Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Érdekes, hogy Ini tegnap meg tudta ugyan azt csinálni, mint ő két éve.Gömzító írta:Elárulom hogy egyetlen probléma van Ronaldinho-val. Az elején túlságosan elkényesztetett minkett és olyan emberfelettit nyújtott amit nem lehet állandóan fenttartani. Most is jól jáccik mert leköt legalább 2 védőt, mivel 1 az 1-ben bárkit megver és azért vannak szép megmozdulásai is és nagy passzai. Az is hozzá tartozik a dolgokhoz hogy már nagyon fel vannak belőle készülve az ellenfelek és teljesen megölik a játékát apró odaszurkálásokkal. De lehet hogy csak elfogult vagyok vele, bár én így látom a dolgot.
Mivel az elmúlt két napban képtelenség volt feljönnöm a honlapra, és csak most sikerült - most tudok reagálni.Mr. Master írta:Hagyjátok, varga tamással nem érdemes vitázni. Már milliószor kiderült, hogy olyan csőlátása van, mint senkinek közülünk a fórumon, és képtelen meghallgatni más ember szavát, ráadásul mivel már majdnem aluldól szagolja az ibolyát ezért azt, hiszi, hogy mindenbe belepofázhat, és abban igaza is van...
légyszives az ilyen kuka oldalak hireivel ne szennyezzük a fórumot.
Egyik nagy MU fan haverom találta ki mikor az orosz megvette a cselzit és azóta mi csak így hívjukCsak a Barca! írta:Gera?Gömzító írta:Mondjatok egy olyan játékost akit még nem hoztak szóba a Dinamo Londonnal! Ők mindíg midenkit meg akarnak venni, de legalább is az újságírók meg akarnak vetetni velük mindenkit akinek a neve jól hangzik a cikkükben
Dinamo London, ez jó, ez tetszik, még nem hallottam.
Gera?Gömzító írta:Mondjatok egy olyan játékost akit még nem hoztak szóba a Dinamo Londonnal! Ők mindíg midenkit meg akarnak venni, de legalább is az újságírók meg akarnak vetetni velük mindenkit akinek a neve jól hangzik a cikkükben
De azért ne lepődj meg, ha esetleg mégse így történne.thegreek írta:Egy gorog lap mai szamaban azt irta, hogy a sun szerint Roni a chelsea-hez igazol 5 evere 80m euro-ert.
már az offline változat is durván süllyed...Capon írta:NS címlap.
Ronaldinho: jönnék, Chelsea
A [auto_cenzúra] tele van már ezekkel a címszavakkal.