Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért sztem ő is huzza a csapatot a jo játékávalronaldinho89999 írta:Ádám02 írta:Messinél nem lesz jobb ebben az idényben!Nagyon jó meccsek óta egyenlőre ő viszi a hátán a csapatot!Csak így tovább!
ez hülyeség. nem csak ő viszi a csapatot. hanem a CSAPAT viszi magát. egy csapat nem 1 játékos miatt lesz jó. a csapat egyik legjobbja sőt talán a legjobbja. de vki megteremti a gólhelyzetet amiből ő bevágja.
Maradjunk annyiban, hogy egyre jobban játszik körülötte a csapat, de a Lyon ellen és a Sevilla ellen is nagyon necces lett volna a győzelem, ha ő nincs.ronaldinho89999 írta:Ádám02 írta:Messinél nem lesz jobb ebben az idényben!Nagyon jó meccsek óta egyenlőre ő viszi a hátán a csapatot!Csak így tovább!
ez hülyeség. nem csak ő viszi a csapatot. hanem a CSAPAT viszi magát. egy csapat nem 1 játékos miatt lesz jó. a csapat egyik legjobbja sőt talán a legjobbja. de vki megteremti a gólhelyzetet amiből ő bevágja.
Ez igy van.ronaldinho89999 írta:Ádám02 írta:Messinél nem lesz jobb ebben az idényben!Nagyon jó meccsek óta egyenlőre ő viszi a hátán a csapatot!Csak így tovább!
Ádám02 írta:Messinél nem lesz jobb ebben az idényben!Nagyon jó meccsek óta egyenlőre ő viszi a hátán a csapatot!Csak így tovább!
LG írta:Én is igy emlékxemFCB_gábor írta:Iván cikkében a 2 gól mellett egy gólpassz is szerepel az értékelésben.
Nekem nem rémlik, hogy gólpasszt adott volna. Mintha Deco adott volna 2+szabad és Henry egyet.
javítsatok ki, ha tévedek
Én is igy emlékxemFCB_gábor írta:Iván cikkében a 2 gól mellett egy gólpassz is szerepel az értékelésben.
Nekem nem rémlik, hogy gólpasszt adott volna. Mintha Deco adott volna 2+szabad és Henry egyet.
javítsatok ki, ha tévedek
A karaj nálad a zöldségek közé tartozik vagy a fűszernövényekhez?Capon írta:Messi nagyon karaj voltRivaldinho írta:Tiszta uncsi hgy MEGIN ő hozta a meccseket.... Ha jól emléxem Rivaldo11 írta hogy uncsi már itt az összes jelzőt elpuffogtatni egy meccs után... meg kéne bexélni valamit.... pl azt, hogyha Messi jól jáccik a meccsen, mindenki beír, egy zöldségnevet hogy modnjuk paradicsom.... ha rosszul játszik akkor meg egy fűszernövényt...pl bazsalikom....és így tiszta vicces, nem kell állandóan azt írni hogy Kumma jó volt, meg h Egy zseni.. egyépként az, csak uncsi leírni
![]()
Nos még nemláttam idén csak két Barca meccset, az elmúlt kettőt. Ezért nyilván kevésbé emléxek a többire, és hogy ott mitörtént.varga tamás írta:Andris!
Azért felhívnám a kedves figyelmedet, hogy a Bilbao elleni 3 pontot nagy mértékben R10-nek köszönhettük. Nem kellene ilyen rövid és szemellenzős memóriával rendelkezni. Egyik meccset az egyik sztár, a másikat a másik, a következőt meg egy másik hozza - ezért vannak itt, ez a dolguk.
Amúgy Messi tényleg zseniális - és igazi ember.
FORCA BARCA!
Messi nagyon karaj voltRivaldinho írta:Tiszta uncsi hgy MEGIN ő hozta a meccseket.... Ha jól emléxem Rivaldo11 írta hogy uncsi már itt az összes jelzőt elpuffogtatni egy meccs után... meg kéne bexélni valamit.... pl azt, hogyha Messi jól jáccik a meccsen, mindenki beír, egy zöldségnevet hogy modnjuk paradicsom.... ha rosszul játszik akkor meg egy fűszernövényt...pl bazsalikom....és így tiszta vicces, nem kell állandóan azt írni hogy Kumma jó volt, meg h Egy zseni.. egyépként az, csak uncsi leírni
![]()