Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem nincs 2. csapatomdoki írta:Nagyon örülök második csapatom az Arsenal idei formájának,remélem a sorozat folytatódik.
Inter![]()
![]()
![]()
Pool, Wereder, 2 Chelsea,Arsenal, kaptak az igaz....Milan2 Benfica 2 Levski2 Werder + Liverpool+ Lyon 1-1 nem kaptakMég nem néztem utána,de lehetséges nem Question Rolling Eyes Nem azt írták,h zsinórban Wink 14meccsből,ez a 9. olyan ahol nem kaptunk,tehát 5ön igen,egyike a hazai Pool elleni meccs....kb én így fordítom le...
remelem a hetvegen is kikapnakZozzy 5 írta:Kikaptak...mypeter írta:Mi történhetett a Sevillával?Velük is megeshet, legalább látjuk, hogy azért ők sem az atyaúristen. Főleg, hogy egy jó formában lévő Arsenallal játszottak...
Még nem néztem utána,de lehetséges nemSharkinho írta:Ez csak sztem hülyeségCapon írta:A 2006-os kupagyőztes katalánok utóbbi 14 BL-meccsükön kilencedszer nem kaptak gólt. (NS) Ezt nem is tudtam. hú de jók vagyunk.![]()
Pool ellen kaptunk 2-t is a Nou Campba
Ez csak sztem hülyeségCapon írta:A 2006-os kupagyőztes katalánok utóbbi 14 BL-meccsükön kilencedszer nem kaptak gólt. (NS) Ezt nem is tudtam. hú de jók vagyunk.
Az interen meglepődtem,de örülök,hogy kikaptak!Game90 írta:Rangers - Stuttgart 2-1
Roma - Dinamo Kijev 2-0
Sporting - MU 0-1mondom, hogy tiszta Chelsea....
Fener - Inter 1-0na bazz
![]()
PSV - CSZKA 2-1
Arsenal - Sevilla 3-0ehhez nem kell sokat hozzáfűznöm
![]()
Slavia - Steaua 2-1
Ez nem mentség, egy x vagy egy sovány győzelem lehetett volnaZozzy 5 írta:Habár nem volt védelmük asszem...
Szntem meg nem olyan meglepő,h csak 1góllal nyertek..tavalyi Blben sem oktattak,mégis bajnokság leesett...ott meg majd javúlni is fognak,és jönnek a többgólós győzelmek,majd meglátod...Amúgy szntem a legfontosabb egy csoportkörben egy idegenbeli meccsnél a 3 pont,nem a gála....akár képes,akár nem rá egy csapat....Game90 írta:A MU-tól azért egy kicsit többetozsimiki írta:Miért mit vársz?Ebben az évben lőttek 1 meccsen 2 gólt?
![]()
![]()
Inter tényleg szépen kisz.pott...![]()
Arsenalnak![]()
A MU-tól azért egy kicsit többetozsimiki írta:Miért mit vársz?
még jó, h tegnap a mancio lenyilatkozta, h azért ők nem is annyira a legnagyobb favoritok a blben....Saviola írta:Inter megint csúnyán beégett..![]()
Miért mit vársz? Idegenben azért nem olyan könnyű ezen a szinten már....Sporting se vmi ismeretlen csapat,és erre a sorozatra mindenki felszívja magát...lásdd FenerGame90 írta: Sporting - MU 0-1mondom, hogy tiszta Chelsea....