Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
BocsikaVictor_Valdes írta:
Én is ezt mondom már egy ideje..
Végülis igazad van csak felvettem hogy ha esetleg..Lujo írta:Tiszta sor amit írj. Nem is ezt vitatom/vitatjuk. Azzal teljesen egyetértek, hogy az játszon, akinek jobb a formája, többet tud tenni a csapatért. Ez jelen esetbe valóban Iniesta. De mindenképp úgy gondolom, hogy bizalommal kell lenni Ronnie felé. Ha nincs formajavulás valóban el lehet gondolkodni. De még csak 5 forduló ment el, minek szaladunk ennyire előre, jövő nyárra? Teljesen felesleges. Majd minden megoldódik a maga idejében. A kapkodás még soha nem szült jót, a KLUBra pedig szerencsére most nem jellemző.Victor_Valdes írta:Ronaldinhot nem kell eladni...
De amíg egy Iniesta jobban játszik addig miért kezdjen az akinél van jobb formában lévő játékos????
De év végén már gondolkodnék rajta hogy mért is van ő it??(persze ha továbbra se mutat forma javulást..)
Addig is hajrá Ini.
Tiszta sor amit írsz. Nem is ezt vitatom/vitatjuk. Azzal teljesen egyetértek, hogy az játszon, akinek jobb a formája, többet tud tenni a csapatért. Ez jelen esetbe valóban Iniesta. De mindenképp úgy gondolom, hogy bizalommal kell lenni Ronnie felé. Ha nincs formajavulás valóban el lehet gondolkodni. De még csak 5 forduló ment el, minek szaladunk ennyire előre, jövő nyárra? Teljesen felesleges. Majd minden megoldódik a maga idejében. A kapkodás még soha nem szült jót, a KLUBra pedig szerencsére most nem jellemző.Victor_Valdes írta:Ronaldinhot nem kell eladni...
De amíg egy Iniesta jobban játszik addig miért kezdjen az akinél van jobb formában lévő játékos????
De év végén már gondolkodnék rajta hogy mért is van ő it??(persze ha továbbra se mutat forma javulást..)
Addig is hajrá Ini.
Én is ezt mondom már egy ideje..Asys írta:Xtem ha az idény hátralévő meccsein nem tér vissza az a Ronie akit anno úgy megszerettem és szerettünk meg sokan az a Ronie aki: a labdarúgás öröméért játszott aki megszakadt a sikerért és még sírva is fakadt (Chelsea elleni kiesés pl) és aki számára csak a győzelem volt elfogadható és a szép és eredményes foci!!! AKKOR de csakis akkor szív féjdalom nélkül adjuk el nyugodtan nekünk csak olyan labdarúgók kellenek akik kéxek megszakadni a pályán a klubbért! és ha megtörténne a klub váltása akkor jó sokat kaszáljunk rajta!!!
Üdvözlettel Asys Csornáról!
De milyen 2 szezonról beszélsz LG? Hány meccs ment el ebből az évből és mennyi van még vissza? Te sem tudod, ahogy én sem, hogy mi lesz tavasszal. Temeted/temetitek, holott nem kellene. Képtelenek vagytok bizalommal lenni felé (és itt vedd figyelembe amit korábban írtam, nem akarom mégegyszer legépelni). Én ezt vagyok képtelen megérteni. Mire föl ez az adjuk el? Hogy lehet valakitől ennyire elfordulni? Na ezt nem bírom megérteni.LG írta:Ha van vkinek egy rossz szezonja, akkor nem kell máris elküldeni, és Roniet sem adták el. De két szezon után már el lehet rajta gondolkodni, ezért mondom, ha idén sem bizonyit menjen. + Iniesta és Messi-ha már őket hoztad föl, ráadásul még nagyon fiatalok, és ha lenne egy rosz szezonjuk, a fiatal játékosba sokkal inkább benne van a megujulás.
Remélem is hogy hacol hogy kezdő legyen:)Lujo írta:Akkor nekifutnék újra, kicsit másként, hátha úgy megértitek, amit mondani szeretnék. Jogos, hogy Ronnie teljesítménye messze van korábbi önmagáétól. Jogos, hogy ez nem tetszik nektek. Az is jogos, hogy mindíg a legjobb formában levők játszanak. Bizony az is ül, hogy a mai kőkemény profi világban nem lehet a múltból megélni.
Viszont úgy gondolom, hogy nem kellene köpködni a LEGJOBB játékosunkat. Amit mindenképp megérdemel, az a türelem. Ezt ne úgy értsétek, hogy minden egyes meccsen kezdjen és majd meglátjuk mi lesz, hanem úgy, hogy harcoljon meg a kezdőért és úgy kerüljön vissza, hogy ismét hozza a régi formáját. Ebben a játékosban egészen elképesztő potenciál lakozik és ha igazi kűzdő, igazi vezér, akkor szépen átlendül a holtponton és visszafoglalja az őt megillető helyet (remélhetőleg a szívetekben is).
Ám az, amit páran mondanak, hogy el kell adni, mert csak hátráltat, azt felháborítónak és sértőnek érzem vele szemben. Ha 33-34 éves lenne és tudnánk, hogy sajna többet már nem várhatunk tőle, akkor azt mondom ok, ez van, szép időszak volt, de vége. De ez nincs így, ezért kérem a pocskondiázókat hogy ne tegyék azt, amit eddig. Ne bántsák folyamatosan, mert kell neki a bizalom, hogy aztán legyen ismét önbizalom.
(A Raullal szembeállított példa szerintem ott sántít, hogy Raul egy csatár, akinek az elsődleges dolga, hogy gólt lőjön, csak Ronaldo érkezésével kicsit más szerepkört kapott, bár a formahanyatlás kétségtelenül megvolt nála)
Na remélem ezúttal már érthetőbben fogalmaztam.
Én csak annyit várok tőle, mint a többi a játékostól. Amennyiben hozza azt a lendületes célratörő játékot amit Iniesta, vissza is kerülhet a kezdőbe. Viszont amíg a spanyol jobban teljesít, addig csak üljön a fenekén amíg Rijkaard be nem küldi egy cserénél.Lujo írta:Én értem, hogy tőle lényeegesen többet vártok, mint más játékostól. Várjatok is, hisz kap érte elég zs-t.
És akkor majd ha ne adj Isten Messinek lesz egy gyengébb szezonja, akkor ki kell rúgni. Ha Ininek, akkor őt is ki kell akolbólítani. A teljesítménycentrikus világodat meg csak dédelgesd, én inkább maradok a tisztességnél, a becsületnél, a megértő szeretetnél.Zsolti írta:Lujo..erre csak annyit tudok mondani,hogy persze..csak ezek a dolgok már rég nem így működnek..ilyen teljesítménycentrikus világban bizony vagy virítasz,vagy eltűnsz a süllyesztőben..ez másképp nem működik.Kopogtatnak a fiatalok az ajtón,itt van Titi,Iniesta...bizony,ha a csapatban akar maradni,akkor vagy nagyon gyorsan elkezd normálisan játszani,vagy ül a padon amíg meg nem unja,és elmegy![]()
písz!
Én se..Zsolti írta:Én nem akarok egy 4-5 évig egy szenvedő Ronaldinhot a csapatban látni...LG írta:Viszont ha már felhoztat a Realt, ott van Raul esete is