Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Lehet hogy Del Bosque is galamblelkű de én nem említeném őt egy lapon Frenkivel. Szerintem DB klasszisokkal jobb nála. Nem tudom miért de én nem tartom olyan jó edzőnek Frenkit, még azokban az időszakokan sem mikor megy a csapatnak, mert ilyen játékoskerettel egy jó edző sokkal többre lenne képes.Rio Buscape írta:Frank olyan edző akire a barcának szüksége van a madrid is egy galamblelkű del bosqueval szárnyalt ugyhogy sztem rijjkardtol nem kell jobb edző
Ezt inkább meg sem láttam,hogy Murinhot hozni kénetakivini írta:Hát szerintem Murinho helyett mindenki jobb lenne, én nem bírom őt amiatt a felfogás miatt hogy"4-5 gól a jéghokimeccsen van".Nem a multat kellene nézni és Murinnnnyot hozni kellene
Hát ha szószerint vesszük akkor nincs igazad mert az első szabályos akciógólját már akkor meglőtte a Barca mikor Madridban még tervben sem volt a Realhalamadrid70 írta:2007. Szeptember 19-én, 22:24-kor meglőtte a barca az első szabályos akciógólját...
Gratulálok
Lehet, hogy nem egy meccset néztünk. Szerintem nagy pozitívum a játéka, és az összes külföldi szaklap dicséri...cruyff írta:Decotól rendszeresen elpattant a labda
Hát, ha nem lett volna az a csetepaté a Chelsea és a Barca között, akkor azt mondanámrhynn írta:Mourinho felszabadult. Le kellene cserélni Frankieboyt!
hát lehet nyernénk zsinorban vagy 3-4 bajnoksagot... de ki tudja...rhynn írta:Mourinho felszabadult. Le kellene cserélni Frankieboyt!
Nem szeretném ha egy akkora tapló ülne a Barca kispadján, mint Murinho... bár tény, hogy akkor a sikerek jönnenék elég keményen!rhynn írta:Mourinho felszabadult. Le kellene cserélni Frankieboyt!
Sztem Replikator barátunk csak viccelt!!!Ordog írta:Deco??? Sztem pont fordítva. Meglepöen jól tartotta a labdát és jó passzai is voltak, valamint a kapura is veszélyes volt. 4-es skálán egy gyenge 3-ast sztem ö is megérdemelne.
Nem véletetlenül maradt a pályán egész meccs alatt.