Ez egyszerre borzasztó, és hihetetlen.
A másik dolog a gyümölcslé... víz, színezék, édesítő, meg a laboratórimba kevernek vmi spéci vegyületet, ami elhiteti veled, hogy gyümölcs ízű. wow
Darwin-féle természetes kiválasztódás.noname írta:Ha kiszalad majd visszarántjákbarca99 írta:hogy a gyerek nem szalad ki hirtelen az útra, ha meglát vmi aranyos állatot.
Hát ez undorítóGame90 írta: Tesztelik a Mekis kaját
Persze. Ha hiper/szuper marketben vesszük a zöldséget, gyümölcsöt, már abban is van vmi kis "extra". Viszont csökkenteni lehet azt a mennyiséget, amit a szervezetünkbe viszünk. Pl itthon én megcsinálom Jamie féle pizzatésztával a pizzát hómméd feltéttel (persze ehhez kell az, hogy szeretek sütni, főzni).Cooltiszo írta:Ja, és sztem nem kell foglalkozni igazán azzal hogy mi van a fasírtban, meg ilyenekben, vagy például a párizsiban(anyumék anno dolgoztak húsiparban....), mert szinte nem lehet úgy élni hogy csak jó és egészséges kajákat egyél.
Na ez a szánalmas. Ennyire érdekli az iskolát és a szülőket, hogy mi lesz a gyerekekkel, de persze azért minden kis szir-'mit is' ? olyan reklámokkal próbálnak eladni, amiben van egy kisgyerek, és eljátsza, hogy mennyire jó...Pedig a műsorban is volt, hogy a Jamie féle kaja alig egy-két penivel lett volna drágább, csakhát ahhoz ugye meg kellett volna mozdulni is a konyhában, nem csak beleöntei a húsport a vízbe.Tim írta:
A menza reformálás úgy tudom 2 széria lett,az elsőben elkezdi a brusztolást az iskolákkal,és a minisztériumokkal,a második pedig 1 évvel későbbi ,hogy mennyire vált be a reform(semennyre).A kajáit meg azért nem eszik,mert sok kölyök még a zöldségek,nevét sem ismeri,másrészt ha nincs ott az iskolában a személyzet visszatér a kényelmesebb mirelit cuccokhoz.Ráadásul az iskolabüfékben továbbra is lehet venni az egézségtelen kaját..Sokan kólát ebédelnek,csokival
És akkor még nem is tudjuk mi van azokban a kajákban, amelyeket gyárakban kevernek össze a földről összelapátolva, ilyen-olyan német, kutyakajának fel nem használható húsból (tisztelet a kivételnek - remélem van ilyen). Sajna nemtom én sem miből készül a jó kis füstli, vagy a mekis húspogácsa (amiből én is max, ha 3szor eszek egy évben).Zozzy 5 írta: Ebben a mai Jamei Olivérben azt is bemutatták, hogyan készül pölö egy csibefasírt. Az eljárás a következő: Végy egy kis hájas húspépet, daráld le. Utánna keríts vagy 6-7 darab csirkeBŐRT, és ugyancsak daráld le. Ezután meg keverj hozzá az innen-onnan beszerzett felesleges morzsából. Bolondíts meg egy kis tartosítószerrel és már kész is van a milliók álltal fogyasztott, elviekben finom húspaca.
A menza reformálás úgy tudom 2 széria lett,az elsőben elkezdi a brusztolást az iskolákkal,és a minisztériumokkal,a második pedig 1 évvel későbbi ,hogy mennyire vált be a reform(semennyre).A kajáit meg azért nem eszik,mert sok kölyök még a zöldségek,nevét sem ismeribarca99 írta:Ez egyébként több részes? Mert én tavasszal is láttam ilyet/ezt... akkor is harcolt, hogy megreformálják a menzát.
Volt olyan shrekkfej szülő, aki hamburgert csempészett be a kerítésen keresztül a gyerekének...![]()
![]()
A konyhásnénik sem tudtak főzni, csak a mirelitcuccokat "életre kelteni"...
Bazzeg! Az durva! Elangolosodunk?!barca99 írta:Én már Nyíregyháza főterén is láttam anyukát pórázon a gyerekével...![]()
Kb. ilyen fejem volt: