Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
VictorValdes19 írta:
Kösz a tippet de megnyomom a CTRL-t és máris jó![]()
Kösz a tippet de megnyomom a CTRL-t és máris jóG-Jay írta:Szerintem a böngésződ beállitásainál operálj vmit, hogy a letöltés helyénél, mindig kérdezzen rá h hová akarod rakni, és nem automatikusan mentsen!VictorValdes19 írta:az lenne az én bajom testviiiireim, hogy letöltök bármit csapat képet himnuszt és nem tom hova tölti rámegyek kis ablak felugrik és 1 másodperc mulva már elis tűnik mintha letöltötte volna....![]()
![]()
![]()
Látatlanba ennyit tudok. Lehet nem ez a baj csak tipp.
Szerintem a böngésződ beállitásainál operálj vmit, hogy a letöltés helyénél, mindig kérdezzen rá h hová akarod rakni, és nem automatikusan mentsen!VictorValdes19 írta:az lenne az én bajom testviiiireim, hogy letöltök bármit csapat képet himnuszt és nem tom hova tölti rámegyek kis ablak felugrik és 1 másodperc mulva már elis tűnik mintha letöltötte volna....![]()
![]()
![]()
Csak asszem ilyen nagyban van:Rita írta:Az www.fcbarcelona.com -on van a főoldalon az a hír h "Official Barça 2007/08 photograph".Abban vannak azok a csoportképek..meg tudná vki szerezni azokat a képeket nagyobba?
Ejjejj... Csongor nem végzi jól a dolgát...mypeter írta:iwiwen Eurobarca.hu nem hajlandó visszajelölni! Csúnya Eurobarca!
Szntem nem ez a gond,mert nekem nem ez a kezdőlapom,mégis az oldal leállása óta szharakodik a friss hszek mutatásával...barca99 írta:
Firefoxot használok, az eurobarca a kezdőlapom, és a főoldalon automatikusan be vagyok jelentkezve (nem azért írom, mert milyen menő vagyok, hanem hogy esetleg nem-e az a probléma, hogy elindítom a böngészőt, [tehát az eubarca bejön, de a fórum nem] másik oldalra megyek, és ez kavar be vmit).
Szerintem kb. max jóesetben a Barca TV közvetítheti a B meccseit...így elég nehézkes. De bővebben erről nem tok nyilatkozni.barca99 írta:Örülök, hogy a Barca B-ről is be szoktatok számolni. Nem lehetne esetleg megoldani, hogy összefoglalót/gólokat linkelnétek itt is, mint ahogy a "nagyok" meccse után?