Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
noname írta:80-nál biztos sokkal több.Sztem nagyon ritkán kerül 90 alá.Maxi írta:Xavi játéka igenis kitűnő csak nem olyan látványos, kiváncsi lennék a passz átlagára, sztem megint olyan 80-90% körül mozog, és ezen felül rengeteg labdát szerez!Kellemes gondjaink vannak a középpályán három ilyen játékossal, bár nem lennék Frank helyében...retek írta: Bár szerintem egy Iniesta-Deco középpálya jobb lenne, ugyanis Xavi nincs nagyon az elemében....Kell egy ilyen biztos pont a csapatban!!
80-nál biztos sokkal több.Sztem nagyon ritkán kerül 90 alá.Maxi írta:Xavi játéka igenis kitűnő csak nem olyan látványos, kiváncsi lennék a passz átlagára, sztem megint olyan 80-90% körül mozog, és ezen felül rengeteg labdát szerez!Kellemes gondjaink vannak a középpályán három ilyen játékossal, bár nem lennék Frank helyében...retek írta: Bár szerintem egy Iniesta-Deco középpálya jobb lenne, ugyanis Xavi nincs nagyon az elemében....
Xavi játéka igenis kitűnő csak nem olyan látványos, kiváncsi lennék a passz átlagára, sztem megint olyan 80-90% körül mozog, és ezen felül rengeteg labdát szerez!Kellemes gondjaink vannak a középpályán három ilyen játékossal, bár nem lennék Frank helyében...retek írta: Bár szerintem egy Iniesta-Deco középpálya jobb lenne, ugyanis Xavi nincs nagyon az elemében....
nalam is...az az en szereny velemenyem hogy o a csapat "kapcsolo szekrenye" tudom hulye fogalmazas..de ha o gyors jatekot jatszik akkor a csapat is dinamikusabb..viszont ha alibizik mint a tavaly akkor a csapat is lassu..ez sztem azert nem ervenyes R10re mivel o a palya bal szelet fedi le...teljesen mas az o szerepe...szoval nagyon fontos lancszem sztem...Bodi írta:Tegnap sztem ő volt a meccs embere!
Vmilyen szinten mind a 4ben benne volt:Decooo írta:Én őt is megdicsérem, a tegnapi meccse után, jól játszott, 2-3 gól az ő érdeme, de 2 tuti, így tovább...