Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
20 góllal meg Rijkaard.Ede72 írta:Sztem simán verjük a Sevillát, és Ronaldinho legalább kettőt fog rúgni...
Azt sem felejtsétek el, hogy tavaly amikor mindenki sérült volt elől ő vitte egyedül a csapatot vagy 10 góllal meg annyi gólpasszal...ha nem érdekelné a Barca, nem durcáskodna a csere miatt, ami azért nem volt 100%-ig jogos..Reikardnak szerencséje volt...sztem őt kéne elzavarni, de gyorsan....
Nem tehetnek róla, csak ilyen könyvük volt:haze71 írta:Másodszor pedig próbáljatok meg a magyar helyesírás szabályai szerint írni. Elképesztő, hogy van akinek nincs olyan mondata, amiben ne lenne súlyos helyesírási hiba.
Zsolti írta:persze..nyilván azért cseréli le még bizonytalan állásnál Dinhot (aki ugye papíron a legjobb) mert pihentetni akarja...
Durva,bizony durva.Egyesek akkora hülyeséget írnak,hogy az már szánalmas.Vito írta:huu gyerekek
durva ezeket olvasni, mégiscsak a Barca történelmének egyik legnagyobb csillagáról beszélünk. lehet Messit imádni (kell is!), de azt senki sem tudja a labdával, amit Ronnie. 3 évig a tenyerén hordta a szurkolókat, a BARCA-t pedig a hátán, most pedig úgy látszik a kegyvesztettek sorsára jutott.
most még megérdemli a bizalmat
Werder ellen szabadrúgásgól: az igen. De szerintem nem volt ott sem igazán jó. Villareal-egyetértek, Chelsea:na mikor rúg megint olyan gólt? (okés), Billbao (egyetértek). Ez még mindíg kevesebb, mint 15%!!! Ez a világ legjobb focistája kategóriába nálam nem fér bele. Ha pedig egy-egy meccsen megközelíti régi formáját, ne legyünk elájulva. Az év végi szavazáson az egész idényt értékelik. Én azt hittem két éve, hogy ez a fiú megmutatja, hogy lehet valaki 3-nál többször a világ legjobbja, de azt hiszem ez már csak álom, marad egyszeres díjazott. Vannak, akik elérték...barca99 írta:Werder otthon, Chelsea otthon, Villareal otthon, Bilbao otthon... és ennél több volt. Vagy 2-3 még tuti.
Monjuk azért nem sok.
Léfe írta:A gyözelem margójára c. cikk nagyon reális, már régota irogatok ehhez hasonlókat. Nem az a baj Ronnie-val, hogy nem csillog midig, de az nagyon nagy gond hogy nem hajt. Ezt magyarázza nekem valaki meg, és most már ne a megértést tanusitsák sokan. Nem hajt és ezt nem lehet magyarázni. Amit tett gyönyörü volt, de vége. Gaba irja:most nincs formában. Másfél éve nincs, vakok vagyunk, nem a mult számit azért Ő is jól kaszált. Ha a mult számitana Crujff lenne ma is az irányitonk.
ezt bízd rám! Ronnieban a Barca közelmúltbeli sikereinek fő zálogát látom, nem mást.haze71 írta:És van még aki ezek után is bízik? Hát ez a különbség a szurkoló és a rajongó fogalma közt...
abban igazad van, hogy most nincs olyan formában és ha az edző megmerné húzni, ücsöröghetne a kispadon mert a forma alapján giovani jobb nála. viszont azért imádtuk mert játszotta a focit és látszott rajta h élvezi. de osztom a nézetet, h ez mára megváltozott.aky01 írta:Egyébként azóta nem megy a játék roninak amióta hordja a nike fejpántját,ill saját kollekciója van.A sok pénz amit márcsak a reklámokért is kap beteljesíti az életét.minek focizzak ha a nevemből már úgyis meg élek..a mostani formája alapján én eladnám.jobban csípem giovannit