Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ennyi erővel Rijkaard topicját is be lehetne zárni...Zozzy 5 írta:Ez van...Nem tudunk mit csinálni, szóval felesleges mindíg verni a mellünket miattabarca99 írta: Viszont ilyen rövid idő alatt ilyen kártékonynak lenni...Pont.
Oké Tamás.varga tamás írta:Zozzy!
Oleguer barátunkon már számolatlanul sok meccs/pont úszott el, meg egy bajnoki arany. Ha neked ez egy hiba, akkor ott problémák vannak. Olewguer egy kétballábas senki, egy két lábon járó életvezély. Talán, ha kirúgnák Rijkaardot, akkor őt is elmeszelnék.
És ne feledjük: három perc alatt többet ártott a csapatnak, mint a sokak által gyalázott Ronaldinho 4 év alatt.
Oli jó lenne ha a pere után a börtönválogatottban lépne csak pályára, és akkor a felesleges izgalmakat elkerülnénk egy ideig. Messze van ő a Barcelona szintjétől, kb. annyira, mint a mentora.
Mindenki tudja, hogy mindíg benne van a hibalehetőség, ezt most is megmutatta.barca99 írta:Azért nem sok játékos nyomja nagycsapatnál, aki 3 perc alatt szét tud bszni egy komplett, addig tökéletesen működő vedelmet...
Egyetértek.doki írta:Amikor az előző néhány meccsen (magához képest) jól teljesített,akkor nem dícsértétek annyian,mint ahányan most szídjátok,és gúnyolódtok rajta.
Itt az eurobarcán viszont az van a cikkben, hogy beragadt. Én elhiszem. Remélem Puyol visszatértével ennyi időt sem fog kapni. Épp ésszel már felfoghatatlan, hogy mire képes ez az ember.LG írta:Amugy a lassitásra én is kiváncsi lettem volnaAddig inkább mem mondok semmit.
Hát ezaz, hogy senki nem látta, de a fika az jár alapból.Drigo írta:Nem Valdes volt a hibás, Oli beragadt. De valóban nem volt les? Mert lassítást nem sokat láttam.
Talán még onnan is kapnánk róla egy két gólt.Boixos írta:nekem tök mindegy, h ki felejt el, kit, az a lényeg, h a gyereket ezentúl csak a díszpáholyban lássam.
Inkább a csapat és Rejkárd felejtse el őtBoixos írta:valahogy megoldanák azt is. nagy nyakkendő-spílerek laknak arrafelé.Zsolti írta:Bár a nyakát nem tudnák elvágni akkora szakálla van..
na de azért ezt mégse...![]()
nem kéne kolumbiába deportálni, inkább munkálkodjon a katalán elszakadáson, a csapatot meg felejtse el.
valahogy megoldanák azt is. nagy nyakkendő-spílerek laknak arrafelé.Zsolti írta:Bár a nyakát nem tudnák elvágni akkora szakálla van..