Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez igaz. Már az előző szezonban is az volt a véleményem, hogy be kellene gyakorolni egy másik variációt is, mert már előre tudják az ellenfelek, hogy mely területeket kell megszállni a térfelükön ahhoz, hogy ne legyen terünk ehhez a szisztémához.Zozzy 5 írta: Már nagyon sablonos a játékunk, váltani kellene.
A csapat mentette meg.Zsolti írta:ma Messi megmentette..
Ő hát senki más, rég ki kellett volna lépnie és akkor Kanouté lesen van erre mit csinál cibálja a 2m es embert!!!takivini írta:Nemlátszott pontosan de hát igen sztem a gólról Oleguer tehetett.
Sztem nyerő lenne ide Morinho. Deco-nak megnyugodna a szíve és lehet hihetetlen formában játszana. És lehet h a Chelsea-tól is eltudunk hozni 1-1 jo játékost aki kötődik Mourinho-hoz. Lehet hüyeséget mondok. De én örülnék Mourinhonak, Persze elsősorban Rijkaard-nak szorítok h ne kelljen megvállni tőle.Bodi írta:Sztem Mourinho simán tudna alkalmazkodni a spanyol focihoz,vele is játszhatna szép focit a Barca.Az angol bajnokság más tészta,az egy dolog,hogy ott milyen focit játszatott a csapatával.
Mourinho egy paraszt,de nagyon jó edző,nála nem művelhetné azt Ronaldinho,amit már lassan egy éve csinál.
Ja és senki ne értsen félre,én semmiképp nem akarom őt a padra az emberi tulajdonságai miatt,de abban biztos vagyok,hogy vele halmoznánk a címeket és nem is biztos,hogy csúnya focival.
Mourinho?Lionel85 írta:Azért az elég elszomorító, hogy ultimátummal kell eredményt elérni, de ha tényleg nem akarnak még más edzőt hozni, akkor csak ez az egy megoldás maradhat, azért ha véletlenül belebukna Rijkaard (nem kívánom neki), akkor érdekes lehet majd, hogy Laporta kit nézne ki a csapat edzőjének.
Már elöbb kellett volna ultimátumot adni neki,de szerencsére még ez sem késő!Pár meccsen belül viszont eldől,hogy marad e vagy sem!Én szeretném ha maradna...LG írta:Ezt szerintem megint ők találták ki.Semmi esélye, h az öreg Cruyff visszatérjen...azért felette is eljárt már az idő. 1 biztos télig várni kell, mert akkor Rijkaardnak is van ideje bizonyitani, + 1ik meccsről a másikra sem tul szerencsés az edző csere. Szoval addig meglátjuk, h maradjon, vagy menjen-e Frank. Amugy az utlimátum jot tett neki, máris is nem csinált hülyeségeket