Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Lionel86 írta: Ha meg kondizott akkor remélem zsírt égetett mert úgy szeretném látni mint2 éve!!Na jó éjt mindenkinek!
Pavel írta:Nekem hiányzott Ronni. Ha fenn van a pályán az ellenfelek védői kevesebbet tudnak a többiekre figyelni. Az igaz, hogy régen játszott úgy ahogy tud.
Igazad van, volt köztük egy, maximum két ember, ha jól emlékszem az egyik/egyetlen nő volt.lionelmessi19 írta:Eto'o és Puyol sem együtt voltak...bár lehet h rosszul emléxem, nem annyira figyeltem erre a részletre.Zozzy 5 írta:Gondolom máshol üllt
Ugyan így vagyok vele én is. Ha megint úgy játszott volna, mint eddig, akkor nagyon nem hiányoztak volna a kis bepaszolt labdái a 20 Sevilla játékos közé.Zsolti írta:egyáltalán nem hiányzott nekem az,hogy felpasszolják neki,átveszi,kicsit [auto_cenzúra],majd továbbadja a felfutó védőnek,vagy valamelyik középpályásnak...
Szerintem meg nem volt kinnt mert ha kinnt let volna tuti őt mutogatja a kamera!Zozzy 5 írta:Gondolom máshol ülltDrigo írta:Ronnie vajon ott volt a stadionban? Messi nagyon fölfelé mutogatott, csak azt nem értem, hogy akkor miért nem volt képes odaülni Eot'o és Puyol mellé.
Eto'o és Puyol sem együtt voltak...bár lehet h rosszul emléxem, nem annyira figyeltem erre a részletre.Zozzy 5 írta:Gondolom máshol ülltDrigo írta:Ronnie vajon ott volt a stadionban? Messi nagyon fölfelé mutogatott, csak azt nem értem, hogy akkor miért nem volt képes odaülni Eot'o és Puyol mellé.
Kihagytad Iniestát (na meg OleguertMQuC írta: De akkor nem Barca drukker, mert egy játékosnál sem biztos, h ebben a klubban fogja befejezni. (Talán Puyol, Xavi és Valdes)
Tavaly ezt mondtuk a Villareal, a Bilbao és a Werder ellen...hogy na végre visszatért a régi Dinho....közbe meg nem iszsaneva írta:Ronaldinho nélkül a Barca nem Barca már. mindenkinek van hullámvölgye ő épp most mászik ki belőle!!!!!!!!!!!!! egy-két hónap és a régi. alig várom h megint olyanokat műveljen a pályan amiért ő lett a példaképem évekkel ezelött
Szakacs írta: a BARCA mar 107 eve BARCA
a BARCA mar 107 eve BARCA.zsaneva írta:Ronaldinho nélkül a Barca nem Barca már mindenkinek van hullámvölgye ő épp most mászik ki belőle!!!!!!!!!!!!! egy-két hónap és a régi. alig várom h megint olyanokat műveljen a pályamiért ő lett a példaképem évekkel ezelött