Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
belegondolni is fura.. messi 20évesen ilyeneket müvel... OMGozsimiki írta:Wááá Messi hol fog tartani 26évesen![]()
![]()
![]()
Azthittem fiatalabbRonaldinho 17 írta:26 éves
ezek mellett nem lehet szó nélkül elmenni.Boixos írta:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Chris, látom, neked is feltűnt![]()
![]()
![]()
![]()
na, erre azért lehet azt mondani, h kijött a lépés a gyereknek!SC Heerenveen [9 - 0] Heracles Almelo
10' [1 - 0] A. Alves
17' [2 - 0] A. Alves
19' [3 - 0] A. Alves
60' [4 - 0] G. Sibon
68' [5 - 0] A. Alves
70' [6 - 0] A. Alves
74' [7 - 0] A. Alves
76' [8 - 0] A. Alves
80' [9 - 0] G. Sibon
Így igaz. Mellesleg a SztárSport színvonala is egyre mélyebbre süllyed sztem...Los Banditos írta:A SztárSportban volt benne.
Így már világos...noname írta:A többi hülyeség, de legalább ez stimmel.grecki írta:Az előbb még hülyeség volt ez a lista...![]()
![]()
Akkor ezexerint az már nem hülyeség, hogy x Barcás van az első y-ban???![]()
A többi hülyeség, de legalább ez stimmel.grecki írta:Az előbb még hülyeség volt ez a lista...![]()
![]()
Akkor ezexerint az már nem hülyeség, hogy x Barcás van az első y-ban???
Sztem Zozzy csinálta, csak ezzel az angol újságírós dologgal akarta nekünk "eladni"...grecki írta:Honnan a lista, tele van helyesírási hibával...
Az előbb még hülyeség volt ez a lista...noname írta: Azért az így is sokat elmond h első 7-ből 4 Barcás, 0 realos.![]()
EURO 2012: Platini elégedetlen a kijevi előkészületekkel
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) szerint jelenlegi állapotában alkalmatlan a 2012-es Európa-bajnokság döntőjére kijelölt kijevi Olimpiai Stadion az aranymeccs megrendezésére.
Michel Platini
Michel Platini
Erről Michel Platini, az UEFA elnöke tájékoztatta hétfői levelében a házigazda szerepét Lengyelországgal közösen elnyert ukrán szövetséget.
Az UEFA biztonsági szempontból aggályosnak tartja, hogy a létesítmény közelébe tervezett bevásárlóközpont elzárja a menekülési útvonalak jelentős részét a stadion vészkijáratainál. Az európai futballszervezet szerint a kevés mozgástér pánikhelyzet esetén rendkívül veszélyes a szurkolókra.
"Hiszünk és reménykedünk benne, hogy az illetékes ukrán állami hatóságok felelősségteljesen és gyorsan döntenek a problémák mielőbbi megoldása érdekében" - olvasható többek között Platini levelében.
Hrihorij Szurkisz, az ukrán szövetség elsőszámú vezetője elismerte, hogy eddig a tervezettnél lassabban haladnak az előkészületek a kontinenstornára. Elmondása szerint Kijevben hónapok óta parttalan vita folyik az Olimpiai Stadion átépítéséről.
Az mennyi lett? Párizsban voltam és csak az első félidőt néztem félszemmel, de há...Lionel85 írta:Ahogy elnéztem a német-argentin meccset, azonnal abbahagytam a vb nézését, egyszerűen komolytalan az egész...