Azért a mostani meccseken,nemhogy kárt nem okozott,de sokat hozátett a cucchoz,védekezésben nem akadt semmilyen gondja,még szép megoldásai is voltak,és még támadásban se szhart be,hanem leosztotta a lasztit ahova kell...remélem ha már pályán van,akkor tudja hozni ezt a szintet a továbbiakban is!Boixos írta:végülis kárt nem okozott, úgyhogy elfér rajta a dicséret.Rivaldo11 írta:Szerintem dícsérjük meg, mert igenis megérdemli. Ezúttal tényleg jól látta el a feladatát! Ne csak a negatívumokat lássuk, vannak azért jó meccsei is. A tegnapi ilyen volt.
tőle egyébként is badarság többet várni.
végülis kárt nem okozott, úgyhogy elfér rajta a dicséret.Rivaldo11 írta:Szerintem dícsérjük meg, mert igenis megérdemli. Ezúttal tényleg jól látta el a feladatát! Ne csak a negatívumokat lássuk, vannak azért jó meccsei is. A tegnapi ilyen volt.
Teljesen egyetértek! Az elmúlt pár mérkőzésen hozta, amit kell egy védőnek.ozsimiki írta:Most is jó volt! Hozta amit kell!
Azért ebben a nehéz időszakban,amikor mindenki lesérül hátúl szinte...jól helyettesíti őket,és így nagyban segíti a csapatot! Ezt el kell ismerni!
Mostanában nem csak a tegnapi volt jó meccse.Idén amikor játszott elég jó teljesítményt nyújtott, remélem most végre állandósítani tudja a jó formáját és nem ad okot arra h megint elküldjük szotyiárusnak.Rivaldo11 írta:Szerintem dícsérjük meg, mert igenis megérdemli. Ezúttal tényleg jól látta el a feladatát! Ne csak a negatívumokat lássuk, vannak azért jó meccsei is. A tegnapi ilyen volt.
A Zara ellen igenis hozta azt amit Zambitól szokhattunk meg! De ez nem azt jelenti,h egy szint,de azon a meccsen nem lehetett észrevenni a teljesítményén,h nem Zambi van a pályánvarga tamás írta:Azért ezt nem gondoltad komolyan, remélem. Én még emlékszem a sevilla elleni meccs 92. percére, remélem Te is. Zambival egy lapon emlegetni, blaszfémiával egyenlő. Inkább legyen Puyol a jobbhátvéd, középen meg a Márquez/Thuram-Milito páros játsszon.noname írta:Nem gondoltam h valaha ilyet mondok,de Oleguer mostanában jól![]()
![]()
játszik.Ha úgy fog játszani mint tegnap akkor nem fgo faznnyiraz meglátszódni Zambi hiánya.
Nem is olyan rosz egy szotyiárústól ugye?noname írta:Nem gondoltam h valaha ilyet mondok,de Oleguer mostanában jól![]()
![]()
játszik.Ha úgy fog játszani mint tegnap akkor nem fgo faznnyiraz meglátszódni Zambi hiánya.
Azért ezt nem gondoltad komolyan, remélem. Én még emlékszem a sevilla elleni meccs 92. percére, remélem Te is. Zambival egy lapon emlegetni, blaszfémiával egyenlő. Inkább legyen Puyol a jobbhátvéd, középen meg a Márquez/Thuram-Milito páros játsszon.noname írta:Nem gondoltam h valaha ilyet mondok,de Oleguer mostanában jól![]()
![]()
dehogynem.. engem már idegesít ha meglátom akkor is.. eccerüen épp ésszel nem tudom felfogni hogy miért nem én ülök a padon helyettekovinho írta:Majdnem sírtam mikor bejött, de aztán nem is volt rossz a játéka.