Ezaz jok voltunk de azert ez a lyon mar nem az a csapat ami bl eselyes. De ez nem vonja le barca sikeret gratulalok.
-
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Nagyon jó meccs volt, öröm volt nézni a játékunkat.
Annak külön örültem, hogy Rijkaard Dos Santosnak és Bojannak is bizalmat szavazott
Mindketten jók voltak
Csak így tovább
Bajnokságba is ilyen játék kell 
Annak külön örültem, hogy Rijkaard Dos Santosnak és Bojannak is bizalmat szavazott

Csak így tovább

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Na kérem! Azt hiszem összeszedett játékot produkáltunk. Nagyon örülök egy két teljesítménynek, de az egész csapat javuló formát mutat. Messi sokadszorra is zseni, Henry pedig meglőtte első gólját.
Ha így haladunk nem lesz gond!
A fiatalokban pedig már idén sok örömünk lesz
Megjegyezném: A Lyon ritkán kap hármat...
Ha így haladunk nem lesz gond!

A fiatalokban pedig már idén sok örömünk lesz

Megjegyezném: A Lyon ritkán kap hármat...
Rivaldo-A Legnagyobb.
Szép győzelem! De ami sokkal fontosabb VÉGRE MEGINT JÁCCOTT A BARCA!!! 3 meccsből egyet behúztunk, még megkell vernünk a Sevillát, meg a Zaragozát!!! Visca el Barca!!!
Visca el BARCA!
Antonio Puerta R.I.P.
Antonio Puerta R.I.P.
Loool madridista, 3 bajnoki és azt hiszed már megnyertétek a bajnokságot 

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
ez a halamadridos vmi ez ki?
henry góljánál nagyon örültem,de közben azon gondolkoztam,h jó lett volna ha dos rúgja
henry góljánál nagyon örültem,de közben azon gondolkoztam,h jó lett volna ha dos rúgja

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Andris
- Adminisztrátor
Nakérem, ezt teccetős volt. 
Nemmintha mindig minden pillanatban elégedett lettem volna a játékkal, de a hozzáállás, az h mindenki hajtott, küzdött. És a Messi faktor hozta a meccset.

Nemmintha mindig minden pillanatban elégedett lettem volna a játékkal, de a hozzáállás, az h mindenki hajtott, küzdött. És a Messi faktor hozta a meccset.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Jugador del Barça
ad1: ha szorakozni akarsz huzz a saját oldaladra
ad2: a barcanak 5 pontja van khm....
ad2: a barcanak 5 pontja van khm....
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Na,alakul,de..még nem volt tökéletes..a Lyon nagyon semmi volt ezen a meccsen,a Sevilla ellen több pörgés kell,de ettől függetlenül éledezünk,de még kevés.
Ronaldinho megsértődött picit,de majd hajtani fog,hogy ne cseréljék le a köv. meccsen.A 2. félidő első 5 perce fantasztikus volt,aztán leálltunk picit..lényeg a 3 pont,s hogy Henry végre betalált.[Meg a fiatalok is bizonyítottak.. ]
ViScA eL BaRcA!
Ronaldinho megsértődött picit,de majd hajtani fog,hogy ne cseréljék le a köv. meccsen.A 2. félidő első 5 perce fantasztikus volt,aztán leálltunk picit..lényeg a 3 pont,s hogy Henry végre betalált.[Meg a fiatalok is bizonyítottak.. ]

ViScA eL BaRcA!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Saviola 2007.09.19. 22:41:43-kor.
,,Azt hitted, hogy mi történt."
- senzu
- Entrenador del Barça
na, most nem mondhatja senki hogy nem játszottunk [auto_cenzúra] jól. lyonnak esélye se volt pár megmozduláson kívül, nagyon komolyan passzolgattunk.
szurkoltam h henrynak a végén összejön egy gól és teljesült
várom a következő bl meccset, az mikor lesz?
szurkoltam h henrynak a végén összejön egy gól és teljesült
várom a következő bl meccset, az mikor lesz?
-
- Jugador del Barça
jo meccs volt, élvezet volt nézni
grat a csapatnak, és végre titi golja is megvan
grat a csapatnak, és végre titi golja is megvan
Nem igazán értem miért kedvetlen, vagy inkább morc Dinho?
Nem játszunk rosszul, bár lehetne már 3 ide.
Remélem Titi is talál már végre egy gólt. Nagyon kellene az önbizalmának.
Visca el BARCA!
Nem játszunk rosszul, bár lehetne már 3 ide.

Remélem Titi is talál már végre egy gólt. Nagyon kellene az önbizalmának.
Visca el BARCA!
- Ádám02
- Entrenador del Barça
Lehet...akkor csak bemeséltem magamnakVito írta:a védelem tökéletesen működikÁdám02 írta:Nem tudom ki vette észre a változást a csapat játékában,de én valamit észrevettem!A labdákat sokszor eladjuk és átjátszhatóbb a védelmünk!